turiu rinkini Crystal Cube, gavau dovanu, tai man patinka viskas, isskyrus lupu blizgesius, nors blizgesys "velniukas" man labai patinka.
ypac is rinkinio patiko piestukas akims ir piestukas lupoms
gal kuri galesit man neismanelei paiskinti ka per daikta isigijau
"MISS MILKIE CIOCCOLATO BIANCO CRAKLING MOUSSE PER IL CORPO CRACLING BODY FOAM "
ant buteliuko raso taip
O seip tai toks buteliukas mazdaug kaip plauku putos buna bet suprantu kad cia kunui ir kai uztepi tos putos sprogineja tarsi masazuodamos
as naudoju kaip kuno lasjona kazko blogo nepajutau tai gal tam ir skirtos
nu neduok dieve cia kokios nuplaunamos
"MISS MILKIE CIOCCOLATO BIANCO CRAKLING MOUSSE PER IL CORPO CRACLING BODY FOAM "
ant buteliuko raso taip
O seip tai toks buteliukas mazdaug kaip plauku putos buna bet suprantu kad cia kunui ir kai uztepi tos putos sprogineja tarsi masazuodamos

QUOTE(birgiolita @ 2006 03 03, 16:38)
gal kuri galesit man neismanelei paiskinti ka per daikta isigijau
ant buteliuko raso taip
as naudoju kaip kuno lasjona kazko blogo nepajutau tai gal tam ir skirtos
ant buteliuko raso taip

CRACKLING BODY MOUSSE visiškai nepakartojami unikalūs, purškiami ant odos putėsiai, skeidžiantys traškantį garsą ir išleidžiantys mažus, švelnius burbuliukus, magiškai drėkinančius odą.
tai gal ir nereikia nuplauti, jei reiktu tai tau dziovintu oda, man taip atrodo

QUOTE(Buse @ 2006 03 09, 13:16)
CRACKLING BODY MOUSSE visiškai nepakartojami unikalūs, purškiami ant odos putėsiai, skeidžiantys traškantį garsą ir išleidžiantys mažus, švelnius burbuliukus, magiškai drėkinančius odą.

as ir galvoaju tokias pikrt ale nesupratau kaip naudot

Kadangi atpiginimas Kristianoj,nusipirkau jau 2ra PUPA blizgesi.14.40 o kainave 36lt.Fainesniu blizgesiu neturejus

QUOTE(Karolyteee @ 2006 03 10, 16:58)
Kadangi atpiginimas Kristianoj,nusipirkau jau 2ra PUPA blizgesi.14.40 o kainave 36lt.Fainesniu blizgesiu neturejus 

O kaip su galiojimu ir pasirinkimu?

Spalvu pasirinkimas mazas,bet jos visos atrodo ryskios,nors ant lupu vos vos tas atspalvis matos.Ilgai laikosi,kas man ypac patinka.O galiojimas iki 2007 02
Nuo brangiausiojo Kalėdų proga gavau Pupos rinkinį vilkelį (la trotolla), tai kol išsiaiškinau kas ten prie ko, kiek laiko praėjo
Bandžiau dar tik pudrą ir šešėlius, tai tie visai nieko, šešėliai gerai laiko, o visa kita dar laukia savo eilės - visokie ružai, kreminiai šešėliai, maskuotojai, lūpdažiukai ir t.t. Oi kol viską išnaudosiu...

labai geri lupu blizgesiai - geriau veikia nei spec. priemones lupoms drekinti.
bet jau blakstienu tusas - tai pats prasciausias koki teko tureti...
bet jau blakstienu tusas - tai pats prasciausias koki teko tureti...
Is sios firmos turejau tik lupu blizgesi tai labai patiko
Apie kitus gaminius nieko negaliu pasakyti, gal irgi neblogi

Apie kitus gaminius nieko negaliu pasakyti, gal irgi neblogi
Aš turėjau krempudrą -