Laaaaabai retai,nes manoji jos paparasčiausiai nemėgsta,,jai dabar 1.6m

Pirmąsyk išvirus - kokių metukų - nevalgė, išspjovė. Tačiau po poros mėnesių, pamiršome košes ir išvažiavom į svečius - kadangi per šventes parduotuvės nedirbo - vėl viriau - ir kuo puikaiusiai
Tad tiek ir teragavusi - kol kas mieliau duodame kitokias košes, praturtintas vitaminais ir t.t.

Mums tai gydytoja sake manu kose duoti paskutinej eilej.

QUOTE(pukute m @ 2008 01 11, 23:06)
Teisingai sakė

Kažkaip šitą košę buvau visai pamiršus, bet neperseniausiai anyta išvirė mažei, tai visai skaniai valgė
, bet aišku, kad tai nėra vertingas produktas

Kartais isverdu manu koses, bet napasakyciau, kad ja valgo geriau nei kukuruzu ar avizu kose tai daznai ie neverdam
QUOTE(coliukė @ 2008 01 13, 23:37)
O tikrai manu kose nieko vertingo neturi?
Manoji tai visai megsta kai padarau, dukryte ir vyras valgo, man tai kazkaip nepatinka

Manoji tai visai megsta kai padarau, dukryte ir vyras valgo, man tai kazkaip nepatinka

Tikrai nieko vertingo manų košėje nėra

Nuo jos tik tunkama,o reikalingų medžiagų nerasta

maniskis gera menesi tik jos tenorejo rytais, ir valge, pries tai nesu girdejus, kad ji tokia nevertinga
dabar irgi kartais valgo, nors dazniau iduodu aviziniu dribsniu ar 4 grudu dribsniu, svorio man rodos tikrai per ta men priaugo, zandukai suapvalejo, bet jam tai nepakenke, nes tik 10 kg metuku tesvere
eisim kita sav skiepo, reiks daktares del tos koses pasiklaust. tik mes ta kose vaisiu tyrele paskanindavom: i porcija koses - puse indelio tyreles, tai siokiu tokiu vitaminu visgi gavom

Karta i savaite visad isverdu
sako,kad ji labai,, i kuna ,,vaikuciam eina
kadangi mano mazajai antsvoris negresia,tai valgom kiek iseina
Labai megsta,kai pasaldinu ir su melyniu tyrele

as savajam irgi isverdu jam jau labai patinka
dar kokios tyreles imaisau tai jam isvis skanu