Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

QUOTE(Isila @ 2006 10 02, 11:51)
tai prasisiausiu pro savo pipiro išaugtus rūbelius, supakuosiu, bet kad nebus didelis tas mano ryšuliukas... o kaip perduot?

čia kažkokiem vaikam kamuolio reikėjo. Ar vis dar reikia? Kaip sakiau, turiu. Naujas bevei, mano pipirui netinka krepšinio kamuolys.

parasyk erikai az,pasakys adresa,jie is kauno.
Atsakyti
QUOTE(čikaga @ 2006 09 27, 17:00)
liko kokosinis čiužinukas, skėtukas. Kažkas norėjo skėtuko, bet dingo, tad vėl laisvas smile.gif, dar turiu skalbimo mašiną Fėja, ji maža bet skalbia, atiduosiu kam labai reikia, gal tai šeimai kur čia mamos domisi jiems reikia?

čiužinuko jau nėra, skėtukas rezervuotas, liko skalbimo mašina Fėja
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 10 02, 09:51)
1.o kaip perduot?

čia kažkokiem vaikam kamuolio reikėjo.

1.Gali savo tel i az parasyti ir kur gyveni,tai vyras savaitgali privaziuotu ir paimtu viska 4u.gif
2. Cia tiems,tevu nutrenktiems prasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2006 10 02, 22:28)
1.Gali savo tel i az parasyti ir kur gyveni,tai vyras savaitgali privaziuotu ir paimtu viska 4u.gif
2. Cia tiems,tevu nutrenktiems prasiau  ax.gif

akaij, bet šį šeštadienį mes niekaip - namuose nebūsim. Tik vėlai vakarais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 10 03, 10:25)
akaij, bet šį šeštadienį mes niekaip - namuose nebūsim. Tik vėlai vakarais  blush2.gif

Tai gal penkatadieni tada vakare? Ai,jei gali parasyk savo tel i AZ ir jis pasuks,o tada ir sutarsit 4u.gif
Atsakyti
realiai man būtų patogiau kitą savaitę bet kurią darbo dieną. Galim ir patys su vyru atvežt, tik nežinom kur.

Dar turiu lopšį nuo vežimo, bet čia turbūt nereikalingas daiktas?
Atsakyti
as irgi turiu isaugtu vaiko rubeliu - tiktu nuo gimimo iki kokiu 6 menesiu g.gif noreciau atiduoti mamytei, kuriai tikrai reikia, arba gal kas i kokius kudikiu namus paimtu g.gif
dar turiu ciuzinuka i vezimeli arba mazute lovyte - geros firmos, geras ciuzinukas. jei kas ka zinot, kam ko reikia, parasykit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 10 05, 10:33)
realiai man būtų patogiau kitą savaitę bet kurią darbo dieną. Galim ir patys su vyru atvežt, tik nežinom kur.

Dar turiu lopšį nuo vežimo, bet čia turbūt nereikalingas daiktas?

Kauno kartų namai
Sąjungos a. 13a
LT-48374 Kaunas
Tel. Faksas (8 ~ 37) 36 35 46,(8 ~ 37) 36 32 30

Va cia gali pasukti ir pasiteirauti ko jiems reiketu is tavo turimu rubeliu 4u.gif .
Vakar mama buvo uzejusi pas ta seima,tai dziaugesi ,kad vaikuciai pagaliau graziai papuosti thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2006 10 05, 14:28)
Kauno kartų namai
Sąjungos a. 13a
LT-48374 Kaunas
Tel. Faksas (8 ~ 37) 36 35 46,(8 ~ 37) 36 32 30

Va cia gali pasukti ir pasiteirauti ko jiems reiketu is tavo turimu rubeliu 4u.gif .
Vakar mama buvo uzejusi pas ta seima,tai dziaugesi ,kad vaikuciai pagaliau graziai papuosti thumbup.gif .

ačiū drinks_cheers.gif pas mane rūbeliai tokiam nuo 6mėn iki 12 mėn pagrinde
Atsakyti
skambinau,tai sake 0-3mne rubeliu labai riekia.
Atsakyti
Turiu daug daug rubeliu nuo 0...gal kas galit vaziuojant prigriebt... blush2.gif
Atsakyti
Gal kam tiks, zieminis. Tinka iki 2 metu smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti