Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

Mes dar neragavom manų košės.
Atsakyti
man daktare irgi sakydavo kad manu kose nevertinga,ir geriau jos neduokit,bet visada daviau ir toliau duodu ir duosiu nes mano vaiko megstamiausia kose 4u.gif jis valgo ja nuo tada kai dar nebuvo metuku ir niekada nebuvo nutukes ar panasiai nors gauna jos gana daznai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 24 lapkričio 2007 - 12:10
O mūsiškė manų košės gauna jau senokai - gal nuo 3 mėnesių. Gaudavo jos kartą per dieną. Gerdavo iš buteliuko.
Dabar valgome labai daug kruopų rūšių, tai manų verdame maždaug 1 kartą per savaitę. Jei verdu vakare, tai verdu piene, pasaldinu šaukšteliu vanilinio cukraus arba gabaliuku banano. Piene virtos košės neriebinu, nes riebalų pakanka piene. Ir nededu į pienišką manų košę jokių vaisių, nuo kurių gali pieną sutraukti.

Jei verdu rytais (tą darau gana retai, nes turiu natūralių kviečių kruopų), tai verdu kartu su obuoliu, keliomis razinomis. Jei nededu razinų, pasaldinu šaukšteliu medaus (maniškė medučiui nealergiška, tai duodu jo nuo 11 mėn.), įpilu aliejaus ar įdedu sviestuko. Nevirtas obuolys mums netinka net ir į košę be pieno. Sykį įtarkavau į kvietinę košę. Suvalgė skaniai, bet... sauskelnių turinys smirdėjo raugu. Tai nuo tol žalio ouolio ar kito vaisiaus valgo tarp valgymų. suvalgo mažai, bet bent jau kakis neberūgsta.

Kartais manų įberiu ir į daržovienę (vietoje bulvės).

Visasi atvejais košę valgo skaniai. Tik būtina viena sąlyga (man ji nelabai patinka, bet...) - turiu suplakti kokteilių plaktuvu į vientisą tyrę, ne tirštesnę už blynų tešlą.
Atsakyti
Valgom mes bet irgi labai retai, vaiaks valgo su norų, bet kad laabai jam patiktu, tai sakyčiau na nepirmos būtinybes maistas.
Atsakyti
As irgi duodu savo mazylei manu kose, nors daugelis sako kad ji nera vertinga.Aisku labai nepiktnaudziaujam ja smile.gif Siaip maniske megsta koses,tai valgo noriai, bet stengiuosi kad maistas butu kuo ivairesnis.
Atsakyti
Aš perku ekologiškas manų kruopas su kviečių sėlenėlėmis (būna Maximos ekologiškų produktų skyriuje) - tokia košė vertingesnė. Verdu ją vidutiniškai du kartus per savaitę. thumbup.gif
Atsakyti
nors ji kaip ir neturi nieko naudingo, bet duodu savo vaikams iki siol 4u.gif
Atsakyti
Niekada nevalge ir nemegsta verysad.gif
Atsakyti
iki pusantru beveik metuku manu koses nevalge,nepatiko is tolo,o dabar ir neverdu,pameginsiu kokia diena vel pasiulyti,gal jau apsigalvojo,bet nemanau.. schmoll.gif
Atsakyti
mazius manu kose valgo bet neperdazniausiai ax.gif nors ir aplinkiniai sako tapaty kad ji nemaistinga o tik tukina biggrin.gif kiek cia tiesos nezinau g.gif bet kartas nuo karto mes ja su mielu noru suvalgom 4u.gif
Atsakyti
Per visą laiką mažius manų košę valgė gal tik porą kartų. Manai neturi jokios vertės, tik kalorijas.
Atsakyti
Nemėgsta schmoll.gif . Užtat man patinka blush2.gif rolleyes.gif .
Atsakyti