Nusipirkau kompaktinę bronzinančią pudrą: Compact Bronzing powder with sun protection with Gamma-Oryzanol SPF12
Kol kas man patinka, labai gražiai dengiasi, veidukas atrodo sveikesnis, gaivesnis, oda nesierzina.
Labai norejau Pupos tuso, bet pasiskaiciau cia jusu komentaru ir visiskai parejo noras ji pirkti
Labai mazai kam pupos kosmetika patinka

as turiu pudra tai man patinka, galvoju dar seselius pirkt

labai geri dvigubi birus seseliai. Is tikruju pirma k. tokius maciau - neitiketina tekstura.
QUOTE(mango @ 2005 02 03, 18:12)
nusipirkau rinkinuka, kur seseliai, pudra, blizgesiai..tai mano manymu verti demesio tik blizgesiai lupoms..jie tai tikrai ispudingai atrodo:)
o koks rinkinukas?
as vis ziurejau ziurejau pardej LOVE KIT rinkinuka bet spalvos nelabai tinkancios melynas, ruzava... bet labai jau smagus ipakavimas ryskiai raudona dezute...

QUOTE(Vijola @ 2006 12 01, 16:29)
Labai norejau Pupos tuso, bet pasiskaiciau cia jusu komentaru ir visiskai parejo noras ji pirkti
Labai mazai kam pupos kosmetika patinka

Oho

Naudoju biria pudra PUPA Silk Touch Matt. Labai patinka

QUOTE(mik @ 2007 06 08, 09:59)
nepastebejau sios temos

gal kas naudojat Pupa saules produktus?

Aš turėjau Pupa kreminį lūpų blizgesį (sunkiai jį išsirinkau nes visos spalvos man taip patiko), tai kokybė nžn ar atitinka kaina, nes pasitepus prie lūpų labai lipdavo plaukai ir įvairūs pūkeliai dulkeles. Tai tame minusas. O pliusą galėčiau skirti už Pupos dekoratyvinės kosmetikos spalvas, man jos labai patinka, ypač blizgesių ir lūpdažių