Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 10:47)
Reiskia musu problema mazesne, negu Jusu. Mes laisvos ir nepriklausomos.

Ar meilei svarbu "priklausomumas"?
Atsakyti
Manau,reiktu ignuoruoti Medinio pasisakymus, tada jam paciam bus nebeidomu cia rasineti. Be to, nieko idomaus ar naudingo jis neparase (cia mano nuomone). As cia uzsuku paplepet su mergaitem. Jei man yra reikalinga tikro vyro nuomone, pasikalbu su draugais.
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 10:39)
Ar dar turite ką pasakyti apie meilę?

Taip, turiu. Bet tam reiktų kitos temos. Aš laukiu kol meilė išeis...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 07 18, 10:48)
Ar meilei svarbu "priklausomumas"?

Meilei gal ir nesvarbu, bet zmogus savo poelgius turetu apgalvoti. Nebent vedei is reikalo
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 07 18, 10:53)
Meilei gal ir nesvarbu, bet zmogus savo poelgius turetu apgalvoti. Nebent vedei is reikalo

Be reikalo nieko nedarau. O ar reikalas buvo svarbus paaiškėja tik po kažkiek laiko.
Atsakyti
O aš visai netyčia vienos kavinės tualeto priebėgose sutikau vaikiną, su kuriuo susipažinom Italijoj beslidinėdami. Fantastiškas vaikinas, toks, kokių regis nebūna. Ir ką daryti dabar? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 11:18)
O aš visai netyčia vienos kavinės tualeto priebėgose sutikau vaikiną, su kuriuo susipažinom Italijoj beslidinėdami. Fantastiškas vaikinas, toks, kokių regis nebūna. Ir ką daryti dabar? sad.gif

Bendrauti bigsmile.gif
Atsakyti
Bendrauju. Bet jis į mane kaip į bičiulę žiūri, o man jo visaip kitaip norėtųsi.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 12:13)
Bendrauju. Bet jis į mane kaip į bičiulę žiūri, o man jo visaip kitaip norėtųsi..  blush2.gif

Manau,reikia daugiau laiko.O gal draugiskumas peraugs i kazka daugiau mirksiukas.gif Paprasciausiai dabar megaukis bendravimu su tau maloniu ir idomiu zmogumi.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 07 18, 09:24)
laugh.gif skamba tau senmergių varpai  biggrin.gif  Aš tai turiu šunį, gal sueis ir tas, nes kačių nebemėgstu, kai vienu metu 5 apturėjau  biggrin.gif

sakai? biggrin.gif
vajetau, tai reiktų susirūpint ar ką g.gif
bet man katės jau seniai patinka, dar nuo vaikystės bigsmile.gif

P.S. pastebėjau ne vienoj temoj jau apsižodiuojama doh.gif
Atsakyti
emmute, vadinasi, tavo likimas aiškus, kad jau katės patinka biggrin.gif

O dėl apsižodžiavimo - jei tema būtų visiškai nyki ir neįdomi, niekas dėmesio nekreiptų. Dabar ji nyki, bet įdomi biggrin.gif
Atsakyti
Visi fantastiski vaikinai jau uzimti biggrin.gif
Papildyta:
Ar pastebejot, tos, kurios surado meile, nebeuzeina pas mus, nepasipasakoja verysad.gif
Atsakyti