Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
man pats procesas zindymo nevisada labai malonus, ypac jei mergina ilgiau papuko nepaleidzia. bet siaip tai labai super, mazesne kai zindydavau tai ir nusnust galedavau, ir siaip pailset galima visada prigulus smile.gif svarbiausia aisku kad vaikuciui naudinga thumbup.gif ir zinoma daug patogiau nei misinukai, nieko ruost nereikia, ypac kai nakti keldavomes (nors ka as zinau, gal kitoms patogu, ne karto misinuko neragavom) smile.gif man jau nuo kosiu virimo puodai sapnuojasi lotuliukas.gif
Papildyta:
o va del tu aiskinimu kad vyresnis rubus drasko, tai ka as zinau. aisku anksti man cia savo nuomone kisti, mums tik 10 menesiu, bet manau jei tik tame beda tai galima juk pienuka nusitraukt ir is puoduko girdyt, nemanau kad tai priezastis nutraukt zindyma schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maidala: 08 gegužės 2010 - 09:54
QUOTE(S.w.a.p @ 2010 05 07, 22:32)
egzotika, jei turit galimybes pratemkit iki 2 metu..kodel parashiau savo pasakojimo pabaigoje..
Tiesa sakant as maitinau iki 1.6 metu, po to teko isvaziuoti..
atjunkymui pradejau ruostis menuo iki keliones..maziuka eme migdyti tetis ir su juo kartu miegoti, tam, kad mazius iprastu ir pasitiketu..kad nebutu sunku jam man isvykus..del to as miegojau atskirai, ateidavau nakti tik pamaitinti, galvojau, kad bus dideliu problemu, o taip pat labai norejosi be asaru , skaumo ir kankinimu...mazius pas mane MP buvo labai reiklus ir klykdavo, jei tik naktim sudelsdavau..staigiai duoti..o diena pamazinti zindymu skaiciu buvo lengviau, pavykdavo nukreipti i kitas veiklas..ir beje..kreksedavo priejes del pieno tik namie...vieshai niekada niekur jokiu isteriju ir palaidiniu plesymo nebuvo...o del naktiniu maitinimu..is pradziu kelias savaites buvo per naki du zindymai, paskui viena nuglostydavom..o po to jau atejus trechiai savaitei..nusprendem is pradziu glostyti..o paskui jei pavyks bandyti neduoti..taip visai nejuchia pavyko ji nuraminti, svelniai glostant ir uzmigdyti istisas tris naktis..ir viskas tuo baigesi..atejus ketvirtai savaitei iki mano keliones- neliko naktiniu riksmu, tik pabudimai..kartais ir dabar pabunda, bet paglostom ir miega toliau..Su krutine del tokio palaipsninio atjunkimo neturejau jokiu problemu, net is tikro nezinau, kada ten viskas baigesi..gal ji truputi sumazejo..bet nebuvo jokiu persipildymu..nieko nereikejo daryti..O kodel gailiuosi, kad nedatempiau iki 2 metu..teko girdeti apie tai, kad iki tokio amziaus vaikams butinas pienas....kadangi as nesu salininke duoti karves pieno, ir nelabai megstu ozkos, liko Aptamil ..bet vaikas jo nepripazista..tad vietoj pieno vartojam varshke ir grietine..zinoma, tai kitkas..bet ka padarysi..
del to sekmes jums ir kantrybes, viskas imanoma:)

aciu uz patirti 4u.gif

gal as ka ne taip parasiau, bet mano sunus, man maikes neplesia ax.gif schmoll.gif tikiuosi ir neples.
schmoll.gif

maitinti iki 1.5 m. pasiryzusi, tuo labiau, kad mano maziukas alergiskas, tai tikrai nesinori eksperimentuoti, kuris dabar mums misinukas tiktu unsure.gif

aciu uz palaikyma.

tiesiog paskutinemis dienomis is aplinkiniu tik ir girdziu, toks didelis, dar geria pienuka blink.gif doh.gif
Atsakyti
As savo prisiminimus parasysiu,dukra maitinau iki 1,5men,kol pati jau is puoduko pradejo gert,nepazinojo nei buteliuko tongue.gif ,bet maitinimo procesas pas mus buvo gana idomus kitu akimis,nes vaikelis pavalgydavo per 5-6 min,pridedavau prie kruties ir po 2,3 jos patraukimu pienas liejosi fontanais,tik spek gaudyt,aisku jai buvo nepatogu,kai burnyte maza ,o cia tokios sroves blink.gif ,bet ilgainiuj apsiprato,tik aplink mus balos visad budavo doh.gif lotuliukas.gif ,bandziau ir pamokyta gyd atsigulus ant nugaros matint,bet mazylei nepatikdavo,nes krutine nebuvo tokia minksta ir nosyte uzspausdavo verysad.gif ,nuo metuku jau buvo paprasciau,ipratom prie fontanu,pilva skaudedavo iki 3men,nors po kelis kartus atsirugdavo pana,vistiek oro prisiridavo ,nes net realiai neprisisiurbdavo prie kruties,tik praverta burnele gaudydavo.
Su sunum buvo panasiai tik trumpiau maitinau,bet jam pilvo niekad nepusdavo,jis kaip tikras vyras savyje nieko lisno nelaiko,paleisdavo oho kokius garsus doh.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Va tai ir nezinau kaip apibudint ta jausma ar jis buvo malonus,pas mus jis buvo greitas lotuliukas.gif ir sotus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2010 05 10, 21:08)
aciu uz patirti 4u.gif

gal as ka ne taip parasiau, bet mano sunus, man maikes neplesia  ax.gif  schmoll.gif  tikiuosi ir neples.
schmoll.gif
maitinti iki 1.5 m. pasiryzusi, tuo labiau, kad mano maziukas alergiskas, tai tikrai nesinori eksperimentuoti, kuris dabar mums misinukas tiktu  unsure.gif

aciu uz palaikyma.

tiesiog paskutinemis dienomis is aplinkiniu tik ir girdziu, toks didelis, dar geria pienuka  blink.gif  doh.gif

O jūs niekam nesakykit, kad maitinate. smile.gif
Atsakyti
Man tai sis procesas labai malonus ax.gif Nieko nera graziau negu mazylis prigludes prie krutines.Ypac kai daugiau vaiku nebeplanuojam, tai norisi atsidziaugti situo jausmu 4u.gif Nemalonu gal tik kartais po to, nes atpila... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2010 11 04, 12:26)
Man tai sis procesas labai malonus  ax.gif Nieko nera graziau negu mazylis prigludes prie krutines.

Ta pati ir as jauciu ir manau taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pirmomis dienomis meluociau jai teigciau jog man tai buvo malonu ax.gif Siaubinga skausmu kelia praejau, taciau tai jau praeity tongue.gif Db maitinu ir dziaugiuosi jog tai galiu daryti su sypsena, o mazsis myli papulius wub.gif
Atsakyti
Nieko nėra maloniau kai vaikutis priglunda prie krūtinės ir švelniai maigo pirščiukais krūtį wub.gif Tokiais momentais norisi maitinti maitinti maitinti...
Atsakyti
Buvo malonu, kol nepradejo kandziotis smile.gif.
Atsakyti
Man yra didziulis dziaugsmas ir malonumas maitinti savo stebukliuka wub.gif
Atsakyti
Gilus akyciu zvilgsnis,rankytes glostancios krutine,vaikelio sypsena prisivalgius pienuko.. wub.gif kas gali buti mieliau ir maloniau? 4u.gif dar tik 4 dienos kaip nustojau maitinti dukryte,o jau spejau pasiilgti to nepaprasto artumo.. bigsmile.gif
Atsakyti
malonus vien todel, kad galiu savo kudikiui duoti tai kas geriausia smile.gif
Atsakyti