Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 14:10)
Vienisa moteris neverta pagarbos, kad ir kaip "astriai" tai nuskambejo

Ar taip manote jūs, ar taip mano aplinkiniai? Bet kuriuo atveju - kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 13:07)
Jei ne paslaptis - kokia gyvenimiška patirtimi remiatės darydama tokias priesaikas?

Matyt, remiasi sava.

Aš irgi nesu vieniša, šiam gyvenimo periode diedo neturiu. Nes net viena nesu biggrin.gif O vienumo ir vienišumo skirtumas yra tas, kas būti vienam, kai tau nieko nereikia, ir būti vienam, kai tavęs niekam nereikia. Simple as that biggrin.gif

Suntea - mano nuomone, žmogus myli konkretų žmogų dėl to, kiek jame savęs mato. Ir kiek tas žmogus jame jį patį pažadina, atskleidžia įvairius slėpinius. Nes patys (pačios) būti seksualiais, įdomiais, paslaptingais tingim, nes.. nėra prieš ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 14:12)
Ar taip manote jūs, ar taip mano aplinkiniai? Bet kuriuo atveju - kodėl?

Tiesiog vadovaujuosi tokia formule: "Jei kazkas taves nemyli, neabejok - tai tavo kalte"
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 13:15)
Tiesiog vadovaujuosi tokia formule: "Jei kazkas taves nemyli, neabejok - tai tavo kalte"

Eeeee.... panašu į patologiją ar rimtą sutrikimą. Keisk nuostatas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 14:16)
Eeeee.... panašu į patologiją ar rimtą sutrikimą. Keisk nuostatas  unsure.gif

Cia kazkurio izymaus vyriskio zodziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 13:18)
Cia kazkurio izymaus vyriskio zodziai  biggrin.gif

Beprotis kažkoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 14:15)

Kokia nesamone. Jeigu manes nemyli, pvz. Medinis, tai ka, as kalta del to?
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 14:15)

Noriu pastebėti, kad jūsų nemyli apie 6 milijardus žmonių. Kaip su kaltės jausmu?
Atsakyti
Man tai čia kraštutinumais kvepia - nieko nemyli arba visus myli. Kvailystė ir tiek. Su amžium praeis, anot suntea biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 18, 14:25)
Kokia nesamone. Jeigu manes nemyli, pvz. Medinis, tai ka, as kalta del to?

QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 14:25)
Noriu pastebėti, kad jūsų nemyli apie 6 milijardus žmonių. Kaip su kaltės jausmu?

Ta zodi "kalte" reiktu suprasti netiesiogiai
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 14:34)
Man tai čia kraštutinumais kvepia - nieko nemyli arba visus myli. Kvailystė ir tiek. Su amžium praeis, anot suntea  biggrin.gif

Įdomu, ką jūs veikiate su tom jauniklėm? Vaikas paprastai padeda subręsti... Kodėl jūs čia?
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 14:35)
Ta zodi "kalte" reiktu suprasti netiesiogiai

Paaiškinkite žodžio "kaltė" prasmę tuo aspektu, kad jaučiantį "kaltę" moteris neverta pagarbos. Jei nesunku...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 14:36)
Įdomu, ką jūs veikiate su tom jauniklėm? Vaikas paprastai padeda subręsti... Kodėl jūs čia?

Geros jaunikles lotuliukas.gif O Drugelis dar net ketvircio amziaus nepragyvenusi biggrin.gif
Atsakyti