QUOTE(vaivaj @ 2005 04 14, 10:26)
Jei atvirai, tai tokie pasisakymai mane šokiruoja

O apie vaikelį ir jo poreikius nereikia pagalvoti

Kam tada gimdyti vaikus, jei svarbiausia esi pats sau
Man, pavyzdžiui, labai bloga ir šiandien, nes sūnutį maitinau tik 4 mėn.

, o tikėjausi bent iki 12 mėn. Ir nedarau tragedijos dėl to, kad net ir dabar, būdamas jau 15 mėn. dar prabunda naktimis pasiurbčioti mišinuko (kartais net ir keletą kartų).
ne visi mes vienodi, vaikai skirtingi, situacijos skirtingos ir sitaip pulti smerkti yra kvaila. Tau gal ne problema keltis naktimis, gal tavo vaikas diena ramus, gasl jis nakti tik prabunda pakerta ir miega. yra daug visokiu "gal".
Esu grieztai uz kudikiu zindyma, bet trukme turi nustatyti pati mama, o ne gydytojos, visuomenes nuomone ar dar kazkas.
MAn zindymas nesuteike jokio "kaifo" ir nesinorejo kurti jokiu eilerasciu apie tai. Ir nematau jokiu patogumu susijusiu su zindymu (gal tik tas kad nakti nereikia keltis misinio sildyti). MAn pvz daug patogiau yra pasiimti buteli misinio nei kazkur ieskoti vietos pamaitinti vaika. O ir vaikas jau nebe leliukas. Isgyvens, juo labiau kad nelabai jam to papo ir reikia.
Nepaisant viso to ko prisnekejau vis dar maitinu, bet dAbar vaikui 7 men su trupuciu ir uzklydau i sita skyreli ieskoti info apie nujunkyma.