Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 09:06)
O dar daugiau vyru zusta avarijose  doh.gif

laugh.gif laugh.gif Na va, aš draugei ir sakau - tu vyrą turi, vadinasi, minimum trys niekada jo neturės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 10:07)
aš draugei ir sakau - tu vyrą turi, vadinasi, minimum trys niekada jo neturės  biggrin.gif

Jūs tuo tikra?
Atsakyti
Po tokiu kalbu jauciu ciupsim bet kuri gyva, neemigravusi, issilavinusi, nevedusi ir neteista vyra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 18, 09:11)
Jūs tuo tikra?

Ne, aš niekuo nesu tikra. Aš esu blevyzgotoja iš prigimties, todėl faktus dažnai pati sugalvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 09:48)
Ne kas ir belieka biggrin.gif biggrin.gif

Lietuvoje santuokoje gyvena mažiau nei 60 proc vyrų. Ir nemanau, jog reikėtų sakyti, kad vyrų nėra. Jų daug. Problema atrankos kriterijuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 18 liepos 2007 - 09:16
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 09:13)
Ir nemanau, kajog reikėtų sakyti, kad vyrų nėra. Jų daug.
Problema atrankos kriterijuose.

Tai niekas ir nesako, kad jų nėra. Sako, kad jų mažiau nei moterų.
Dėl atrankos kriterijų - taip. Kiekvienam savi biggrin.gif
Turiu draugą, kuris nuolat aiškina, kaip neprotinga ir negudru yra susikurti problemas ir tada jas spręsti. Įtariu, kad linkstama prie to, Medini?
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 10:17)
Turiu draugą, kuris nuolat aiškina, kaip neprotinga ir negudru yra susikurti problemas ir tada jas spręsti. Įtariu, kad linkstama prie to, Medini?

Draugas sako tiesą. Nuo savęs pridursiu, kad visiškai kvaila yra į susigalvotų problemų sprendimą įtraukti ir kitus žmones.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 10:12)
issilavinusi, nevedusi ir neteista vyra  lotuliukas.gif

Turiu draugą. Išsilavinęs- aštuoniose klasėse. Labai daug skaitęs knygų, kai sėdėjo kalėjime. Gyvena su moterim, dar kelias drauges turi. Bet su juo labai gera bendrauti, nes jis geras pašnekovas. Ir šiaip, kiek teko jį stebėt. Daugeliui turinčių magistro diplomą iki jo yra toli. Tai arba problema manyje, nes man svarbiau kitka nei Jums. Arba Jumyse, nes apsistačiusios išankstiniais barjerais, kurie realiai gyvenime nieko nekeičia.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 09:21)
Nuo savęs pridursiu, kad visiškai kvaila yra į susigalvotų problemų sprendimą įtraukti ir kitus žmones.

Matyt ne protingiau negu pačiam jungtis prie išgalvotų problemų sprendimo biggrin.gif Nepastebėjau jokių kvietimų jungtis prie mūsų temos. Todėl sakyti, kad žmonės yra "įtraukiami" būtų netikslu. Forume daug temų, turbūt visiems žinoma, kad neprivaloma dalyvauti ten, kur nepatinka smile.gif
Atsakyti
suntea, problema Tavyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 18, 09:24)
Tai arba problema manyje, nes man svarbiau kitka nei Jums. Arba Jumyse, nes apsistačiusios išankstiniais barjerais, kurie realiai gyvenime nieko nekeičia.

Kvietimo šokiui su kardais nebuvo. Provokuoti irgi kvaila. Neturi problemų - sveikinu biggrin.gif Kam lyginti nesulyginama? Kam lyginti save su kitais?
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 10:27)
Matyt ne protingiau negu pačiam jungtis prie išgalvotų problemų sprendimo biggrin.gif Nepastebėjau jokių kvietimų jungtis prie mūsų temos. Todėl sakyti, kad žmonės yra "įtraukiami" būtų netikslu. Forume daug temų, turbūt visiems žinoma, kad neprivaloma dalyvauti ten, kur nepatinka  smile.gif

Man nusispjaut ant jūsų ir jūsų problemų. Aš gaunu iš bendravimo šioje ir kitose temose tai, kas man yra reikalinga. Kai nebebus reikalinga arba aš nebegausiu - nebeliks tikslo bendrauti.
Atsakyti