Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 31, 15:54)
Išvis - apie ką mes čia? laugh.gif

vat būtent g.gif
Atsakyti
Grįžkim prie temos: kokios mes laimingos - gražios ir nepriklausomos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 31, 16:00)
Grįžkim prie temos: kokios mes laimingos - gražios ir nepriklausomos  mirksiukas.gif

ir laukiančios kada ateis meilė į mūsų gyvenimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 07 31, 15:02)
ir laukiančios kada ateis meilė į mūsų gyvenimus  4u.gif

Čia Šreke 3 buvo epizodas - Šreko žmona sako mergom "grįžkit į parengiamąją padėtį", o Snieguolė, Pelenė ir Miegančioji gražuolė susėdo ir sėdi. Ta žmona klausia "Ką čia darot?", o jos "Laukiam, kol mus išgelbės" biggrin.gif
Atsakyti
O žinote aš tik nesenai perskaičiau tokį dalyką, kad moterys žaviausios per ovuliaciją lotuliukas.gif Tipo gamta natūraliai suklosto, kad patelės tuo metu ieško patinų ir atrodo labai žavingos smile.gif ir tą vyrai kaipmat pastebi : lotuliukas.gif

nu man kažkodėl labai juokinga ta mintis pasirodė, bet gal tiesa biggrin.gif Reikės išeiti kur nors į viešumą tomis dienomis ir patikrinti ar ta trauka tikrai veikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 16:11)
nu man kažkodėl labai juokinga ta mintis pasirodė, bet gal tiesa  biggrin.gif  Reikės išeiti kur nors į viešumą tomis dienomis ir patikrinti ar ta trauka tikrai veikia  lotuliukas.gif

Daugiau atsitiktinių lytinių santykių moterys taip pat turi per ovuliaciją. Veikiate ne tik jūs, bet ir jus. turėkite tai galvoje.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 31, 16:13)
Daugiau atsitiktinių lytinių santykių moterys taip pat turi per ovuliaciją. Veikiate ne tik jūs, bet ir jus. turėkite tai galvoje.

aha, o paskui daugiau netyciuku bigsmile.gif
Atsakyti
ha biggrin.gif nu tie atsitiktiniai man negresia biggrin.gif

cia juk kalbame apie meilės atėjimą į mūsų gyvenimą, o ne sekso blink.gif

esmė ta, kad pradžioje apskritai reikia sutikti kažką, patikti kažkam, susižavėti kažkuo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 15:11)
Reikės išeiti kur nors į viešumą tomis dienomis ir patikrinti ar ta trauka tikrai veikia  lotuliukas.gif

Spėju, kad tikrai veiks, nes jei sąmoningai esi tikrinti, ar veikia, daugiau flirtuosi, daugiau žavėsi ir šiaip, valio bus viskas biggrin.gif
Atsakyti
Sakai? g.gif
Žinok suabejočiau dar dėl to ar sąmoningumas tikrai padeda ax.gif
Nes kažkodėl kiek man yra buvę kažkokių pažinčių, visada jos įvyksta tada, kai apie tai net mintelės galvoje neturi! Kai net nesitiki kažką sutikti ir galva pilna visai kitokių minčių... O tada ir bakšt - atsiranda kažkas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 16:22)
O tada ir bakšt - atsiranda kažkas  doh.gif

Todėl, kad tuomet jūs natūrali ir nesimaivot.
Atsakyti
Hm, nu gal g.gif
Bet šiaip aš ir taip nesimaivau ax.gif Visada būnu naturali smile.gif
Tik kažkaip pastebėjau, kad jei eini tarkim į kavinę ir pagalvoji, va o kaip gerai būtų su kuo nors susipažinti.. Niekada nieko nebūna.. O kai net negalvoji apie tai, tarkim draugė išsitempia per prievartą, o tu mieliau namie sėdetum.. netgi ir nebūni susitvarkius žmoniškai ir nuotaikos nerasta, va tada ima ir atsiranda koks nors susidomėjęs rolleyes.gif
Vienu žodžiu, kažkoks mistiškas man šitas dėsningumas doh.gif
Atsakyti