Įkraunama...
Įkraunama...

PUPA kosmetika

Nusipirkau kompaktinę bronzinančią pudrą: Compact Bronzing powder with sun protection with Gamma-Oryzanol SPF12
Kol kas man patinka, labai gražiai dengiasi, veidukas atrodo sveikesnis, gaivesnis, oda nesierzina.
Atsakyti
Labai norejau Pupos tuso, bet pasiskaiciau cia jusu komentaru ir visiskai parejo noras ji pirkti blink.gif Labai mazai kam pupos kosmetika patinka
Atsakyti
as turiu pudra tai man patinka, galvoju dar seselius pirkt ax.gif
Atsakyti
labai geri dvigubi birus seseliai. Is tikruju pirma k. tokius maciau - neitiketina tekstura.
Atsakyti
QUOTE(mango @ 2005 02 03, 18:12)
nusipirkau rinkinuka, kur seseliai, pudra, blizgesiai..tai mano manymu verti demesio tik blizgesiai lupoms..jie tai tikrai ispudingai atrodo:)

o koks rinkinukas?

as vis ziurejau ziurejau pardej LOVE KIT rinkinuka bet spalvos nelabai tinkancios melynas, ruzava... bet labai jau smagus ipakavimas ryskiai raudona dezute... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijola @ 2006 12 01, 16:29)
Labai norejau Pupos tuso, bet pasiskaiciau cia jusu komentaru ir visiskai parejo noras ji pirkti  blink.gif  Labai mazai kam pupos kosmetika patinka

Oho blink.gif Buvau prisiskaičius visai neblogų atsiliepimų apie šios firmos tušus dekoratyvinės kosmetikos skyrelyje, net pirkt galvojau
Atsakyti
man drauge padovanojo pupos lupu dazus-tai labai faini bigsmile.gif
Atsakyti
Naudoju biria pudra PUPA Silk Touch Matt. Labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
pupa-kokie atsiliepimai apie sia kosmetika.gal kas bandet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mik @ 2007 06 08, 09:59)
pupa-kokie atsiliepimai apie sia kosmetika.gal kas bandet?  g.gif

nepastebejau sios temos blush2.gif nepykit mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas naudojat Pupa saules produktus? ax.gif
Atsakyti
Aš turėjau Pupa kreminį lūpų blizgesį (sunkiai jį išsirinkau nes visos spalvos man taip patiko), tai kokybė nžn ar atitinka kaina, nes pasitepus prie lūpų labai lipdavo plaukai ir įvairūs pūkeliai dulkeles. Tai tame minusas. O pliusą galėčiau skirti už Pupos dekoratyvinės kosmetikos spalvas, man jos labai patinka, ypač blizgesių ir lūpdažių bigsmile.gif
Atsakyti