Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as va maitinu 5menesius jau ir nei skauda nei ka..tik pirmom dienom labai skaudejo blink.gif
Atsakyti
Sunkaiusias periodas buvo pirmos 4-5 dienos, kai kankinausi su nugrauztais speneliais ir perpildytom krutim. D, tada galvojau, kiekvienai mamai po medali, kurios bent iki pusmecio ismaitina. Taciau netrukus ir i mano kiema svente atejo biggrin.gif Nors rezimo mes neturim (maitinu kada tik nori), matinti man- tikras malonumas. Ypac po ilgo miegelio- kai taip godziai vaikutis isisiurbia wub.gif Nu man taip grazu ir miela ziureti i jo pustus dirbancius zandukus wub.gif
Labai noriu savo pieneliu vaikeli maitinti iki metuku. Tikiuosi pavyks smile.gif
Atsakyti
as ar noreciau iki metuku maitinti
Atsakyti
Daskaičiau Tavo kitą žinutę, tai reiškia, kad Tau pieno sąstovis susidaro. Būtinai reikia ištuštinti krūtis ir neleisti tiek pritvinkti, nes po to ir būna tokie uždegimai ... Tas pats buvo ir man 4u.gif
[/quote]
Ačiū tau ir Neziniuke81 už patarimus - situacija jau gerėja thumbup.gif Daugiau iš tos krūties pamaitinu, kad pilnai ištuštintų ir maitinant skausmas dingo rolleyes.gif Tik kartais po maitinimo ar šiaip bele kada būna, kad toks nemalonus skausmas krūtyje atsiranda, bet po kelių minučių baigiasi. Gal pas mane siauri pieno latakai toj krūty... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dove.z @ 2010 03 08, 20:35)

Ačiū tau ir Neziniuke81 už patarimus - situacija jau gerėja  thumbup.gif Daugiau iš tos krūties pamaitinu, kad pilnai ištuštintų ir maitinant skausmas dingo  rolleyes.gif Tik kartais po maitinimo ar šiaip bele kada būna, kad toks nemalonus skausmas krūtyje atsiranda, bet po kelių minučių baigiasi. Gal pas mane siauri pieno latakai toj krūty...  g.gif

Smagu girdeti, kad gereja smile.gif O del skausmu - sunku pasakyti kodel jie atsiranda, man irgi taip kartais budavo, man rodos, ypac po pienuko sastovio, kai kruti mazutelis istustindavo... dabar jau nebebuna, o su pieniuku ir jo gamyba viskas tvarkoj biggrin.gif
Atsakyti
nieko labiau suartinančio, suliejančio į vieną būtį su kūdikiu, tikriausiai nėra.labiausiai tai suvoki, kai baigi maitinti ir vaikutis tampa vis savarankiškesnis, vis mažiau priklausomas nuo tavęs...
natūralus maitinimas - natūralus, betarpiškas ryšys su kūdikiu.
Atsakyti
man maitinimas vaikelio -malonumas biggrin.gif bigsmile.gif neisivaizduoju kaip gali buti kitaip schmoll.gif g.gif
Atsakyti
kudikio maitinimas - tikras malonumas ir atsipalaidavimas! kartais nuo tos rutinos taip pavargstu, pasidarau pikta ir nervuota, bet uztenka tik priglausti vaikuti prie kruties - ir as jau visiskai rami, laiminga ir viskuo patenkinta biggrin.gif maitinimas krutimi mane veikia kaip geriausias pasaulyje raminamasis vaistas thumbup.gif o ir mazyliui didele nauda!
pirmaji savo sunu krutimi maitinau iki 1.5 metuku smile.gif tikiuosi antrasis irgi neliks nuskriaustas ... mirksiukas.gif
sekmes visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meida1: 09 kovo 2010 - 14:57
pradžioj buv nemalonu, bet veliau pradejo patikt
Atsakyti
kad beveik akivaizdu, kad nemalonius pojūčius jaučiančios mamytės greičiausiai kažką ne taip daro. Man kai tik imdavo skaudėti, tai švelniai atimdavau ir vėl duodavau, kad jau teisingai paimtų, ir tada jokio skausmo. Gal tik pirmą savaitę jautresnis spenukai buvo, bet tai nebuvo nemalonu, džiaugsmo daug daugiau smile.gif
O jei kuri krūtis pritvinkus paskausdavo ar koks guziukas pasijausdavo - tą krūtį tiesiog dažniau duodavau, vakare - po šiltu dušu ir tada visai nakčiai prie to šono vaiką pasiguldau, kad tik iš jos valgytų, tai jau ryte nebeskaudėdavo.
Pradžioj galvojau, kad iki metų žindysiu, dabar jau pusmetis praėjo, tai aš manau, kad ir po metų mielai tęsiu, jei dar vaikui reikės, kad tik darbai leistų..
Atsakyti
Man lb malonu buvo žindyti savo dukrytę, ją glausti prie savęs ir matyti kaip ji užmiega wub.gif
Tik pirmą savaitę, kol abi prisitaikėm prie viena kitos- tol biškį pakaudėjo spenelius, bet čia menkniekis ax.gif
Dabar jau nutraukiau maitinimą, kadangi turėjau daug kartų MP uždegimus, bent paskutinį mėnesį- 2 doh.gif bet vis tiek galiu pasakyti- maitinimas MP thumbup.gif Imunitetas mano silpnokas, tai teko pavargti...nors ir saugojausi, bet...nesvarbu...

Reikia džiaugtis tuo, kad galime maitinti savo kūdikėlius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 07 balandžio 2010 - 21:00
o man mieliausias momentas kai prie kruties vaikelis ziojasi, iesko, liezuviuka rodo wub.gif wub.gif na neisivaizduoju kaip reiks nutraukti kada ir neduoti... verysad.gif
Atsakyti