Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Bet tame ir esmė.. kad vieni pavargsta nuo žmonių.. kiti ne.. vieniems reikia daug vienatvės kitiems ne.. nes vieni ekstravertai, kiti intravertai.. ir kaip būnant ekstravertui galima prisijaukinti vienatvę ir tariamai ja mėgautis? jei jiems lyg oro gurkšnio reikia bendravimo...

žinoma aš nenustoju tikėti, kad visa tai laikina.. ateis ir į mūsų kiemą šventė 4u.gif bet šį periodą reikia kažkaip išgyventi.. ir tie vieniši vakarai jau kartais vemti verčia doh.gif
Atsakyti
O nemanot, kad prie vienatves galima priprasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 21:48)
Bet tame ir esmė.. kad vieni pavargsta nuo žmonių.. kiti ne.. vieniems reikia daug vienatvės kitiems ne.. nes vieni ekstravertai, kiti intravertai.. ir kaip būnant ekstravertui galima prisijaukinti vienatvę ir tariamai ja mėgautis? jei jiems lyg oro gurkšnio reikia bendravimo...

žinoma aš nenustoju tikėti, kad visa tai laikina.. ateis ir į mūsų kiemą šventė  4u.gif bet šį periodą reikia kažkaip išgyventi.. ir tie vieniši vakarai jau kartais vemti verčia  doh.gif

Butent man taipogi bendravimo reikia kaip ora, as beprotiskai myliu zmones man smagu ir gera bandraut ir tikrai nzn kaip gi isgyvent ta perioda?...jau sau vietos nerandu, aplinkui tik svolaciai vyrai....siandien labai simpatiskas vaikinukas uzkalbino sporto klube, bet manau turi zmona ar mergina juk retai kada jie laisvi buna, jei jau paciumpa kokia tai nebepaleidzia:))))
Papildyta:
QUOTE(Kissa @ 2007 07 31, 21:58)
O nemanot, kad prie vienatves galima priprasti  g.gif

Galbut galima priprast, bet manau kuo toliau tuo sunkiau butu isileist i gyvenima kita zmogu...o pripratimas gal tik saves apgaudinejimas net nzn.... g.gif
Atsakyti
Na aš irgi galvoju, kad tiems žmonėms kuriems reikia bendravimo, prie vienatvės priprasti - tai tik apgaudinėti save ir tokiu būdu save raminti, kad man ir vienai gerai...

Aš tai galbūt įvardinčiau susitaikymu su laikinai esančia padėtimi.. taip tas įmanoma.. ką ir darom turbūt.. na nėra kitos išeities tai ir džiaugiamės bet kuo kas įmanoma.. vyno pasimėgavimu, muzika, knyga, pasivaikščiojimu.. džiaugiamės tuo ką turime, nes mes linkusios džiaugtis.. linkusios būti optimistėmis bigsmile.gif

Bet pripratimas prie vienatvės man daugiau asocijuojasi su rankų nuleidimu.. su pasidavimu.. o to nereikia daryti! Geriau tuo laikotarpiu rasti kuo džiaugtis, rasti kuo užsiimti ir rasti ką patirti naujo, kad vėliau su Juo galėtum pasidalinti savo įspūdžiais thumbup.gif

Bent jau aš taip darau biggrin.gif Va pasakiau sau išmoksiu groti gitara, vien tam kad JAM pagročiau ir taip pamaloninčiau JO širdelę! Ir nesvarbu kad nežinau kam čia tokiam aš ruošiuosi groti, svarbu kad darau tai del JO lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 22:47)
svarbu kad darau tai del JO  lotuliukas.gif

O dėl savęs daryti? Motyvas nepakankamas?
Atsakyti
hm.. nu aišku mane priverčia susimąstyti visi tavo žodžiai suntea 4u.gif bet, arba kaip kažkada jau rašiau - trūksta kažkokios puzlės dalelės supratime apie gyvenimą arba man šiaip kažkas negerai biggrin.gif

nu neįsivaizduoju, koks gali būti motyvas pasigroti SAU... doh.gif pasigaminti SAU skanią vakarienę... doh.gif nesuprantu aš to kažkaip...

žinoma, malonu save palepinti.. nusiperki naują rūbą, apsirengi - gražu - ir pati gerai jautiesi.. išmoksti naują akordą - širdyje palaima - pavyko! ir t.t... bet aš laimę suprantu kaip dalinimąsi viskuo... 4u.gif kai pasipuoši tam kad JO akys sužibėtų.. kai papasakoji anekdotą ir JIS juokiasi.. va čia tai tikroji motyvacija! Matyti kito veide džiaugsmą tavimi! thumbup.gif

gal ir per naivus mąstymas.. nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 23:03)

Koks motyvas? Mokėti groti. Sukurti melodiją. Sueiliuoti dainą. Mėnesienai žėrint.
Vakarienė? Skaniai pavalgyti. Ramiai. Žvakę užsidegti. Pabūti.

Matau Jūs viską darote, kad patikti kažkam. Įtikti. Uždegti liepsną akyse. Dėl savęs? Jūs kur?
Atsakyti
Aš kito žmogaus švieselė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 23:45)
Aš kito žmogaus švieselė  4u.gif

Jūs norite mylėti meilę meilei. Bet laukiate to paties ir iš kito... Bus sunku rasti tokį derinį...
Atsakyti
Abzorytes mintyse matau save 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 23:45)
Aš kito žmogaus švieselė  4u.gif

Tada sunku. Šviesti kitam žmogui yra sunku. Galite ne laiku įsižiebti arba užgesti. Kas supaisys kito žmogaus norą būti apšviestam. Ir tai apgaulinga. Niekad negali žinot, kas kiek nori būt apšviestas.
Atsakyti
Smagu kitą žmogų padaryti laimingu 4u.gif Man mama dažnai pasako, kad ji labai laiminga turinti mane. O juk aš ne angeliukas ax.gif Va čia tikra meilė. Kitos tokios nebus
Atsakyti