Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(Jurgelita @ 2006 03 02, 15:06)
O ka vartoti, kad sustiprinciau organizma? Ka gali patarti? g.gif  blush2.gif

na išties čia labai individualu, bendram organizmo stiprinimui svarbu gerai ir pilnavertiškai maitintis, gerti vitaminus, kitus papildus (mieles); galiu pasakyti kad man su visokiomis apatinio galo tongue.gif problemomis padėjo suidoroti jogurto kapsulės ir dabar neseniai atradau homeopatinį preparatą "care lady" iš spanguolių , kurį vartoju profilaktiškai nuo šlapimo pūslės uždegimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 02 kovo 2006 - 15:15
QUOTE(femme @ 2006 03 02, 15:14)
galiu pasakyti kad man su visokiomis apatinio galo tongue.gif  problemomis padėjo suidoroti jogurto kapsulės

femme, o gal galetum pasakyti, kokias jogurto kapsules geri? as kai nuejau i vaistine, man kai pasiule... doh.gif kad ten tu jogurto kapsuliu irgi ivairiausiu yra blink.gif man atrodo, populiauriausios tokiame raudoname buteliuke g.gif bet siaip yra visokiausiu Gefilus... as nusipirkau Naturs Bounty firmos. bet is tikro tai nieko nesuprantu, kuo vienos firmos jogurto kapsules skiriasi nuo kitos, kurios is ju geresnes ir i ka reiketu perkant atkreipt demesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 03 02, 15:37)
femme, o gal galetum pasakyti, kokias jogurto kapsules geri? as kai nuejau i vaistine, man kai pasiule...  doh.gif kad ten tu jogurto kapsuliu irgi ivairiausiu yra  blink.gif man atrodo, populiauriausios tokiame raudoname buteliuke  g.gif  bet siaip yra visokiausiu Gefilus... as nusipirkau Naturs Bounty firmos. bet is tikro tai nieko nesuprantu, kuo vienos firmos jogurto kapsules skiriasi nuo kitos, kurios is ju geresnes ir i ka reiketu perkant atkreipt demesi blush2.gif

kažkaip gal aš mažesnėse vaistinėse lankausi, nes niekada tokios problemos nebuvo ir nėra, nes nėra iš ko rinktis tongue.gif paprašai jogurto kapsulių ir duoda raudoną buteliuką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 02 kovo 2006 - 15:47
QUOTE(femme @ 2006 03 02, 15:45)
kažkaip gal aš mažesnėse vaistinėse lankausi, nes niekada tokios problemos nebuvo ir nėra, nes nėra iš ko rinktis tongue.gif  paprašai jogurto kapsulių ir duoda raudoną buteliuką blush2.gif

kai ejau i vaistine pirkti jogurto tableciu, tai ir as tik sitas raudoname buteliuke zinojau mirksiukas.gif bet kai pradejo man vaistininke aiskinti doh.gif tipo, sitose raudoname buteliuke yra kazko vieno, tose Gefilus - visai kazko kito, o jau tose Naturs Bounty - tai jau ir vieno, ir kito blink.gif kadangi nieko nesupratau, o tiksliai nezinojau, ko cia reiktu, ta ir paemiau ta Naturs Bounty blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2006 03 02, 16:54)
kai ejau i vaistine pirkti jogurto tableciu, tai ir as tik sitas raudoname buteliuke zinojau  mirksiukas.gif bet kai pradejo man vaistininke aiskinti  doh.gif tipo, sitose raudoname buteliuke yra kazko vieno, tose Gefilus - visai kazko kito, o jau tose Naturs Bounty - tai jau ir vieno, ir kito blink.gif kadangi nieko nesupratau, o tiksliai nezinojau, ko cia reiktu, ta ir paemiau ta Naturs Bounty  blush2.gif

Jos skiriasi bakterine flora, tos pakuotes, kurios ieina i sudeti.
Yogurt kapsulese yra berods, Lactobacillos, o yra ir bifidobakteriju ir laktobacilu misiniai, yra tik bifidobakterijos.
Yra dar daugiau tu zarnyno bakteriju preparatu.
Norint issirinkti geresni, atkreipkite demesi, ar ten yra misinys ( tai butu kaip ir geriau), ir yra skirtingi kiekiai bakteriju 1-name grame. Kuo daugiau - tuo geriau.
Naudoti ne maziau 4-6 savaiciu.
Atkreipkite demesi, kaip tas kapsules, tabletes, miltelius laikyti.
4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif
šiandien buvau pas daktara,man ir vyrui paskyrė antibijotikus. Bet gerti liepė tik 7 dienas, o poto po 3-4 savaičių pasidaryti naują tyrimą. bet kiek aš supratau teks tyrimus darytis ir vyrui? blink.gif Gal kuri žinote, KAS JO LAUKIA...nes jau dabar nerimsta ir galvoja, kuri sesute ir kaip jį tirs.......?????????? g.gif
ir dar turiu klausimėlį.... blush2.gif iš kur tos zarazos atsiranda??? Kaip vyras sako, gal grįže iš parduotuvės rankų neplovėm??? fool.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2006 03 02, 22:10)
Sveikos merginos, 4u.gif
šiandien buvau pas daktara,man ir vyrui paskyrė antibijotikus. Bet gerti liepė tik 7 dienas, o poto po 3-4 savaičių pasidaryti naują tyrimą. bet kiek aš supratau teks tyrimus darytis ir vyrui? blink.gif Gal kuri žinote, KAS JO LAUKIA...nes jau dabar nerimsta ir galvoja, kuri sesute ir kaip jį tirs.......?????????? g.gif
ir dar turiu klausimėlį....  blush2.gif iš kur tos zarazos atsiranda??? Kaip vyras sako, gal grįže iš parduotuvės rankų neplovėm??? fool.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ziurint kokios tos zarazos ir kokie antibiotikai.
Vyra tirt privalu, jei nesitirs ir nesisaugosite su prezervatyvu - bergzdziai gersi tuos antibiotikus.
O zarazos atsiranda... nuo kitu partneriu. Paprastai.
Atsakyti
Man surado ureaplasmu ir mikroplasmu ... blush2.gif
O jos gali atsirasti tik nuo kitų partnerių?
Ir dar norečiau paklausti: aš gydausi pas K (privačiai) , o vyrą ten galės ištirti, ar reikia ieškotis kur kitur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2006 03 03, 08:26)
Man surado ureaplasmu ir mikroplasmu ... blush2.gif
O jos gali atsirasti tik nuo kitų partnerių?
Ir dar norečiau paklausti: aš gydausi pas K (privačiai) , o vyrą ten galės ištirti, ar reikia ieškotis kur kitur? 4u.gif

Tradicinė versija - tai yra lytiniu keliu plintančios bakterijos blush2.gif Užsikrėsti vienas nuo kito, jei abu sveiki ir "negriešyjot" tongue.gif - negalėjot, gal tai jūsų buvusių partnerių palikimas g.gif Šitos zarazos gali organizme pratūnoti ilgus metus be jokių simptomų....
Dabar kita versija: nesenai girdėjau iš kelių gydytojų, kad ureoplazmas likstama priskirti prie natūralios makšties floros - jei viskas gerai, ureoplazmos būna maži kiekiai, bet ji gali smarkiai pasidauginti, tada ima varginti simptomai, panašūs į šlapimo pūslės uždegimą blink.gif
Pas K. vyras galės išsitirti 4u.gif , o vyrukus, kaip ir moteriškaites, tiria imdami tepinėlį ir šlaplės (brrrr..., labai nemalonu blink.gif )
Atsakyti
na spyrga kaip tos kapsules Naturs Bounty koks efektas? g.gif nes as siandien irgi tokias pacias nusipirkau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2006 03 03, 11:42)
na spyrga kaip tos kapsules  Naturs Bounty koks efektas? g.gif nes as siandien irgi tokias pacias nusipirkau ax.gif

kad dar gal sunku pasakyti... g.gif as dar tik kokias 2 savaites geriu.... kazko ypatingo nepastebejau schmoll.gif bet gal dar pastebesiu 4u.gif
o vaistininke tave perspejo, kad atidarius buteliuka, ji reikia laikyti saldytuve? man atrodo, ten ir ant buteliuko taip parasyta.
Atsakyti
aciu spyrga uz perspejima, bet is kart i saldytuva idejau tongue.gif bet idomu kodel reikia vesiai laikyti nes kitu jogurto kapsuliu tai nereikia ax.gif g.gif
Atsakyti