Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Katy @ 2007 07 18, 13:20)
Nukopijavau istrauka is vieno straipsnio:
'- Vienas esu tada, kai pats pasirenku būti vienas, o vienišas - kai iš tikrųjų neturiu pas ką nueiti, su kuo pasikalbėti, pasiguosti ir panašiai. Šie pojūčiai kardinaliai skirtingi. Pasirinkta vienatvė gali būti metas poilsiui, apmąstymams, miegui, pasimėgavimas buvimu su pačiu savimi. Vienišumas - tai jausmas, tarsi būtum uždarytas į tam tikrą vakuumą, kai neturi su kuo pasidalyti mintimis, nebent su pačiu savimi ar kokiu gyvūnėliu šalia, kai beprotiškai trūksta dėmesio, meilės, rūpesčio.'
As saves nelaikau vienisa, nes turiu daug draugu,tevus ir pan. Nemanau,kad mylimojo neturejimas- tai vienisumas.
Nemaisykime siu dvieju savoku. O gal yra cia vienisu?

teisingai parašyta drinks_cheers.gif
aš dažnokai pasirenku būti viena, nes man patinka ir kartais to reikia ax.gif o vat vieniša irgi kartais tenka pasijust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katy @ 2007 07 18, 13:20)
Nukopijavau istrauka is vieno straipsnio:
'- Vienas esu tada, kai pats pasirenku būti vienas, o vienišas - kai iš tikrųjų neturiu pas ką nueiti, su kuo pasikalbėti, pasiguosti ir panašiai.

Nors mintys ir ne jūsų, bet gal mokėsite jas paaiškinti...
Ar jūs sąmoningai pasirinkote neturėti mylimojo? Nes pagal straipsnį tik sąmoningas pasirinkimas atitinka "vienumo" sąvoką. Jei jūs neturite mylimojo, nes jo "nerandate" - tuomet jūs vieniša. Giminės draugai ir pažystami yra gerai iki tam tikro amžiaus. O vėliau galima guostis katei ir pelargonijoms.
Atsakyti
Katei guostis ne taip jau ir blogai ax.gif Nors as kaciu nemegstu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 13:31)
Nors mintys ir ne jūsų, bet gal mokėsite jas paaiškinti...
Ar jūs sąmoningai pasirinkote neturėti mylimojo? Nes pagal straipsnį tik sąmoningas pasirinkimas atitinka "vienumo" sąvoką. Jei jūs neturite mylimojo, nes jo "nerandate" - tuomet jūs vieniša. Giminės draugai ir pažystami yra gerai iki tam tikro amžiaus. O vėliau galima guostis katei ir pelargonijoms.

nu visiškai skirtingi dalykai čia 4u.gif
juk buvimas ''vienam'' nelygu neturėjimas mylimojo doh.gif kaip buvo rašyta-pasirinkta vienatvė gali būti metas poilsiui, apmąstymams, miegui, pasimėgavimas buvimu su pačiu savimi. net būnant poroje, ar tai būtų tik mylimasis, ar vyras- reikia laiko vien sau, kaip sakant pabūti su savimi.

o iš kitos pusės, net turint mylimąjį galima jaustis vienišam. toks jau tas žmogus rolleyes.gif

P.S. ir baikit čia varyt ant kačių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 07 18, 13:20)
Na neuztenka buti tiesiog mylimoms, norisi, kad myletu butent konkretus asmuo. Argi tai blogai?

Nežinau ar tai blogai, ar gerai. Daugeliui merginų būdingas įsitikinimas kad mylėti nėra sunku, jos mano, kad mylėti paprasta, tik nesulaukia tinkamo meilės objekto, verto jų pastangų arba atsakančio tuo pačiu. Manau jų problema slypi pačiam meilės suvokime.
Atsakyti
Norėčiau paklausti bendresnio klausimo...
Kam jums reikalinga meilė? Kodėl jūs laukiate, kad ji ateitų į jūsų gyvenimą?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 13:54)

Taigi meile visa ko varomoji jega, gyvenimo prasme ir esme.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 18, 13:42)
Nežinau ar tai blogai, ar gerai. Daugeliui merginų būdingas įsitikinimas kad mylėti nėra sunku, jos mano, kad mylėti paprasta, tik nesulaukia tinkamo meilės objekto, verto jų pastangų arba atsakančio tuo pačiu. Manau jų problema slypi pačiam meilės suvokime.

Idomios mintys. Gal galima placiau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 13:54)

Gyvenimas be meiles - kaip kava be cukraus. Priprasti neimanoma
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 13:58)
Gyvenimas be meiles - kaip kava be cukraus. Priprasti neimanoma

Kavą geriu tik be cukraus. Su cukrumi man neskanu... Ar taip pat ir meilė - skonio reikalas, dėl kurio neverta ginčytis?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 14:01)
Kavą geriu tik be cukraus. Su cukrumi man neskanu... Ar taip pat ir meilė - skonio reikalas, dėl kurio neverta ginčytis?

Matyt skonio reikalas. Vieni pripranta gyventi be meiles ir tada jau reikia mokytis ja isileisti. As niekada nemanysiu, jog gyvenima nugyvenau laimingai, jei ji nugyvensiu viena
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 14:06)
As niekada nemanysiu, jog gyvenima nugyvenau laimingai, jei ji nugyvensiu viena

Ar žinote, kad "niekada" tai gana ilgas laiko tarpas? Jei ne paslaptis - kokia gyvenimiška patirtimi remiatės darydama tokias priesaikas?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 14:07)
Ar žinote, kad "niekada" tai gana ilgas laiko tarpas? Jei ne paslaptis - kokia gyvenimiška patirtimi remiatės darydama tokias priesaikas?

Patirties nereikia, akivaizdu kaip du kart du. Vienisa moteris neverta pagarbos, kad ir kaip "astriai" tai nuskambejo
Atsakyti