Įkraunama...
Įkraunama...

Manų košė

Laaaaabai retai,nes manoji jos paparasčiausiai nemėgsta,,jai dabar 1.6m wub.gif
Atsakyti
Pirmąsyk išvirus - kokių metukų - nevalgė, išspjovė. Tačiau po poros mėnesių, pamiršome košes ir išvažiavom į svečius - kadangi per šventes parduotuvės nedirbo - vėl viriau - ir kuo puikaiusiai smile.gif Tad tiek ir teragavusi - kol kas mieliau duodame kitokias košes, praturtintas vitaminais ir t.t.
Atsakyti
Mums tai gydytoja sake manu kose duoti paskutinej eilej. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2008 01 11, 23:06)
Mums tai gydytoja sake manu kose duoti paskutinej eilej. ax.gif

Teisingai sakė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kažkaip šitą košę buvau visai pamiršus, bet neperseniausiai anyta išvirė mažei, tai visai skaniai valgė mirksiukas.gif , bet aišku, kad tai nėra vertingas produktas 4u.gif
Atsakyti
Kartais isverdu manu koses, bet napasakyciau, kad ja valgo geriau nei kukuruzu ar avizu kose tai daznai ie neverdam
Atsakyti
O tikrai manu kose nieko vertingo neturi? ax.gif
Manoji tai visai megsta kai padarau, dukryte ir vyras valgo, man tai kazkaip nepatinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukė @ 2008 01 13, 23:37)
O tikrai manu kose nieko vertingo neturi? ax.gif
Manoji tai visai megsta kai padarau, dukryte ir vyras valgo, man tai kazkaip nepatinka  4u.gif

Tikrai nieko vertingo manų košėje nėra schmoll.gif
Nuo jos tik tunkama,o reikalingų medžiagų nerasta schmoll.gif
Atsakyti
maniskis gera menesi tik jos tenorejo rytais, ir valge, pries tai nesu girdejus, kad ji tokia nevertinga sad.gif dabar irgi kartais valgo, nors dazniau iduodu aviziniu dribsniu ar 4 grudu dribsniu, svorio man rodos tikrai per ta men priaugo, zandukai suapvalejo, bet jam tai nepakenke, nes tik 10 kg metuku tesvere g.gif eisim kita sav skiepo, reiks daktares del tos koses pasiklaust. tik mes ta kose vaisiu tyrele paskanindavom: i porcija koses - puse indelio tyreles, tai siokiu tokiu vitaminu visgi gavom thumbup.gif
Atsakyti
Karta i savaite visad isverdu ax.gif sako,kad ji labai,, i kuna ,,vaikuciam eina doh.gif kadangi mano mazajai antsvoris negresia,tai valgom kiek iseina thumbup.gif Labai megsta,kai pasaldinu ir su melyniu tyrele
Atsakyti
Maniskiai kadangi visi kudi kaip dviraciai o ipac mazoji tai as stengiuosi karta i savaite isvirti jai manu koses dabar nors inai nieko gero ir neturi bet man reikia kad ji bent kiek svorio priaugtu nes dabar vieni kauliukai
Atsakyti
as savajam irgi isverdu jam jau labai patinka thumbup.gif dar kokios tyreles imaisau tai jam isvis skanu 4u.gif
Atsakyti