QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 13:31)
Nors mintys ir ne jūsų, bet gal mokėsite jas paaiškinti...
Ar jūs sąmoningai pasirinkote neturėti mylimojo? Nes pagal straipsnį tik sąmoningas pasirinkimas atitinka "vienumo" sąvoką. Jei jūs neturite mylimojo, nes jo "nerandate" - tuomet jūs vieniša. Giminės draugai ir pažystami yra gerai iki tam tikro amžiaus. O vėliau galima guostis katei ir pelargonijoms.
Taip galiu paaiskinti. Siuo metu esu viena, nes taip noriu. Turiu gerbeju, turiu zmogu,kuris mane myli. Bet is mano puses meiles nera. Todel ir atejau i sia tema kuri vadinasi 'Meile ateis i mano gyvenima..', butent 'meile', o ne konkretus zmogus.
Prajuokinot savo pasakymu, jog gimines, draugai yra iki tam tikro amziaus. O galima paklausti, koks tas amzius?
Zinoma gera zinot ir jaust,jog tu turi ta vieninteli zmogu, su kuriuo jautiesi 'ant sparnu', kuris tau yra visas pasaulis, bet man taip pat gera jaukioj kavinukej susitikt su drauge ir isgert kavos, pasivaiksciot pajuriu, pavedziot suni, aplankyt tevus ir t.t ir t.t Tikrai neturiu kada jaustis vienisa. O jeigu kazkam tik mylimas zmogus reiskia pilnaverti gyvenima,tai cia jau ju reikalas.