Atvirai pasakysiu, kad man maitinimas neteikia malonumo. Bet ne del to, kad butu nugrauzti ar skausmingi speneliai butu. Atrodo neturiu jokiu problemu su (.) ir pieneliu, bet nejauciu didelio malonumo pati maitindama. Bet zinau, kad mano pienelis yra geriausias ir sveikiausias maistas mano vaikeliui.
Man turiu prisipazinti, zindymas daugiau darbas, nei malonumas. Aisku, pradzioje tai apie joki malonuma ne minties nebuvo, o tik diskomfortas, skausmas ir skaudanti nugara nuo sedejimo, nes kitaip dar nemokejau maitinti. Dabar kartais pagaunu save tikrai jauciant malonuma, bet retokai..na, gal tas geras jausmas aplankys vis dazniau ir paskui isliks nuolat maitinimo laikotarpiu

Daugiau darbas, bet malonus darbas del to kad tai darau del savo maziaus

Man irgi pirmais mėnesiai maitinimas buvo net ne darbas, o kančia..
Kol priprato speneliai, kol pieno kiekis susinormalizavo, kol viską išmokom..Dabar pupai jau greit bus 11 mėnesiukų, tai maitinu su toookiu malonumu..
Net negalvoju apie nutraukimą, man taip gera maitint..
Tas laikas, kai ji valgo, žiūri tiesiai man į akis, šypsosi apsižiojus spenelį, čiupinėja mane, aš ją glostinėju..Niam niam niam..Fantastiškas tas mamos darbas..

Sveikos mamytes tikrai jumis zaviuosi, kad maitinat krutim savo mazius
manau, kad tai labai didelis darbas, o sakau tai todel, kad pati savo dvieju dukryciu nemaitinau
, o mano istorija tokia, kaip pagimdziau naujagime tai ji visiskai neeme kruties ligoninej galvojo, kad pirmas vaikas tai as nieko nemoku, bet kai per tas dienas kol gulejau ligoninej akuserems irgi nepavyko manes "ismokinti" tai jau pacios misinuka atnesdavo, kai gryzau namo vis bandziau pati maitinti, bet negana to, kad mazoji netrauke pienuko man vis jau pagalvojus apie zindyma darydavosi silpna, bloga na tokia bjauri busena net nemoku pasakyti, na taip pano pupa ir uzaugo su misinuku
Kai laukiausi antros pupos buvau pasiryzusi maitinti, pasigimdziusi apsisarvavau kantrybe, bet to bjauraus jausmo niekaip negaliu atsikratyti dartik pries ruosiantis maitinti atrode, kad tuoj nualpsiu, o po to ir pienas po biski ding tai net nezinau ar taip buna kitoms ar pas mane kokia problemike yra 
Papildyta:
ooo kiek klaidu pridariau

Papildyta:
ooo kiek klaidu pridariau

Pirmus du mėnesius buvo sunkoka, žindymas mane asmeniškai daugiau varžo negu nėštumas, tačiau maitinant pačiai matau daugybę pliusų vien dėl to, kad nereikia naktį keltis taisyti mišinio ir dieną tas pats susitaupo daug laiko, turiu valgyti sveikesnį maistą, o tai savaime gerai ir man pačiai. Natūralus maitinimas labai naudingas kūdikiui. Ir be abejo ryšys su kūdikiu, kai matai kaip stebuklingai nurimsta prisiglaudęs pavalgyti

QUOTE(elenuxus @ 2010 11 04, 11:26)
Man tai sis procesas labai malonus
Nieko nera graziau negu mazylis prigludes prie krutines.

Pilnai pritariu s jauciu lygiai ta pati

Na, mielos mamytes, ir as pasisakysiu...Mano mazytei db 9 su trupuciu. Maitinu iki siol, nors jau artejam prie pabaigos. Maitinimas - man tik vienas malonumas!!!
Pamenu pirmuosius kelis menesius, kai speneliai negijo, buvo skausminga, bet ir tuomet si procedura moraliskai buvo nepaprastai maloni. Tikrai pritarsiu, kad MP ziauriai ipareigoja....nepasilinksminsi iki ausru
, neisvaziuosi kur ilgeliau asmeniniais reikalais, nes visuomet maitinti reikia....Bet privalumas yra tas, kad kur bebutum, ka bedarytum, visada ''virtuvele''su savimi. Mes isirenginejome busta. tai visur reikedavo vaziuoti, pirkti, rinktis, tad galimybes maitinti namuose nebuvo...Tad isesdavau i masina, atkisdavau(.) ir viskas super!!

Man žindymas malonus procesas, gal dėl to, kad nežinau kas tai yra nugraužti speneliai... man taip tiesiog nebuvo
Pirmą vaiką maitinau beveik iki 9 mėnesių, kol jis pats atsisakė, o su antra žiūrėsiu iki metų planuoju tikra, o toliau pagal situaciją

Man nieko nėra maloniau kaip žindyti kūdykį, ypač kai girdi kad jis čiapsi su malonumu, maigo savo pirščiukais krutine. Maitinant išsivysto ypač stiprus ryšys su mažyliu

ne itin malonus. maitinu tik todėl, kad mišinėliai neatstos MP. prieš atsirandant dukrai negera buvo net pagalvoti apie maitinimą, gimus, viskas pasikeitė, bet vistiek kažkas viduje kirba, neleidžia jausti malonumo.