Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinimo nutraukimas

maitinau iki dvieju menesiu,nes uzejo lupu pusleline ir isbere visa kuna,nes paveldejau atopini dermatita.turejau teptis hormoniniais tepalais,o jais tepantis maitinti negalima cry.gif
Atsakyti
Mamytės padėkit! Maitinau savo vaikutį beveik 1,5 metų ir vakar nutraukiau maitinimą. Baisiai skauda krūtis, labai sukietėję, t.t. Ką daryti? Ar reikia nors kiek nutraukinėti pieną?
Atsakyti
Nu kas gi taip nutraukinėja blink.gif Reikia po biškį,o jeigu nenori visai duoti vaikui,tuomet reikia padirbėti su pientraukiu. Tik kiekvieną kartą nusitraukti po mažai : tik tiek,kad neveržtų.
O priemonės,kad neskaudėtų : duok vaikučiui arba lieka pientraukis. Nepamiršk,kad krūtyse dėl susikaupusio pieno gali išsivystyti mastitas.

Apibintuoti jokiais būdais negalima,tai tiesiog krūtų traumavimas ir iš viso siaubingas būdas blink.gif
Atsakyti
neaiskiai parasiau. is tikruju tai as vis po truputi mazinau matinima. paskui beveik savaite daviau tik nakti. siandien jau geriau. atrodo, kad mazeja pieno.
Atsakyti
QUOTE(DiDiDu @ 2005 05 01, 23:01)
Nu kas gi taip nutraukinėja blink.gif  Reikia po biškį,o jeigu nenori visai duoti vaikui,tuomet reikia padirbėti su pientraukiu. Tik kiekvieną kartą nusitraukti po mažai : tik tiek,kad neveržtų.
O  priemonės,kad neskaudėtų : duok vaikučiui arba lieka pientraukis.  Nepamiršk,kad krūtyse dėl susikaupusio pieno gali išsivystyti mastitas.

Apibintuoti jokiais būdais negalima,tai tiesiog krūtų traumavimas ir iš viso siaubingas būdas blink.gif

O kodėl apibintuoti negalima? mano ginekologė sakė, kad jei norėsiu nutraukti maitinimą tai reikės apibintuoti krūtinę ir gerti kažkokius vaistus, kad nesigamintų pienas unsure.gif aš irgi pasibaisėjau...

Mums jau beveik pusantrų metukų ir dar MP vienas iš svarbesnių nemnių, bet vis dažniau mąstau apie nujunkimą, jau taip nusibodo tas vaiko naktinis budinėjimas dėl amamam, tik va nežinau kaip čia apsispręsti... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Maitinau 2 metus, tikrai nepavargau , tik sukeldavo kartais siokiu tokiu nepatogumu. TArkim visuomeniniame transporte ima ir uzsimano papuko.smile.gif tongue.gif blink.gif Mamyte duok ir viskas...Siaip gerai, pamaitinti gali kur nori ir kada nori..... Jokiu skausmu taip pat nejutau nei pradzioj nei pabaigoj, nezinau net kas tai yra....
Manau cia psichologiskai moterys nusiteikia netureti pieno. As asmeniskai l.norejau tureti savo pieno ir patikekit manim, palatoje (gimdymo namuose) sugebejau maitinti net dvynukus, dar viena berniuka ir savaja lelia. Krutines irgi nerasta:)
Atsakyti
Pirma maitinau iki 1,5men. Labai naturaliai nutraukiau MP ir vaikuciui ir man del sveikatos reikejo.
O Dabar va matau kad vaikiukas dar nepasiruoses nujunkimui, o mano sveikatele schmoll.gif nu iki ligonines nedaejau, bet turiu guza kruti, kuris neramina mane ir negaliu sakyti, kad vardan vaiko as apleisiu savo sveikatos bukle..tikrinuos, bet galvoju, kad laikas operuotis..
Ir niekaip negaliu nujunkyti net pradeti, nes begaliniai isterijos priepoliai buna..o kitu skysciu vos vos verysad.gif ragauja. Tiesa antrajam berniukui 1metai ir savaite
Atsakyti
as turejau nutraukti maitinima del savo ligos.geriau vaistus parlodel ir bandziau apsibintuoti.labai didelis skausmas,negalejau vaiko pakelt.apsibintavus prabuvau tik viena diena,o po to vis po truputi nusitraukdavau pieno,kad krutines taip neverztu ir dejausi saltus kopusto lapus,kad maziau skaudetu.tie lapai labai man padejo.
Atsakyti
Oi, as irgi turejau bedos nutraukus maitinima. Nors jau ruosiasi tam gal kokia savaite vis mazindama pieno kieki, bet manoji nakti keldavosi kas dvi valandas uzsigardziuoti, tad nutariau vienai-antrai nakciai issikraustyti i kita kambari miegoti, kad ji manes nematytu. Ir visai neblogai pavyko, nejausdavo manes salia ir valgyti nereikejo. O man pienas gaminosi pagal iprasta rezima per nakti jo tiek prisikaupe, kad as net priliesti krutu negalejau. Eidavau iskart po siltu dusu ir po truputi, kad neverstu taip nutraukdavau, bet tuoj vel pradedavo verzti. Tada nutariau , kad geriausiai istraukdavo mano dukryte ir kai ji uzmigdavo, as jai pakisdavau papuka ir ji miegodama mane isvaduodavo nuo skausmu. Taip dariau kokias tris naktis, bet po viena karta, i ketvirta para pieno sumazejo ir nuo tada uztekdavo, kad as pati truputi nutraukdavau, jau nebeskaudedavo ir per gera savaite is vis dingo. Maitinau as pati visus metus.
Atsakyti
Maitinti baigiau, nes abu taip norejom smile.gif Prasidejo nuo to, kad nebenorejau kenteti be vaistu per alergijos sezona, kai prazysta pievos. Sumazinau maitinimu skaiciu iki triju, po to iki dvieju kartu per para. Ir labai nustebau, kai vaikas pats atsisake vakarinio maitinimo, o uz poros savaiciu - ir to vienintelio rytinio. Kazin, ar pati buciau taip ryztingai baigusi maitinti g.gif Ir liudna truputi, ir dziaugiuosi, kad taip lengvai viskas baigesi, nors vaikas jau ne toks mazas buvo, 1m. ir 7,5men.
Atsakyti
Kai dukrytei buvo 1metai ir 5 men. nutariau kad jau uzteks. Nes jau maciau kad ir jai nebuvo jokio poreikip. Turbut daugiau is iprocio nei is butinybes duodavau 1 karta pries miega. O kai isvaziavau 2 dienom, tai vyras be jokio vargo uzmigde ir be papulio. O kai grizau tai ir nebedaviau, nes dukryte nerode jokio susidomejimo.
Atsakyti
Aš labai noriu nutraukti maitinimą, nes jaučiu jau, kad čiulpia tik, kad pačiulptu, bet krutinė kai neduodu taip prisirpsta ir pienas ima tekėti pro maikutę, gal patartumete ką daryti ax.gif ?
Atsakyti