Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Medinis @ 2007 07 31, 15:24)
Todėl, kad tuomet jūs natūrali ir nesimaivot.

laugh.gif arba taip.
Šiaip nežinau, negaliu pasakyti, reiktų sociologinį tyrimą atlikti biggrin.gif Tiek, kad aš esu susipažinus abiem būdais - ir besimaivydama, ir... ne. Aš tik maivausi biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi dažniausiai užkalbina, kai aš sau pati negražiai atrodau biggrin.gif O kai gražiai, tai tik pasižiūri... gal nedrįsta g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu jo, tikiu kad galima abiem būdais susipažinti.. Tik tiek kad jei eini pasipuošusi, pasitempusi ir iškėlusi galvą - tai dažniausiai aš patraukiu visokius lopus su auksinėm grandinėm doh.gif doh.gif doh.gif
O aš svajoju apie paprastą vaikinuką.. todėl turbūt ir patraukiu paprastus tik tada, kai nesu pasipuošusi ir nesu kitų dėmesio centre... Turbūt kad taip g.gif
Atsakyti
O as kai esu pasipuosusi graziai atrodau, ziuri gal nedrysta uzkalbint g.gif o jei prisikabina kokie tai mersas ir auksines grandines po 200 gramu, o noriu paprasto faino berniuko, gal reikia paciai imtis iniciatyvos? g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 07 31, 17:26)
O as kai esu pasipuosusi graziai atrodau, ziuri gal nedrysta uzkalbint g.gif  o jei prisikabina kokie tai mersas ir auksines grandines po 200 gramu, o noriu paprasto faino berniuko, gal reikia paciai imtis iniciatyvos? g.gif  doh.gif

Matote, apie Mersus nieko pasakyti negaliu. Gėda prisipažinti, bet nesu juo važiavusi. O jei reik paprasto berniuko, pavaikščiokite po bendrabučius. Atsiras koks studentas, pavaišins kaimiškais lašiniais ir kotletais. Padovanos pieštukų rinkinį ir skriestuvą. Eisite pasiklausyti varpų skambėjimo. Paprasto žmogaus ir malonumai paprasti. Nepamirškite šito.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 31, 14:02)
Ar gali būti du norai, kurie vienas kitam prieštarauja, pritempiant prie temos - noriu mylėti, bet noriu būti ir laisva, neįsipareigojusi?

Sakai,mylintis žmogus negali būti laisvas? g.gif
Atsakyti
Na kodėl gi taip iš karto tiesmukiškai... Jei jau paprastas - tai tik studentas.. Nesąmonė doh.gif
Bent jau man paprastas yra žmogus, kuris neišsišoka.. kuris turi savyje dar šiek tiek kuklumo.. kuris turi savo pomėgius, kuriems savo dušią atiduoda.. kuris turi vertybes, kurių nepamina.. turi tikslus kurių siekia.. kuris nesureikšmina materialumo ir išvaizdos ir mėgsta mėgautis net ir vaivorykšte danguje... ax.gif

hm.. bet parašiau ir galvoju.. ar tokių yra biggrin.gif

o beje, pieštukai būtų labai miela dovana 4u.gif

O apie tai ką sakė Medinis apie laisvę ir meilę, tai aš irgi labai abejoju ar gali būti mylintis žmogus laisvas... 4u.gif Bet bent jau aš asmeniškai visai laisva būti ir nenoriu! Noriu mylėti ir niekada neiškeisčiau meilės jausmo į laisvę... Ji šalta ir abejinga viskam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 19:45)
! Noriu mylėti ir niekada neiškeisčiau meilės jausmo į laisvę... Ji šalta ir abejinga viskam  schmoll.gif

Ar bandėt kada prisijaukinti laisvę ir vienatvę? Ar tai Jums tik laikina būsena, iš kurios norisi kuo greičiau išlipt? Nes mes vistiek mirsime vieni. Juk mes visi skirtingi. Skirtingai matome tuos pačius dalykus. Skirtingai suvokiame tylą ir tamsą. Šviesą ir garsą. Laisvė nuo poreikio pažinti kas vyksta aplink, vienatvė nuo pasaulio leidžia tom retom progom susimąstyti, kas aš, ir ką veikiu. gal geriau prilyginsiu tai nakčiai, bet po nakties visada mums nusišypso saulės spindulėlis. Šypsena ateis.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 31, 20:53)
Ar bandėt kada prisijaukinti laisvę ir vienatvę? Ar tai Jums tik laikina būsena, iš kurios norisi kuo greičiau išlipt? Nes mes vistiek mirsime vieni. Juk mes visi skirtingi. Skirtingai matome tuos pačius dalykus. Skirtingai suvokiame tylą ir tamsą. Šviesą ir garsą. Laisvė nuo poreikio pažinti kas vyksta aplink, vienatvė nuo pasaulio leidžia tom retom progom susimąstyti, kas aš, ir ką veikiu. gal geriau prilyginsiu tai nakčiai, bet po nakties visada mums nusišypso saulės spindulėlis. Šypsena ateis.

O mane jau nervina buti vienai, zinau daugybe pliusu kai esi viena gali daug ka daryti ir niekas tau nebambes, gali daug ka sau leisti....bet grizus is darbo vakare nori, kad kazkas taves lauktu....ir man daugiau nieko nereikia....per ilgai buvau su zmogumi ir pripratau buti nebe viena, netgi dabar kai atostogauju nuolat sulaukiu sveciu tai drauges, tai brolis su seima ir t.t. ir kai niekas pas mane neuzsuka man liudna...ir siaip mane pradejo kamuot liudesys.....
Atsakyti
Tai jau taip.. pritariu D&G.. liūdna būti vienai..
Žinoma Suntea, tu labai gražiai rašai.. bet ar pačiai tikrai pavyksta tą teoriją pritaikyti praktikoje??? Ar tik gražiai apgaudinėji save? 4u.gif

Pabūti su savimi labai reikia.. Bet kai prasidėjo atostogos ir ketinu važiuoti į pajūrį vienui vienutėlė.. ir spoksoti kaip mėgaujasi poilsiu šeimos.. tai vargu ar čia laimė..
Manau prisijaukinti vienatvę galima keliems vakarams.. bet ne mėnesiams, metams... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 21:18)
Tai jau taip.. pritariu D&G.. liūdna būti vienai..
Žinoma Suntea, tu labai gražiai rašai.. bet ar pačiai tikrai pavyksta tą teoriją pritaikyti praktikoje??? Ar tik gražiai apgaudinėji save?  4u.gif

Pabūti su savimi labai reikia.. Bet kai prasidėjo atostogos ir ketinu važiuoti į pajūrį vienui vienutėlė.. ir spoksoti kaip mėgaujasi poilsiu šeimos.. tai vargu ar čia laimė..
Manau prisijaukinti vienatvę galima keliems vakarams.. bet ne mėnesiams, metams...  doh.gif

jo ....nekas vienai, bet manau kad ateis ir i musu kiema svente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 07 31, 21:18)

Liūdesys visada praeina.

Apie tai, ką rašau. Rašau iš patirties. Iš to, ką esu išgyvenus, ir išgyvenu. Tiesa, santykiai, mano ryšys su žmogumi, manau, laikinesnių nebūna. Ir labai dažnai tenka būti vienai. Man tai įprasta. Aš pavargstu nuo žmonių. Kad ir mylimo žmogaus, aš pavargstu.
Atsakyti