Įkraunama...
Įkraunama...

PUPA kosmetika

Labai patinka rudas akiu piestukas Multiplay 19 nu labai geras!! O kaip jums naujos kompaktines pudros?
Atsakyti
Nupirkau pudryte Luminys Satin effect 04.Pliusai-spalva nuturali,matine tekstura,pakankamai gerai "guli" ant veido,dezutes dizainas OK,kaina 56 lt,originali Made in Italy. Minusai-pardavyme tik 4 atspalviai, komplekte pudrovka o ne sponzas.
Papildyta:
Dar minusiukas,pudra tik 9 gramai,o standartas kompaktinems apie 12 gramu.
Papildyta:
Dar minusiukas,pudra tik 9 gramai,o standartas kompaktinems apie 12 gramu.
Atsakyti
nusipirkau koreguojantį pieštuką - kremą magic concealer. labai patiko. kremine tekstūra, gerai maskuoja, nors pirkau spuogeliams, bet parašyta, kad tinka ir raukšlelėms smulkioms ir paakiams biggrin.gif tai išbandžiau visur - puiki ir patogi priemonė.
Atsakyti
gal kas naudojat pupos veido prieziuros priemones: tonika,pieneli,scruba? kokie atsiliepimai? mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuriai nors pabodo Pupa degti, spindintys seseliai..? Perpirkciau:)
Atsakyti
as siuo metu esu isimylejus pupos polivre di luce(extralight eyeshadow duo) nr4 ir nr 7 thumbup.gif
Atsakyti
gaivinu tema
mane labai domina - presuoti skaistalai luminys baked blush
luminys baked face powder
Atsakyti
Na o aš per gimtadienį esu gavus iš Pupos tokį rinkinuką,kuriame šešėliai,mini tušas,čiučiut pudros ir įvairūs blizgesiukai... ax.gif Man visai patinka,iki šiol naudoju
Atsakyti
Neseniai vos ne vos sunaudojau pupos krempudrą, kurią pernai pirkau per išpardavimą - labai raudonas atspalvis ir jei šiek tiek padaugini tai atrodo kaip kaukė ant veido. doh.gif
Bet vat neseniai gauti Luminys šešėliai (tie baked) labai patinka, turiu 07 atspalvį, jei nori neryškaus makiažo - tepi sausus, jei vakarui šlapius thumbup.gif

Dar noriu nusipirkti kitų spalvyčių ir dar pabandyti luminys skaistalus, bet forume apie juos atsiliepimų dar negirdėjau g.gif
Atsakyti
Pabrango Pupa.. Šiandien buvau Kosmadoj.. Naujenų kaip ir nėra.. O kepta pudra man labiau už TBS all in one patiko.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 03, 13:00)
gaivinu tema
mane labai domina - presuoti skaistalai luminys baked blush
luminys baked face powder

Turiu luminys kompaktinę - man nepatinka. Užsitepus ant veido kažkoks rožinis atspalvis atsiranda. Su kempinėle tepant labai storas sluoksnis užsitepa. Pudruojuosi su storu šepetėliu, tai dar normaliau atrodo. Mano oda riebi, todėl tas satininis blizgesys irgi nekaip atrodo.
Dar turiu kreminę Smart skin riebiai odai - irgi nelabai patenkinta. Kažkaip nelygiai dengiasi, turi tą patį rožinį atspalvį. schmoll.gif
Atsakyti
Turejau tokius skaistalus:

user posted image kaip skaistalai butu patike, bet kad spalva ne ta pasiemiau doh.gif

Dabar turiu tokius seselius, bet naudoju kaip skaistalus - super thumbup.gif Blizga, zeri, labai naturaliai atrodo. Todel kaip seseliu komentuoti negaliu.
user posted image Tie roziniai su aukso dulkemis. Ant skruostu lieka tik svelni spalva su nuostabiu zerejimu wub.gif wub.gif wub.gif
Turiu toki Diva's lahes tusa - patinka. Turbut pirksiu vel blush2.gif
user posted image

ir turiu tokia kepta spindincia pudra. Man ji suteikia lengvo idegio efekta. Naudoju, kai nusibosta buti aristokratiskai arba blyskus veidas netinka prie aprangos.
Tokia, tik daaaaug sviesesnes spalvos:
user posted image

Reziume: anksciau maniau, kad si kosmetika nelabai kokybiska. Sprendziau pagal kaina ir siaip - man ji atrodo tokia mergaitems skirta, bet dabar ziuriu, kad patenka i mano megstamu firmu sarasiuka:) (Guerlain wub.gif , bourjois, Pupa, Estee lauder)
Atsakyti