Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

O ką mamos mano apie Peg-perego autokedutes? Turime Peg-perego Pliko P3 vežimėlį. (Kūdikėlis mūsų dar neišvydo pasaulio). Galvojame ar verta pirkti ir autokedutę? Aišku, galėtume pirkti ir kitos firmos, bet norėtusi ir į auto tvirtinti ir ant rėmo, jei į polikliniką, ar į parduotuvę... 4u.gif Gal kas turite?
Atsakyti
QUOTE(Austre 123 @ 2006 04 01, 19:12)
Aš manau svarbiau ne FIRMA o kad būtu patogi vaikui

drinks_cheers.gif ir aš taip manau

Kadangi mano mazgis su malonumu keliauja dar prieš gimdymą pirktoj kėdutėj,tai tik džiaugiuos (mūsiškė nešioklė 0-13kg)

O kas dėl autoįvykių ir gerų firmų kėdučių,tai ir pačios geriausios kokybės kėdutė nepadės jei bus rimta avarija cool.gif
Atsakyti
Visos sneka tik apie firmas ir sauguma ir tt. bet pamirsot ir dar viena labai svarbu dalyka. Mes jau pakeitem dvi kedutes ir turim trecia Hauck kedute kuri yra LENGVIAUSIA, kitos kedutes kurias turejom tikrai yra sunkios ir daug keliaujant vienoms mamoms yra super sunku tysti vaika sunkioje keduteje , o kas liecia variju tai tikrai nepriklausys nuo kedutes ,o priklausys nuo to kaip sutvirtinai dirzus ir tt. Tarpkitko mes savaja kedute jau beveik isaugome po savaiteles zadame parduoto taigi....
Atsakyti
Lengva kėdutė-nešioklė gal ir gerai. Nu bet man tikrai nebuvo sunku tampyt ax.gif Bet kalbant apie didesnę, kurią naudosi ilgesnį laiką - nemanau kad lengvumas turėtų būt rodiklis. Reikia žiūrėt kokios medžiagos, koks tvirtumas. Mes kai rinkomės didžiąją kėdutę iškilnojom ir išžiūrėjom tikrai nemažai.Tarkim palyginus safety baby ir chicco (šitų daugiausiai mačiau) - safety pakeliu be vargo viena ranka, o mūsiškė chicco - tikrai labai sunki. Bet - pakėlus užvalkalą - safety baby tik plastmasinis rėmas ir putplastis, o chicco - rėmas kažkokio metalo (sorry tiksliai nežinau kokio), ant jo plastmasė ir putplastis (tikrai storesnis sluoksnis nei safety), tad tvirtesnė manau aišku kuri. reiktų žiūrėt ir į diržus - ar pakankamai ilgi ir patogūs, ar "kvėpuojantis" užvalkalas. 4u.gif
Aišku viskas priklauso nuo piniginės storio ir nuo kelionių dažnumo bei ilgumo 4u.gif O pasirinkimas tikrai didelis 4u.gif
Atsakyti
g.gif sutinku su viskuo drinks_cheers.gif kiekviena kazkiek teisi,bet....viskas priklauso nuo pinigines....deja cool.gif
Atsakyti
Mums nesiokle gera buvo tik iki 4 men, dabar turime vokiska kedute, bet nuomones apie ja dar neturiu...
Atsakyti
galu gale nusipirkom nešioklę MaxiCosi smile.gif
planuojame ją po pusės metų parduoti...
Atsakyti
Planuoju pirkti Romer King autokedute 9-18kg.
Ji su autofix sistema. Labai lengva dirza pritvirtinti, visa kedute i prieki atsivercia.
Va tokia:
user posted image
Girdejau, kad tai viena is saugesniu keduciu. Bet patvirtinancios info neradau. verysad.gif

Mamos, patarkit 4u.gif
Ar gera ta kedute. g.gif Verta tu pinigeliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitangr: 17 balandžio 2006 - 22:30
Ziurint kokie pinigeliai , daug investuot i kedute iki 18 neverta geriau jau gera iki 36 nupirkt
Atsakyti
o iki kokio amžiaus vaikus kėdutėse reikia vežiot g.gif mano dičkė 9 m. ir sveria 25 kg, tai taip išeina kad ir ją į kėdutę sodint blink.gif
Atsakyti
4u.gif del 9 metu tai mastau.gif , bet savo beveik 6metu pupa visada vezu kedutej. (tik sedyne,be atloso) Nes jei vaikas sedi prisegtas saugos dirzu be to paaukstinimo,tai man baisu,kad pasismaugs staigiai stabdant,ar dar kas blush2.gif O dabar dar mintis suktis eme,kad,vistik su atlosu nupirkt reikia,nes jei smugis i masinos sona,tai vaikas su galva tiesiai i sonines plasmases duotusi.... cry.gif mastau.gif
Atsakyti
as tai manau, kad daug investuoti i kedute tikrai neverta, juk vaikas greitai auga ir isauga, o po to kur ta kedute deti..na zinoma parduoti, bet tiek jau nebegausi kiek mokejai uz nauja ax.gif
Atsakyti