Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

Manų košės savo šeimai neverdu,nes kai išvirdavau prarasdavom saiką. lotuliukas.gif O ji labai tukina.
Atsakyti
Neverdu, paskaičiau, kad mažiausiai vertinga, tai ir neverdu. Tukina, nors svorio nėra per daug, nors paįvairinimui reiktų išvirti, seneliai šokinėtų iš laimės 4u.gif
Atsakyti
mes manu kose valgom nuo 7men.o vistiek esam kuduciai.i savaite gauna 2-3kartus.mums irgi sake kad nuo jos tapsim "pilnesni",bet tai nepasitvirtino.
Atsakyti
Manų košė lengvai virškinama, tad kartais praverčia. Be to, tas kruopų nevertingumas šiek tiek kompensuojamas pieno vertingumu, ar ne?
Bet kol kas savo dukrytei jos neverdu, - valgom košytes iš vertingų kruopų smile.gif
Visgi kada nors būtinai išvirsiu manų košės ir užbarstysiu cukrum su cinamonu tongue.gif
Atsakyti
Mano deja manu koses nevalgo schmoll.gif ,o as ja vaikysteje labai megau,,,,
Atsakyti
Na jau daug kas atsake matau. Kose tikrai nera kenksminga, bet ir naudinga ji taip pat niekuo nera, nes nera jokiu naudingu vaikucio organizmui medziagu nei vitaminu, nei mineralu. Nuo manu koses tik svoris auga, ji "pucia" vaikiuka.
Atsakyti
QUOTE(paola @ 2007 10 19, 11:03)
mes manu kose valgom nuo 7men.o vistiek esam kuduciai.i savaite gauna 2-3kartus.mums irgi sake kad nuo jos tapsim "pilnesni",bet tai nepasitvirtino.

Kurį laiką duodavau kas vakarą. Pariebėjimo atžvilgiu rezultatas nulinis lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė visai nevalgo manų košės schmoll.gif jai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 10 21, 17:42)
Kurį laiką duodavau kas vakarą. Pariebėjimo atžvilgiu rezultatas nulinis  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mes juk ligoninej gulejom beveik men laiko ir kas dien gaudavom manu kose.tai svoris netik kad pakilo,bet dar ir nukrito.
as manyciau ,jei vaikas yra linkes tukti,tai manu kose niekuo deta.
Atsakyti
QUOTE(paola @ 2007 10 25, 08:41)
as manyciau ,jei vaikas yra linkes tukti,tai manu kose niekuo deta.

visiskai sutinku drinks_cheers.gif Visi uzaugom su manu kose ir visi skirtingi, vieni stambesni, kiti kudesni!O jei ziurint pagal save, tai as kose labai megau nuo pat vaikystes, mama mums virdavo ja vos ne kiekviena vakara ir iki dabar ja valgau su mielu noru ir antsvoriu nesiskundziu smile.gif !!!! Manu kose tikrai nera pagrindine nutukimo priezastis schmoll.gif ! Taip ji mazai vertinga maistines vertes atzvilgiu, bet dukryte labai ja megsta, todel karta ar du kartus per savaite ji kosytes gauna! Be to kose verdu su pienu ir dar itarkuoju obuoli ar kita vaisiu, tai gaunasi dviguba nauda ir skanu ir sveika thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gooda: 25 spalio 2007 - 10:36
as ir duodu manu koses,nors gyditoja mane ir bara sako nereike duoti ,nenaudinga ta pati sakydavo ir apie karves piena,mano mergaite labai isranki maistui duodu viska svarbu kad tik valgo lotuliukas.gif aisku jeigu vaikas neisrankus maistui galima ir nusistayt kad to ar ano neduosiu ir taskas,bet kai nevalgus dziaugiesi kad valgo thumbup.gif pas mus buna tokiu dienu kad visa diena buna gyva su 1jogurto indeliu ir pienu,beja mes geriam karves piena nuo9men.
mergaite nealergiska ir nieko baisaus nematau tame kad duodu karves pieno,manu koses ar desreliu 4u.gif
Atsakyti
Mano mama verda lb skanią manų košę su moliūgu thumbup.gif Aš su malonumu ją duodu savo dukrytei ir džiaugiuosi, kad ji gauna ne tik kruopas, bet dar ir vitaminus iš daržovės.
O verdama ji paprastai - iš pradžių vandenyje verdami moliūgo gabaliukai, po to mama įdeda šaukštą manų kruopų, šaukštelį cukraus, užpila pienu ir dar paverda. Išjungus ugnį, truputį palieka pastovėti. Žinokit, mano panelė ją kerta nerealiai wub.gif thumbup.gif
Atsakyti