Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

Du kartus isviriau, maziui nepatiko tai neverdu.
Atsakyti
Mazius tik pora kartu valge manu koses.Dickiui ir gal tik 5k buvau isvirus. Kazkodel ta kose man zavesio nekelia.Na,neverdu ir viskas.Uz tad mano vaikams mociute asocijuosis su manu kose ir blynais.JI jiems kartais isverda.
Atsakyti
Nė karto nebuvau virusi dukrai manų košės.Nematau reikalo maitinti vaiką manų koše.Joje nėra jokių mikroelementų.
Atsakyti
Ir as neverdu manu koses,nes ji tik tukina daugiau nieko smile.gif
Atsakyti
Maniškė valgo noriai manų košę, išverdu ją tai su bananu, arba šaldytu uogų idedu thumbup.gif O dėl tukinimo, tai taip, ji turi daugiau kalorijų, nei kitos košės, bet jei ją suvalgys kartą per 1-2 savaites, tikrai nenutuks biggrin.gif Kaip ir kieviena košė, turi reikalingų medžiagų ax.gif
Atsakyti
Mes irgi valgom ir ji musu visai netukina mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes manų košės niekada net neragavę, neverdu kadangi ji yra viena iš nevertingiausių košių, joje beveik nėra vertingų medžiagų schmoll.gif
Atsakyti
Mes manų košę valgom beveik kiekvieną dieną ir dar vakare. Esame truputi mažoko svorio (pagal gydytojų lenteles), bet va aš jo niekaip nenutukinu. O norėtųsi truputuką.
Atsakyti
Mes kartais verdam manų košę. Joje gal ir nedaug mikroelementų, bet piene tai jų tikrai yra. Vis geriau nei pvz. makaronai su dešrelėm. Be to, darželyje valgiaraštyje manų košė labai dažnai matau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tisska: 19 gegužės 2008 - 22:33
aš ir viena kart viriau bet nepatiko mano mažei tai daugiau ir nebeverdu schmoll.gif
Atsakyti
Maniskis labai skaniai valgo, bet daznai neduodu, nes per daugiausiai naudos is jos. Bet kadangi vaikui skanu, tai karta per pora savaiciu mociute isverda smile.gif
Atsakyti
As irgi girdejau, atseit manu kose blogai, geriau neduoti blink.gif Is kur kas tokia nesamone istrauke doh.gif Vitaminu gal ten ir nerasta, bet juk pilnos parduotuves dar nevertingesnio maisto vaikams ax.gif Mes gi visi vaikystej valgem manu kose ir daznai rolleyes.gif ir niekam nepakenke. As saviskei isverdu i savaite karta manu kosyte, jai labai patinka thumbup.gif valgo tol kol visa puoda istustina tongue.gif essen.gif man nepalieka blush2.gif
Atsakyti