Laba diena,
Norėčiau kreiptis į jus patarimo, gal kas žinosit ir galėsit man patarti...
Gal pradžiai papasakosiu visą istoriją.
Mano bendradarbė sunkiai serga, ilgai gydytojai negalėjo nustatyti, kas tai per liga. Galų gale ištyrė viską nuodugniai ir jos organizme rado begalę virusu- ir streptokoką, ir auksinį stafilokoką ir dar kažkokių...Vakar jai atėjo kiti atsakymai- pasirodo ji nešioja ir citomegalo virusą

visko man ji nepasakojo, tačiau pagal indeksus, jeigu noorma yra ten 20-30, tai pas ją koks 120 (bent jau man ji taip pasakojo). Gydytojai jai pasakė, kad tai visam gyvenimui, neišgydoma, kad ji nebegali gimdyti vaikuų, nes jie bus apsigimę. Nors ką ten galėjo pasakyti paprastas echoskopuojantis gydytojas

jis juk ne visų galų meistras.
O vakar mane apėmė baimė, žinau, kad tas citomegalo virusas labai pavojingas. Kaip juo užsikrečiama? su bendradarbe dirbabe viename kabinete, visgi visi darbuotojai naudojasi viena virtuvėle, indais, įrankiais, tualetu, praustuve.... Žinoma, gatvėje gali vaikščioti tūkstnčiai užsikrėtusiųjų ir gali nežinoti, kaską nešioja, bet vakar viską papasakojusi bendradarbė manyje pasėjo baimę

Kai sužinojau apie jos streptokoką ir stafilokoką, kreipiausi į savo ginekologę, terapeutą, papasakojau,tačiau man iškart buso pasakyta, kad tai brangūs tyrimai, valstybei kainuoja daug ir dėl mano užgaidų niekas čia nieko netirs, nebent galiu eiti privačiai....Tai nežinau, kądaryt- ar eit tirtis tu visų kokų ir to citomelago....gal žinot, kas kiek kainuoja? Klaipėdos gydytojais aš nepasitikiu.....
Jeigu kas žinote, gal galite pasidalinti informacija

ačiū

tiesiog bijau dėl savo kūdikėlio....savo mergytės