Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(Ahimsa @ 2007 03 25, 21:40)
Ot, velnias, kaip negerai...  blink.gif  Uzjauciu 4u.gif  As tai irgi siaip labai bijau, kad tokios pat naujienos nesuzinociau. Speju, kad nemaza tikimybe turet rimtu problemu su kiausintakiais po tokiu siurprizu...  verysad.gif

Tpfu tpfu tpfu , nelinkiu. O šiaip dėl šventos ramybės pasidaryk nežinau kaip vadinasi, atrodo gimdos nuotrauką kur pažiūri praeinamumą. Man tai laparoskopu žiūrėjo. labai bijojau kad nepasakytų kad abu blogi doh.gif
Atsakyti
Ahimsa, o isgydzius ureaplasmas baigesi ir mazojo dubens uzdegimas?
Man paskutiniu metu paskauda sonuose panasiai kur kiausides, bet labai tikiuosi, kad tai ne plasmu darbas blink.gif
As pirma karta dariausi ta tyrima irgi be antibiotikogramos. Rytoj keliausiu prisiduoti tyrimus is naujo su antibiotikograma, nes po pirmo gydymo nuo "silpno signalo" pasidare "labai teigiamas" atsakymas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 03 26, 00:24)
Ahimsa, o isgydzius ureaplasmas baigesi ir mazojo dubens uzdegimas?
Man  paskutiniu metu paskauda sonuose panasiai kur kiausides, bet labai tikiuosi, kad tai ne plasmu darbas  blink.gif

Per pirmaji gydymosi kursa ureoplazmos neisnyko, bet dubens uzdegimas praejo. Vadinasi tie antibiotikai, kurie plazmoms netiko, pagyde uzdegima, ir dar plius zvakutes tam buvo israsytos. O dabar irgi dar nezinau, ar isnyko tie brudai... g.gif
Apie tuos paskaudenimus butinai pasakyk savo gydytojai, nes man tai net nesake, kad cia toks uzdegimas prasidejes, kol pati neistraukiau po zodi. 4u.gif
Atsakyti
Dėl uždegimo tai manau geriausia pasidaryt paprsatą tepinėlį ir bus leukocitų arbe ne...
Atsakyti
jo paprastas uzdegimas matosi tepineli leukocitai mirksiukas.gif nors nevisada jai katik po antibjotiku kurso gali buti normos ribose g.gif
o jai yra kokiu skausmu butinai pasakyk gydytojai nebutinai gali skaudeti kai yra mazojo dubens uzdegimas,gali skaudeti ir kai buna gimdos kaklelio uzdegimas ,na ir kt. g.gif
Atsakyti
Gal kam yra buvę: niežti lytines lūpas, bet ne pačią makštį. Ir ypač tas niežėjimas užeina kai nusiprausiu, naktį. Ryte atsikeliu ir būna net tokios mažytės nukasimo žaizdelės ant lytinių lūpų. Nesuprantu, kas čia galėtų būti? g.gif Man anksčiau tirdavo, bet nerasdavo nieko... Ar negali būti tiesiog kažkokia alergija nuo kažko, ar čia jau kažkoks uždegimas prasidėjo? Bet keisčiausia, kad niežti ne pačią makštį, o tik išorines lytines lūpas... Gal ką nors irgi kankina ta pati bėda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 03 27, 09:15)
Gal kam yra buvę: niežti lytines lūpas, bet ne pačią makštį. Ir ypač tas niežėjimas užeina kai nusiprausiu, naktį. Ryte atsikeliu ir būna net tokios mažytės nukasimo žaizdelės ant lytinių lūpų. Nesuprantu, kas čia galėtų būti?  g.gif Man anksčiau tirdavo, bet nerasdavo nieko... Ar negali būti tiesiog kažkokia alergija nuo kažko, ar čia jau kažkoks uždegimas prasidėjo? Bet keisčiausia, kad niežti ne pačią makštį, o tik išorines lytines lūpas... Gal ką nors irgi kankina ta pati bėda?  ax.gif

Panasiai buvo man, pakeiciau intimios higienos prausikli, tai gavosi alergija, nors seip mano oda tikrai nera alergiska. Bet geriau nueik pas gyd, pasiziures ir patars ka daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 26, 10:33)
Dėl uždegimo tai manau geriausia pasidaryt paprsatą tepinėlį ir bus leukocitų arbe ne...

Šiandien jau pridaviau tepinėli abtibiotikogramai dėl ureplazmų. Manau, kad jei gydytoja paskirs antibijotikus tai geriau po jų eiti leukocitus tirtis ir žinoma pažiūrėti ar tos plazmos vistik žuvo?
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 03 27, 16:06)
Šiandien jau pridaviau tepinėli abtibiotikogramai dėl ureplazmų. Manau, kad jei gydytoja paskirs antibijotikus tai geriau po jų eiti leukocitus tirtis ir žinoma pažiūrėti ar tos plazmos vistik žuvo?

Tai žinoma kad leukocitus po antibiotiku tirkis. smile.gif O plazmas tai aplamai tik po mensio kažkur vėl žiūri
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 27, 15:39)
Tai žinoma kad  leukocitus po antibiotiku tirkis.  smile.gif  O plazmas tai aplamai tik po mensio kažkur vėl žiūri

Tik po menesio? O man BMTC sake, kad po pirmu menesiniu jau galima tirtis ar antibiotikai tas plasmas "suvalge" ar ne g.gif
Gal tada as per greitai pakartotina tyrima dariausi (is kart po mm, o vaistus geriau pries pat mm) blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 03 28, 13:17)
Tik po menesio? O man BMTC sake, kad po pirmu menesiniu jau galima tirtis ar antibiotikai tas plasmas "suvalge" ar ne  g.gif
Gal tada as per greitai pakartotina tyrima dariausi (is kart po mm, o vaistus geriau pries pat mm)  blink.gif

Tu gal ne taip supratai. Pomėnėsio ateit ir geriausia po mėnesinių kad būtu. Man bent jau taip dvi ginės sakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 03 28, 12:38)
Tu gal ne taip supratai. Pomėnėsio ateit ir geriausia po mėnesinių kad būtu. Man bent jau taip dvi ginės sakė  g.gif

O man BMTC sesutė sakė, kad kai sugersiu antibiotikus tai iš kart po mm pakartoti tyrimą. Tikrai bučiau laukus mėnesį jei būtų sakę kitaip verysad.gif
Tai įdomu, jei dabar paėmė antibiotikogramai tai gal gali jau neberasti to mikrobo? Oi kaip to norėčiau ax.gif
Atsakyti