Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, virusai ir kitokios zarazos...

QUOTE(Gintute @ 2007 03 28, 13:46)
O man BMTC sesutė sakė, kad kai sugersiu antibiotikus tai iš kart po mm pakartoti tyrimą. Tikrai bučiau laukus mėnesį jei būtų sakę kitaip  verysad.gif
Tai įdomu, jei dabar paėmė antibiotikogramai tai gal gali jau neberasti to mikrobo? Oi kaip to norėčiau  ax.gif

Nu gal ir bus viskas tvarkoj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintute @ 2007 03 28, 13:17)
Tik po menesio? O man BMTC sake, kad po pirmu menesiniu jau galima tirtis ar antibiotikai tas plasmas "suvalge" ar ne  g.gif
Gal tada as per greitai pakartotina tyrima dariausi (is kart po mm, o vaistus geriau pries pat mm)  blink.gif

Tikrai tikrai tik po menesio (ir po menesiniu tam menesiui praejus) tyrima kartot galima. Nes jei anksciau kartosi tyrima, gali buti, kad antibiotikai dar bus nespeje suvalgyt visu plazmu. Juk kai kurie vaistai veikia dar ilgai po ju suvartojimo. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, kas čia per bacila - Gardanela Vaginalis? Mano draugui nustatė... verysad.gif Gal kas jau buvo susidūrusios su šia bacila?
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 04 02, 15:15)
Gal kas žinote, kas čia per bacila - Gardanela Vaginalis? Mano draugui nustatė...  verysad.gif Gal kas jau buvo susidūrusios su šia bacila?

Girdeta, bet nezinau kas do velnias g.gif Google pabandyk
Atsakyti
ražo, kad šių bakterijų būna moters mikrofloroje pas visas, tačiau, kai jų pagausėja tai yra negerai... Vienur rašo, kad tai persiduoda ir vyrams lytiniu būdu, bet kai kur rašo, kad tai nepersiduoda vyrams... Tai dabar nieko nebesuprantu... Nes mano draugui tai rado šią bakteriją... Vadinasi vyrams irgi persiduoda.. reiks eiti ir man tirtis dėl šios bakterijos, nes jau nuolat kankina mane išskyros... bet gydytoja vis nieko neranda... Sako, kad čia man nuo gimdos kaklelio žaizdelės eina tos išsskyros...
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 04 02, 14:48)
ražo, kad šių bakterijų būna moters mikrofloroje pas visas, tačiau, kai jų pagausėja tai yra negerai... Vienur rašo, kad tai persiduoda ir vyrams lytiniu būdu, bet kai kur rašo, kad tai nepersiduoda vyrams... Tai dabar nieko nebesuprantu... Nes mano draugui tai rado šią bakteriją... Vadinasi vyrams irgi persiduoda.. reiks eiti ir man tirtis dėl šios bakterijos, nes jau nuolat kankina mane išskyros... bet gydytoja vis nieko neranda... Sako, kad čia man nuo gimdos kaklelio žaizdelės eina tos išsskyros...

si bacila kaip ir streptokokai ar dar kitos bakterijos kai mikloflora nusilpusi jos pasidaro patogenines ir sukelia tiek vyrui tiek moteriai uzdegima.... ax.gif
o uzsikresti lytiniu budu gali jai moters mikloflora nenusilpusi ji neuzsikres o jai nusilpusi tai moteriai sukels uzdegima..
Atsakyti
Tai aišku nueik ir pasakyk ką pas vyrą rado, lai žiūri ir tave. Su ta žaizdele tai čia labai patogu daktarui tik pasakyt... Man ir anksčiau vis sakydavo biški kas - žaizdelė. Išpjovė ta žaizdelę, tai nėra ant ko "bėdos verst" nors.
Eisiu trečiadienį į aids centrą ir aš visokių tepinėlių darytis. Paskutinį kart kaip ir viskas gerai buvo, ai bet užtvirtinimui dar pasidarysiu. Gal ir durnai skamba, bet man jau turbut paranoja, biški kas iškart pirma mintis - gal kokios zarazos neišgydė. Gal tepinėlį blogai paemė...
Atsakyti
QUOTE(vredna @ 2007 04 02, 16:57)
Tai aišku nueik ir pasakyk ką pas vyrą rado, lai žiūri ir tave. Su ta žaizdele tai čia labai patogu daktarui tik pasakyt... Man ir anksčiau vis sakydavo biški kas - žaizdelė. Išpjovė ta žaizdelę, tai nėra ant ko "bėdos verst" nors.
Eisiu trečiadienį į aids centrą ir aš visokių tepinėlių darytis. Paskutinį kart kaip ir viskas gerai buvo, ai bet užtvirtinimui dar pasidarysiu. Gal ir durnai skamba, bet man jau turbut paranoja, biški kas iškart pirma mintis - gal kokios zarazos neišgydė. Gal tepinėlį blogai paemė...

Man irgi jau kaip kokia paranoja buvo... Vis eidavau ir eidavau pas savo gydytoją... Kai ateidavau užsiregistruot - seselė net nusišypsodavo ir turbūt mintyse vis pagalvodavo - ir kogi ji vis čia vaikšto... Bet vis eidavau, nes man tos išskyros vis ramybės neduodavo... Bet kai vis nieko nerasdavo, tai kažkaip vis labiau imdavau tikėti, kad gal išties man čia nuo tos žaizdelės... Bet kai draugui rado tą gardnerella vaginalis bakteriją, tai eisiu vėl pas gydytoją eilinį sykį ir sakysiu, kad vėl tirtų mane iš naujo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 02 balandžio 2007 - 15:02
Aš jau net nebežinau kokie kiekiai išskyrų yra normalu... doh.gif nes ne tas tai tas... doh.gif žodžiu balaganas
Atsakyti
Ir kas per velns tos išskyros yr lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Vakar atsiemiau savo ureaplazmu antibiotikograma. Isivaizduojat, viskas neigiama bigsmile.gif Ot, tai apsidziaugiau.. bet deje trumpam, bes nuramino, kad tam tyrimui ima nedideli kieki nuogramdu ir tyrimas nera del to tikslus...
nu tai kam tada is viso ji reikejo imti jei tokie keisti tie ju atsakymai sad.gif
Issigandus paskambinau daktariukei, o ji sako, kad visko gali buti jei atsakymas teigiamas, nes antibiotikai ta plazma suvalgo per tris menesius.. O as jau taip norejau vel pradeti planuoti... unsure.gif
Atsakyti
Tai biski vistiek nesupratau. Kiek zinau kai ima antibiograma tai kartu ziuri ir yra ar nera tu plazmu. Ar ne? Nu bet vistiek jei nerado tai didele tikimybe kad ju jau nebeber smile.gif
Atsakyti