Įkraunama...
Įkraunama...

ar žindymas jums malonus procesas, ar ne

Apklausa: žindymas jums (664 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Pirma menesiuka tai tikrai buvo nerealiai skausminga doh.gif Bet db dziaugiuosi kad nepraradau ryzto ir iki db dar maitinu thumbup.gif Nieko nera geriau kai jis prisispaudzia prie manes wub.gif ..........Man gera,man patinka maitinti, o maziukas negali gyventi be papulio lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
Man žindymas maloniausios dienos akimirkos.. ir dukrytei palaima, ir mane užlieja tokia maloni ramybė.... abipusis pasitenkinimas:)
būna žindau ir galvoju, kad pasiilgsiu šitų momentų labiau už bet ką...
Dukrytei metukai, bet vis dar žindau, taip nesinori nutraukti to ypatingo ryšio...
Atsakyti
man zindymas labiau pareiga, o ne malonumas. taip ir nesupratau kame jo ieskot. zindymas man - tai visu zinduoliu darbas ir negali but jokiu ten uztenka, neuztenka. bet pradzio tai kaip ir daugeliui, ziuri ir asaringa buvo doh.gif
Atsakyti
Pirmos kelios maitinimo savaites buvo labai skausmingos. Bet kai viskas susitvarke, tada zindymas tapo tikrai malonus.
Dabar jau pradedam atsisveikinti su MP. Ir tai labai liudnas laikotarpis mums abiems. Pasiilgsiu situ momentu nerealiai.
Atsakyti
QUOTE(cami @ 2012 05 26, 02:15)
Man žindymas maloniausios dienos akimirkos.. ir dukrytei palaima, ir mane užlieja tokia maloni ramybė.... abipusis pasitenkinimas:)
Dukrytei metukai, bet vis dar žindau, taip nesinori nutraukti to ypatingo ryšio...

drinks_cheers.gif Maniskiams irgi jau metukai, bet zindau su malonumu smile.gif
Atsakyti
Man zindymas yra naturalus dalykas, taip turi buti ir taip yra. Malonumas tas, kad vaikas tuo metu ramus ir arti manes. Abi galim pailset.
QUOTE(cami @ 2012 05 26, 02:15)

Nemanau, kad metai laiko yra maitinimo riba. Kai vaikui bus 3 metai,tai tada galesi pagalvot, gal jau uzteks... smile.gif
Atsakyti
bendra patirtis - labai maloni wub.gif laukiu pakartojimo biggrin.gif
Atsakyti
man speneliai gal kokius 3 men skaudejo... O siaip apie zindyma kad jis malonus ar ne - as negalvojau. Tik zinojua - kad tai yra geriausia ka galiu duoti savo vaikui thumbup.gif
Atsakyti
man irgi labai keistas klausimas smile.gif Pirma menesi buvo pragaras, nes tikrai skaudejo ir daug pastangu buvo ideta, kad teketu penas ir jo daugetu. Mokemes ir as ir dukrele smile.gif Po to tai tapo naturaliu, visiskai nevarginanciu procesu. Malonumas tik tame, kad zinai, jog vaikui tai geriausia.
Atsakyti
Niu o va dabar jau galiu pasakyt kad proceso malonumas mažėja. O ką gali būt kitaip jei mazgei reik žįsti pvz keturiom siūbuojant arba dupcę į dangų keliant lotuliukas.gif arba gulint ant pilvo blink.gif sugeba tokius išvartyt būdus kad net neįsivaizduoju iš kur tiek fantazijos lotuliukas.gif ir jau neskaitant dairymosi įsikandus (.) doh.gif
Atsakyti
Labas, o man maitinimas MP buvo kosmaru kosmaras, nors dukra maitinau iki 1metuku:) aciu dievui kad baigesi mano kancios, esu begalo laiminga:)smile.gif negalejau nutraukti maitinimo nes neeme BUTELIUKO neeme MISINIO:( NIEKO NEEME, netgi soskes neeme:( nei gertuves neeme:( mane net pustydavo nuo maitinimo:(nors man krutines neskaudejo ir ji man nesikandziojo.
Atsakyti
Mano irgi nieko neėmė, su nusitraukimu buvo tragedija, niekaip nesigaudavo, tai būdavo nervina planuot kokį vizitą pas gydytoją ar į paprasčiausią kirpyklą - nes nu negali gi niekam palikt kai tik (.) valdo... nors soskę naudojam bet buteliuko neimdavo. Retai išeidavau savais reikalais oir ačiū Dievui kad neapsirgau nereikėjo kokio gydymo doh.gif
Atsakyti