Du kartus isviriau, maziui nepatiko tai neverdu.
Mazius tik pora kartu valge manu koses.Dickiui ir gal tik 5k buvau isvirus. Kazkodel ta kose man zavesio nekelia.Na,neverdu ir viskas.Uz tad mano vaikams mociute asocijuosis su manu kose ir blynais.JI jiems kartais isverda.
Nė karto nebuvau virusi dukrai manų košės.Nematau reikalo maitinti vaiką manų koše.Joje nėra jokių mikroelementų.
Ir as neverdu manu koses,nes ji tik tukina daugiau nieko

Maniškė valgo noriai manų košę, išverdu ją tai su bananu, arba šaldytu uogų idedu
O dėl tukinimo, tai taip, ji turi daugiau kalorijų, nei kitos košės, bet jei ją suvalgys kartą per 1-2 savaites, tikrai nenutuks
Kaip ir kieviena košė, turi reikalingų medžiagų

Mes irgi valgom ir ji musu visai netukina

Mes manų košės niekada net neragavę, neverdu kadangi ji yra viena iš nevertingiausių košių, joje beveik nėra vertingų medžiagų

Mes manų košę valgom beveik kiekvieną dieną ir dar vakare. Esame truputi mažoko svorio (pagal gydytojų lenteles), bet va aš jo niekaip nenutukinu. O norėtųsi truputuką.
aš ir viena kart viriau bet nepatiko mano mažei tai daugiau ir nebeverdu

Maniskis labai skaniai valgo, bet daznai neduodu, nes per daugiausiai naudos is jos. Bet kadangi vaikui skanu, tai karta per pora savaiciu mociute isverda

As irgi girdejau, atseit manu kose blogai, geriau neduoti
Is kur kas tokia nesamone istrauke
Vitaminu gal ten ir nerasta, bet juk pilnos parduotuves dar nevertingesnio maisto vaikams
Mes gi visi vaikystej valgem manu kose ir daznai
ir niekam nepakenke. As saviskei isverdu i savaite karta manu kosyte, jai labai patinka
valgo tol kol visa puoda istustina
man nepalieka