Kozete, tai gal pas tave vaisingos gleivės tiesiog pasirodė ir erzinasi biški
QUOTE(Kozete @ 2006 03 22, 10:25)
Kaip manote ar pastojimui grybelis daro labai didelę įtaką?
Kai klausiau gydytojos,ji atsakė,kad nedaro.
Ačiū Daivute,
Labai džiaugiuosi dėl taves...
Daktaras sake tyrimus geriausia darytis po 3-4 savaičių, nes gleivinė turi išsivalyti... Jei darysim lygiai po 3 savaičių ar nebus per anksti? Beto atsakymus as sužinosiu budama ne Lietuvoj.... Taigi ir gydyma man gales skirti tik grizus....
O gal kelionėje įvyks stebuklas.....
Daktaras sake tyrimus geriausia darytis po 3-4 savaičių, nes gleivinė turi išsivalyti... Jei darysim lygiai po 3 savaičių ar nebus per anksti? Beto atsakymus as sužinosiu budama ne Lietuvoj.... Taigi ir gydyma man gales skirti tik grizus....
QUOTE(Daiva @ 2006 03 22, 09:48)
Tai vat ir nežinau ar darytis man tą tyrimą ar ne? Nes nelabai turiu laiko iki ten nuvažiuoti.. Ir niežėjimas jau praėjo..
QUOTE(Svetucia @ 2006 03 22, 11:24)
Ačiū Daivute,
Svetucia, o pakartotinį tyrimą abu kartu su vyru darysit, ar tik tu
Pas mane irgi buvo rasta mycoplazma, tai kartu su vyru gėrėme antibiotikus, po 1,5 mėn. nuo antibiotikų gėrimo pradžios aš pakartojau tyrimą ir nieko jau nerado, tačiau pridavę vyro spermą tyrimui, sužinojome, kad pas jį spermatozoidai nelabai judrūs, kiti tyrimo rezultatai geri, nei leukocitai padidėję, nei agliutonacija
Internete radau straipsnį, kad spermos judrumui labai kenkia mycoplazmos ir ureplazmos, tai aš pagalvojau, kad gal pas jį dar tebėra ta mycoplazma, nors logiškai man tai nepaaiškinma.
Iš viso to peršasi išvada, kad gerti antibiotikai pakoregavo į blogą pusę mano vyro turtą
QUOTE(Kozete @ 2006 03 22, 11:09)
Tai vat ir nežinau ar darytis man tą tyrimą ar ne? Nes nelabai turiu laiko iki ten nuvažiuoti.. Ir niežėjimas jau praėjo.. 
Ir jeigu iš tikrųjų būna pienligė ar vis dėl to jinai labai pavojinga pastojimui?
tiesiog aš
kažkur skaičiau, kad micoplazma ir gerti antibiotikai daro įtaką vyro spermos judrumui, bet po kurio laiko turėtų atsistatyt.
Merginos, patarkit ką man daryt?
Sergu bronchitu, dabar geriu Rovamycine, jau 6 d., dar turiu gerti 4d.
Šiandien 1 c.d. ir galvoju ar iš vis stimuliuotis šį ciklą ar ne?
Bėda ta, kad turiu pastovų kosulį ( rytais atsikosėju, ir pūlingai, bet praeina dienos bėgyj).
Prieš daugiau nei metus buvo rasta micoplazma pneumonia, antibiotikų sugėrusi nemažai, niekas nepadeda, rentgenas ir kraujas nieko nerodo, žodžiu yra infekcija, kuri šansų pastoti man neprideda. Kaip ją įveikti jau nebežinau.
Vilte, radau forume, kad tu su ja susidūrusi buvai, ji juk tau nepamaišė pastoti?
Kolibriuke, labai laukiu tavo komentarų.
Patarkit visos, nes jau
Merginos, patarkit ką man daryt?
Sergu bronchitu, dabar geriu Rovamycine, jau 6 d., dar turiu gerti 4d.
Šiandien 1 c.d. ir galvoju ar iš vis stimuliuotis šį ciklą ar ne?
Bėda ta, kad turiu pastovų kosulį ( rytais atsikosėju, ir pūlingai, bet praeina dienos bėgyj).
Prieš daugiau nei metus buvo rasta micoplazma pneumonia, antibiotikų sugėrusi nemažai, niekas nepadeda, rentgenas ir kraujas nieko nerodo, žodžiu yra infekcija, kuri šansų pastoti man neprideda. Kaip ją įveikti jau nebežinau.
Vilte, radau forume, kad tu su ja susidūrusi buvai, ji juk tau nepamaišė pastoti?
Kolibriuke, labai laukiu tavo komentarų.
Patarkit visos, nes jau
[quote=tiesiog aš
,2006 03 22, 11:20]
Dabar ruosiames daryti kartu, nes taip patare gydytojas. Vyru turtelis iki siol buvo be priekaistu.... Nezinau kaip dabar bus.
Tikiuosi, kad viskas pas mus bus gerai.... Ir kad tik šitos bėdas mums trugdė pastoti....
Dabar ruosiames daryti kartu, nes taip patare gydytojas. Vyru turtelis iki siol buvo be priekaistu.... Nezinau kaip dabar bus.
Tikiuosi, kad viskas pas mus bus gerai.... Ir kad tik šitos bėdas mums trugdė pastoti....
Labas Jolma,
Manau, kad neišgydyta Mikoplasma tikrai turi įtakos pastojimui, ją tiesiog būtinai reikia išsigydyti iki galo.
Sakoma, kad sergant bet kokia plasmoze (mikoplasma, ureaplasma urelitikum) pastojimas tiesiog neįmanomas
. Bet šias ligas išsigydžius tikrai galima pastoti
Po to daroma gimdos nuotrauka, kuri parodo ar šie uždegimai nepadarė savo juodo darbo ir neužkišo kiaušintakių
Jeigu sirguliuoji, manau nedaryk jokių stimuliacijų, bet pasistenk pasveikti, pavasaris gi prieš akis, atšils orai, gal ir kvėpavimų takų ligos pasitrauks
.
Būtinai apsilankyk pas gydytoją, kuri paskirs tau veiksmingą gydymą.
Manau, kad neišgydyta Mikoplasma tikrai turi įtakos pastojimui, ją tiesiog būtinai reikia išsigydyti iki galo.
Sakoma, kad sergant bet kokia plasmoze (mikoplasma, ureaplasma urelitikum) pastojimas tiesiog neįmanomas
Po to daroma gimdos nuotrauka, kuri parodo ar šie uždegimai nepadarė savo juodo darbo ir neužkišo kiaušintakių
Jeigu sirguliuoji, manau nedaryk jokių stimuliacijų, bet pasistenk pasveikti, pavasaris gi prieš akis, atšils orai, gal ir kvėpavimų takų ligos pasitrauks
Būtinai apsilankyk pas gydytoją, kuri paskirs tau veiksmingą gydymą.
Tikiu ačiū už gerus žodžius
Man tos micoplazmos pneumonia tik kvėpavimo takuose gyvena, jos kiaušintakių praeinamumui įtakos neturi, bet pastojimui
Dar toks keistas klausimas susiformulavo, ar gali turėti įtakos plaučių ligos FSH padidėjimui?
Atidedu savo planus pastoti kažkuriam laikui
Man tos micoplazmos pneumonia tik kvėpavimo takuose gyvena, jos kiaušintakių praeinamumui įtakos neturi, bet pastojimui
Dar toks keistas klausimas susiformulavo, ar gali turėti įtakos plaučių ligos FSH padidėjimui?
Atidedu savo planus pastoti kažkuriam laikui
Žinai kaip kartais būna, prisigalvoji kartais ko nereikia.
Ir vis tik, jei yra infekcija organizme, tai gali turėt kokią įtaką nepastojimui?
Ir vis tik, jei yra infekcija organizme, tai gali turėt kokią įtaką nepastojimui?