Manų košės savo šeimai neverdu,nes kai išvirdavau prarasdavom saiką.
O ji labai tukina.

Neverdu, paskaičiau, kad mažiausiai vertinga, tai ir neverdu. Tukina, nors svorio nėra per daug, nors paįvairinimui reiktų išvirti, seneliai šokinėtų iš laimės

Manų košė lengvai virškinama, tad kartais praverčia. Be to, tas kruopų nevertingumas šiek tiek kompensuojamas pieno vertingumu, ar ne?
Bet kol kas savo dukrytei jos neverdu, - valgom košytes iš vertingų kruopų
Visgi kada nors būtinai išvirsiu manų košės ir užbarstysiu cukrum su cinamonu
Bet kol kas savo dukrytei jos neverdu, - valgom košytes iš vertingų kruopų

Visgi kada nors būtinai išvirsiu manų košės ir užbarstysiu cukrum su cinamonu

Na jau daug kas atsake matau. Kose tikrai nera kenksminga, bet ir naudinga ji taip pat niekuo nera, nes nera jokiu naudingu vaikucio organizmui medziagu nei vitaminu, nei mineralu. Nuo manu koses tik svoris auga, ji "pucia" vaikiuka.
QUOTE(paola @ 2007 10 19, 11:03)
mes manu kose valgom nuo 7men.o vistiek esam kuduciai.i savaite gauna 2-3kartus.mums irgi sake kad nuo jos tapsim "pilnesni",bet tai nepasitvirtino.
Kurį laiką duodavau kas vakarą. Pariebėjimo atžvilgiu rezultatas nulinis

Maniškė visai nevalgo manų košės
jai nepatinka

QUOTE(laukinukė @ 2007 10 21, 17:42)

as manyciau ,jei vaikas yra linkes tukti,tai manu kose niekuo deta.
QUOTE(paola @ 2007 10 25, 08:41)
as manyciau ,jei vaikas yra linkes tukti,tai manu kose niekuo deta.
visiskai sutinku

as ir duodu manu koses,nors gyditoja mane ir bara sako nereike duoti ,nenaudinga ta pati sakydavo ir apie karves piena,mano mergaite labai isranki maistui duodu viska svarbu kad tik valgo
aisku jeigu vaikas neisrankus maistui galima ir nusistayt kad to ar ano neduosiu ir taskas,bet kai nevalgus dziaugiesi kad valgo
pas mus buna tokiu dienu kad visa diena buna gyva su 1jogurto indeliu ir pienu,beja mes geriam karves piena nuo9men.
mergaite nealergiska ir nieko baisaus nematau tame kad duodu karves pieno,manu koses ar desreliu

mergaite nealergiska ir nieko baisaus nematau tame kad duodu karves pieno,manu koses ar desreliu

Mano mama verda lb skanią manų košę su moliūgu
Aš su malonumu ją duodu savo dukrytei ir džiaugiuosi, kad ji gauna ne tik kruopas, bet dar ir vitaminus iš daržovės.
O verdama ji paprastai - iš pradžių vandenyje verdami moliūgo gabaliukai, po to mama įdeda šaukštą manų kruopų, šaukštelį cukraus, užpila pienu ir dar paverda. Išjungus ugnį, truputį palieka pastovėti. Žinokit, mano panelė ją kerta nerealiai

O verdama ji paprastai - iš pradžių vandenyje verdami moliūgo gabaliukai, po to mama įdeda šaukštą manų kruopų, šaukštelį cukraus, užpila pienu ir dar paverda. Išjungus ugnį, truputį palieka pastovėti. Žinokit, mano panelė ją kerta nerealiai