Prieš gimdymą lankiau kursus. "Velnias...geriau gimdyčiau ir gmdyčiau, nei maitinčiau", - išklausius lektorės kalbą mintyse sau pasakiau. Tada dar nežinojau, koks malonus jausmas, kai į tave "įsisiurbia" tos mažos lūpytės.
O va man niekada nebuvo malonus, nezinau kodel. Ne tai, kad skaudejo, bet tiesiog nemalonu ir tiek, bet reikia tai reikia. Nutraukinejimas to nemalonaus pojucio neteike
. Tai nuo kokiu 8men, kai jau nebuvo taip baisu kad pienas dings, vis po viena maitinima pakeiciau nutrauktu pieneliu pamazu, nuo beveik 1 metu- tik nutraukta gauna. Nesiskundziu ir nekompleksuoju, matyt kiekvienas zmogus kitoks.

QUOTE(pavarotas @ 2013 05 03, 12:19)
Nors maitinau visus vaikus iki maždaugi 8 mėnesių, niekaip nesuprantu kas tai per malonumas? Pats baisiausias reikalas per visą mano motinystės, moterystės gyvenimą...
taip...deja,
ir as galiu tam tik pritarti...
ir pavydziu toms, kurioms tai buvo ar yra malonumas

Nemalonus. Gal nenormali aš, bet nemalonus.
Pirma menesi buvo sunku, skaudejo, taip, kad beveik nuo lovos pakildavau ir vis sakiau, kad dar biskiuka ir baigsiu... bet kai viskas susitvarke, tai man vienas nuostabiausiu dalyku
valgo valgo, pasikalba su papuku, toliau valgo... nezinau, ka sakysiu po to, kai isaugs dantukai, bet daba noreciau iki metuku maitinti...

Pirmas dienas buvo nemalonu, skaudėjo, visos bėdos, žodžiu. Paskui, kai įsivažiavom abu, pajutau malonumą galėdama tam mažam žmogeliui duoti tai, ko jam labai labai reikia. O dabar tą jausmą greičiau pavadinčiau džiaugsmu- jis džiaugiasi, krykščia jau prašydamas, o man gera savo sūnelį tokį matyti

Malonu, žiūrėti į besispardančią mažylę - raginančią greičiau greičiau, į krykštavimą, žinnt, kad tuoj bus maitinama. Kadangi nebuvo jokių guziukų, uždegimų, temperatūrų, apkandžiojimų tai nieko nemalonaus nepatyriau
As nezinojau ka reiskia skausmingi, nukramtyti speneliai, viskas beveik visada buvo be problemu (skausminga buvo laktostase, bet ji tesesi tik viena vakara), maze zindo kuo piukiausiai nuo pat pradziu, todel man zindymas tikrai nebuvo nemalonus.
Tikiuosi, kad ir antra karta taip pat bus.
Tikiuosi, kad ir antra karta taip pat bus.
QUOTE(__snowflake @ 2013 09 24, 17:20)
Nemalonus. Gal nenormali aš, bet nemalonus.
Taip išeina ir aš nenormali

Negaliu vadinti malonumu/nemalonumu..būtų netikslu.
Tiesiog sakykim, jog žindydama jaučiu vidinę ramybę ir harmoniją, kurią suteikia žinojimas, kad mano dukrelė gauna geriausia, ką kol kas galiu jai duoti (šalia viso kito rūpinimosi ir meilės jai).
Tiesiog sakykim, jog žindydama jaučiu vidinę ramybę ir harmoniją, kurią suteikia žinojimas, kad mano dukrelė gauna geriausia, ką kol kas galiu jai duoti (šalia viso kito rūpinimosi ir meilės jai).