QUOTE(Raima @ 2004 06 28, 18:13)
GiedrUla, bet tai čia dar palyginti nedidelės kainos (900+300). Kiek domėjausi, vieno danties implantavimas - maždaug nuo 3000 iki 5000. Pigiausiai, kiek skambinau, radau "Baldente" (1500-2000).
Raima, jei dar ne per velu, tiesiog dar nesu labai patyrusi forumo dalyve, todel sia tema radau tik dabar. As lankausi (ir esu labai patenkinta) Kauno klinikose. Kol apsisprendziau ka daryti su "skyle" tarp dantu, pasidomejau daug kuo. Klinikose vieno implanto kaina apie 2500, tik ju visu is karto nereikia sumoketi, pradzioje reikia 1500, o po to irgi dalimis. As vasario pabaigoje vaziuoju jau galutiniam danties uzdejimui (dabar turiu laikina, bet ir jis man labai patinka, nes juk vis tiek dantis

) Kainuoja daug ir pinigu, ir laiko, bet apsimoka. O kliniku kaina mazesne, nors ir implantai tie patys, ir darbo tiek pat, beda ta, kad privatus kabinetai daznai paima papildomus pinigelius uz grazu interjera, kavute ir siaip uz ka nors. O gydytojo, kuris mane operavo kompetencija tikrai nesuabejojau. Viskas - klase! Jei reikes, parasyk i AZ, pasidalinsiu patirtimi