Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 09:30)
Man nusispjaut ant jūsų ir jūsų problemų. Aš gaunu iš bendravimo šioje ir kitose temose tai, kas man yra reikalinga. Kai nebebus reikalinga arba aš nebegausiu - nebeliks tikslo bendrauti.

Tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 10:30)
Man nusispjaut ant jūsų ir jūsų problemų.

Klausyk, chamas, varyk is cia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 10:28)
suntea, problema Tavyje  mirksiukas.gif

Net neabejojau, kad taip ir pasakysite. Jūs turite talentą surasti problemas, ten, kur jų nėra. Kada nors praeis.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 10:34)
Klausyk, chamas, varyk is cia  tongue.gif

Kodėl jūs pykstate, jei aš sakau teisybę? Ar jums svarbus mano asmuo, mano problemos? Kodėl tuomet aš esu chamas ir turiu kažką "varyti iš čia"? Jūs vulgari, gal dėl to nepatinkate vaikinams?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 07 18, 09:35)
Net neabejojau, kad taip ir pasakysite. Jūs turite talentą surasti problemas, ten, kur jų nėra. Kada nors praeis.

Juk tu pirma atkapstei kad išvis tai yra problema biggrin.gif

QUOTE(suntea @ 2007 07 18, 09:24)
Tai arba problema manyje.... Arba Jumyse, nes ....

Todėl išvartyti situaciją patogiai sau ir paskui, įjungus pedagogės toną aiškinti kad "kada nors praeis" yra nesąžininga. Bet, kaip suprantu, Suntea jau pasakė viską, ką norėjo šioje temoje? Ar dar turite ką pasakyti apie meilę?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 10:36)
Kodėl jūs pykstate, jei aš sakau teisybę? Ar jums svarbus mano asmuo, mano problemos?

Jei dar nepastebejai, sioje temoje susirinkusios paneles, su ta pacia problema. Gal ne problema tai pavadinciau, o gyvenimo aplinkybemis, kurios vienija.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 09:36)
Jūs vulgari, gal dėl to nepatinkate vaikinams?

O jūsų penas iš įvairių temų, matyt, yra atsakas į provokacijas?

Man regis kvaila lįsti į temas ir ramų bičiulišką merginų bendravimą paversti mūšio lauku. Tiesa, niekas neverčia merginų leistis būti provokuojamom, bet visad norisi apginti tai, kas brangu.
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 10:43)
Jei dar nepastebejai, sioje temoje susirinkusios paneles, su ta pacia problema. Gal ne problema tai pavadinciau, o gyvenimo aplinkybemis, kurios vienija.

Gal aš taip pat laukiu, kad meilė ateitų į mano gyvenimą...
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 10:43)

matyt ir Medini ta pati aplinkybe vienija cool.gif nors jis ir ne panele biggrin.gif

Medini, cia gal as minciu skaitymo sugebejimus pralavinau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 18 liepos 2007 - 09:45
Ir tema apie meilę staiga tapo itin populiari - kiek skaitytojų sulaukėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 10:45)
Ir tema apie meilę staiga tapo itin populiari - kiek skaitytojų sulaukėm  biggrin.gif

sita tema visada buvo populiari cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 10:45)
Gal aš taip pat laukiu, kad meilė ateitų į mano gyvenimą...

Reiskia musu problema mazesne, negu Jusu. Mes laisvos ir nepriklausomos. Uzuojauta 4u.gif
Atsakyti