Labai patinka rudas akiu piestukas Multiplay 19 nu labai geras!! O kaip jums naujos kompaktines pudros?
Nupirkau pudryte Luminys Satin effect 04.Pliusai-spalva nuturali,matine tekstura,pakankamai gerai "guli" ant veido,dezutes dizainas OK,kaina 56 lt,originali Made in Italy. Minusai-pardavyme tik 4 atspalviai, komplekte pudrovka o ne sponzas.
Papildyta:
Dar minusiukas,pudra tik 9 gramai,o standartas kompaktinems apie 12 gramu.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
nusipirkau koreguojantį pieštuką - kremą magic concealer. labai patiko. kremine tekstūra, gerai maskuoja, nors pirkau spuogeliams, bet parašyta, kad tinka ir raukšlelėms smulkioms ir paakiams
tai išbandžiau visur - puiki ir patogi priemonė.

gal kuriai nors pabodo Pupa degti, spindintys seseliai..? Perpirkciau:)
gaivinu tema
mane labai domina - presuoti skaistalai luminys baked blush
luminys baked face powder
Neseniai vos ne vos sunaudojau pupos krempudrą, kurią pernai pirkau per išpardavimą - labai raudonas atspalvis ir jei šiek tiek padaugini tai atrodo kaip kaukė ant veido.
Bet vat neseniai gauti Luminys šešėliai (tie baked) labai patinka, turiu 07 atspalvį, jei nori neryškaus makiažo - tepi sausus, jei vakarui šlapius
Dar noriu nusipirkti kitų spalvyčių ir dar pabandyti luminys skaistalus, bet forume apie juos atsiliepimų dar negirdėjau

Bet vat neseniai gauti Luminys šešėliai (tie baked) labai patinka, turiu 07 atspalvį, jei nori neryškaus makiažo - tepi sausus, jei vakarui šlapius

Dar noriu nusipirkti kitų spalvyčių ir dar pabandyti luminys skaistalus, bet forume apie juos atsiliepimų dar negirdėjau

Pabrango Pupa.. Šiandien buvau Kosmadoj.. Naujenų kaip ir nėra.. O kepta pudra man labiau už TBS all in one patiko.
QUOTE(Tiffany @ 2008 01 03, 13:00)
gaivinu tema
Turiu luminys kompaktinę - man nepatinka. Užsitepus ant veido kažkoks rožinis atspalvis atsiranda. Su kempinėle tepant labai storas sluoksnis užsitepa. Pudruojuosi su storu šepetėliu, tai dar normaliau atrodo. Mano oda riebi, todėl tas satininis blizgesys irgi nekaip atrodo.
Dar turiu kreminę Smart skin riebiai odai - irgi nelabai patenkinta. Kažkaip nelygiai dengiasi, turi tą patį rožinį atspalvį.

Turejau tokius skaistalus:
kaip skaistalai butu patike, bet kad spalva ne ta pasiemiau
Dabar turiu tokius seselius, bet naudoju kaip skaistalus - super
Blizga, zeri, labai naturaliai atrodo. Todel kaip seseliu komentuoti negaliu.
Tie roziniai su aukso dulkemis. Ant skruostu lieka tik svelni spalva su nuostabiu zerejimu
Turiu toki Diva's lahes tusa - patinka. Turbut pirksiu vel

ir turiu tokia kepta spindincia pudra. Man ji suteikia lengvo idegio efekta. Naudoju, kai nusibosta buti aristokratiskai arba blyskus veidas netinka prie aprangos.
Tokia, tik daaaaug sviesesnes spalvos:

Reziume: anksciau maniau, kad si kosmetika nelabai kokybiska. Sprendziau pagal kaina ir siaip - man ji atrodo tokia mergaitems skirta, bet dabar ziuriu, kad patenka i mano megstamu firmu sarasiuka:) (Guerlain
, bourjois, Pupa, Estee lauder)

Dabar turiu tokius seselius, bet naudoju kaip skaistalus - super

Turiu toki Diva's lahes tusa - patinka. Turbut pirksiu vel

ir turiu tokia kepta spindincia pudra. Man ji suteikia lengvo idegio efekta. Naudoju, kai nusibosta buti aristokratiskai arba blyskus veidas netinka prie aprangos.
Tokia, tik daaaaug sviesesnes spalvos:

Reziume: anksciau maniau, kad si kosmetika nelabai kokybiska. Sprendziau pagal kaina ir siaip - man ji atrodo tokia mergaitems skirta, bet dabar ziuriu, kad patenka i mano megstamu firmu sarasiuka:) (Guerlain