Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

viena o kartais ir daugiau kartu i savaite duodu manu kose, pagardinta sviestuku, nes su tyrele ar uogiene nevalgo.. rolleyes.gif
Atsakyti
gauna vieną kart sawaitėj su swiestu cukriuku ir cinamonu biggrin.gif .....nepiknaudžiaujam manais schmoll.gif
Atsakyti
As kartais verdu, bet nelabai jis aplamai ka nors valgo, nebent pora kasniu ir viskas unsure.gif
Atsakyti
neduodu nes jokiu vitaminu joje nera, griau jau grikiu arba aviziu kose smile.gif
Atsakyti
manu koses neduodavom, nes gydytoja sake, kad vitaminu atzvilgiu ji nenaudinga, pirmakart jos paragavo virs metuku, antra kart uzvakar tai nemanau kad bevirsiu ja-nepatiko gal kam be cukraus g.gif tai ir liks be jos mirksiukas.gif
Atsakyti
Esu girdėjusi, kad vitaminų manų košėje nedaug ir, kad ji tukina, bet mes valgom mano dukrytei ji patinka tai ir duodu. Ji yra nevalgi sveria nedaug tai nutukimas mums negresia, o dėl naudingų medžiagų tai gaunam iš kito maisto. Juk ne vien manų koše maitinamės.
Atsakyti
QUOTE(iloniux @ 2008 03 05, 20:38)
Esu girdėjusi, kad vitaminų manų košėje nedaug ir, kad ji tukina, bet mes valgom mano dukrytei ji patinka tai ir duodu. Ji yra nevalgi sveria nedaug tai nutukimas mums negresia, o dėl naudingų medžiagų tai gaunam iš kito maisto. Juk ne vien manų koše maitinamės.

thumbup.gif mano nuomone tokia pati thumbup.gif
Atsakyti
nors sako kad manai nelabai vertingi bet viena kita karta ir as isverdu manu kosytes kad maistas butu kuo ivairesnis stengiuos:)
Atsakyti
Kai truko svorio, duodavau manu, bet gydytojai sake, kad jokios naudos is jos. g.gif
Atsakyti
Jeigu vagytų duočiau, be nevalgo nei kuris. Valgo tik dripsių košes.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2008 01 04, 19:32)
Per visą laiką mažius manų košę valgė gal tik porą kartų. Manai neturi jokios vertės, tik kalorijas.

drinks_cheers.gif kadangi svorio musm užtenka, tai neduodu schmoll.gif
Atsakyti
Manu koseje yra maziausiai is visu kosiu naudingu medziagu....nuo jos auga svoris...bet esu skaiciusi,jei kose gardint bananu,obuoliu ar jogurtu...ji ir skani ir naudinga smile.gif
Mano mazius matyt jau atsivalge visu kosiu...ja pamates ant stalo sako:kodel man kose verdi? lotuliukas.gif
Kadangi su avizu,ryziu ir kitomis kosemis nelabai jis draugauja...tai retsykiais duodu pabendraut su paskaninta manu kosyte...arba kukuruzu ax.gif
Atsakyti