Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

gal kas tyresi chlamidijas Kairiukscio -2 gatvej prie santariskiu ten anksciau as tyreusi tai irgi parodo kieki clamidiju ir tepineli ima is slaples ir dar nuo gimdos kaklelio iskyru kartu ir augina tris dienas, tai net nezinau ar cia toks tyrimas kaip ir visur g.gif ,o is kraujo tai net nesiule . g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 02 18, 13:42)
gal kas tyresi chlamidijas Kairiukscio -2 gatvej prie santariskiu ten anksciau as tyreusi tai irgi parodo kieki clamidiju ir tepineli ima is slaples ir dar nuo gimdos kaklelio iskyru kartu ir augina tris dienas, tai net nezinau ar cia toks tyrimas kaip ir visur g.gif ,o is kraujo tai net nesiule . g.gif

As toki tyrima Endemike dariausi, cia DNR tyrimas ir sako, kad tikslus g.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 02 18, 13:42)

Sveikutė, aš visus šiuos tyrimus clamidijas, ureaplasmas, mikoplasmas dariausi Narmedoje, tai man ėmė tepinėlį iš gimdos kakleio, o vyrui iš šlaplės, ten tokį dratą įkiša ir paima mėginį, tyrimų atsakymų reikėjo laikti keliatą dienų. Manau visur panašiai daro.
Atsakyti
O tai čia vyrui būtina daryt? g.gif kažkaip maniškiui nieko nesiūlė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2007 02 18, 13:52)

Pirmiausiai tiria moterį ir jeigu randa kažkokių bakterijų, skiria gydymą abiems partneriams ir tada jau reikia tieti abu.
Atsakyti
O jei randa chlamidijas, kam dar ta vyra kamuoti. Juk abiems ji reiskia yra, geriau tuos pinigelius antibiotikams panaudoti. Juk kartu teks gydytis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 02 18, 00:28)
O gal čia Vilniuj Aids centre daro? Nes mano gydytoja sake, kad norint tiksliausiai išsitirti chlamidijas, tai reiktų nusigauti iki Vilniaus Aids centro  smile.gif Sakė, kad ten geriausiai ištiria...  cool.gif Bet gyvenant Klaipėdoje tai juk nevažiuosi į Vilnių pasidaryti tyrimo  biggrin.gif

TAIP,AIDS CENTRE,VYRAS TEN DARESI
Atsakyti
Kai rado man tu plazmu, paklausiau daktares tai ar nevertetu dar tada ir nuo chlamidiju isitirt? Israse ji man sumamedo ir sako - neverta pinigu leist, sitie vaistai visas zarazas isnaikins. Tik vat kazkaip is pirmo karto man tos plazmos nepasinaikino... is antro tik. Kuo jus chlamidijas gyde?
Atsakyti
QUOTE(simbute @ 2007 02 18, 13:52)

Kai man pirma karta rado mikoplazmu ir uraplazmu, tai vyrui irgi liepe ateit issitirt. Issityre jis, ale nei vienos zarazos pas ji nerado. Ten BMTC jam paaiskino, kad kartais gali pas vyrus tyrimas nieko nerodyt, bet tai nereiskia, kad jis sveikas, jam irgi lygiai taip pat reik gydytis. O kai nuejau pas savo ginekologe, ji sako - sveikas vyras, atseit pas ji imunitetas ziauriai stiprus ir pas organizmas kovoja. Antibiotiku tik profilaktiskai israse 4 dienas pagert. Ir zinok, kad gudras, kur cia is tikruju tiesa, kai visi skirtingai aiskina... doh.gif

Tai as ir galvoju, kam tuos vyrus kankint ir pinigus i bala mest, jei vis tiek "pasitaiko, kad tyrimas nieko nerodo". mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 02 20, 16:52)

Tai as ir galvoju, kam tuos vyrus kankint ir pinigus i bala mest, jei vis tiek "pasitaiko, kad tyrimas nieko nerodo".  mad.gif

Nu bet gali ir parodyt smile.gif Vienas isigydisit kitas ne, po to gailesites kad neisityret abu... Ir siaip del sventos ramybes kaip sakant
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 02 20, 17:28)
Nu bet gali ir parodyt  smile.gif  Vienas isigydisit kitas ne, po to gailesites kad neisityret abu...  Ir siaip del sventos ramybes kaip sakant

Vis tiek koks skirtumas, ar parodo pas vyra, ar neparodo tu zarazu, vis tiek abu geriam (ir gersim, jei reiks) vaistus. Man gydytoja aiskino, kad daugelyje uzsienio saliu vyrams net nesiuloma tirtis, jei ka blogo pas moteri randa. Nes siaip ar taip aisku, kad abu uzsikrete, ir antibiotikai iskart abiem skiriami.
Tik man vis tiek neaisku, ar imunitetas gali buti toks stiprus, kad is tikruju sunaikina tas plazmas, ar cia tyrimu netikslumai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 02 20, 21:02)
Vis tiek koks skirtumas, ar parodo pas vyra, ar neparodo tu zarazu, vis tiek abu geriam (ir gersim, jei reiks) vaistus. Man gydytoja aiskino, kad daugelyje uzsienio saliu vyrams net nesiuloma tirtis, jei ka blogo pas moteri randa. Nes siaip ar taip aisku, kad abu uzsikrete, ir antibiotikai iskart abiem skiriami.
Tik man vis tiek neaisku, ar imunitetas gali buti toks stiprus, kad is tikruju sunaikina tas plazmas, ar cia tyrimu netikslumai...  g.gif

Pavyzdžiui mano draugui nustatė chlamidijas.. Buvau įsitikinusi, kad ir man nustatys chlamidijas, tačiau išsityriau ir tyrimas buvo neigiamas... Tai kadangi buvo toks atsakymas, tad nutariau dar kartelį tirtis... Bet dar nesulaukiau atsakymo... Įdomu koks jis bus...
O daktarė man neleido gerti antibijotikų kolkas, nes mano svoris yra mažas, tad bijo, kad tas antibijotikų kiekis gali pridaryti daugiau žalos... Tad dabar laukiu tyrimo atsakymo, nes jei jis ir vėl bus neigiamas, tai tikrai negersiu antibijotikų, nors draugas gydosi...
Atsakyti