Panos,kas ka turite atidavimui,rasykit man i AZ,nes kita savaite vaziuojam i Kartu namus ir kudikiu namus.Tiks visi rubai,batai ir daiktai

QUOTE(erika55 @ 2006 10 12, 20:59)
Panos,kas ka turite atidavimui,rasykit man i AZ,nes kita savaite vaziuojam i Kartu namus ir kudikiu namus.Tiks visi rubai,batai ir daiktai 

Tai ta kombinzona paimsit?

Panos,jei kas turit kokiu rubeliu savo ar vaikuciu,parasykit man i AZ,nes kita savaite vaziuojam i KARTU namus ir i Kudikiu namus.
Paimsim viska
Paimsim viska

QUOTE(MIGA @ 2005 02 04, 16:21)
Noriu papildyti sandeliuka.
Turiu vaikisku rubeliu - nuo leliukisku iki mazdaug 3 metu, pagrinde mergaitiski.
Turiu vaikisku rubeliu - nuo leliukisku iki mazdaug 3 metu, pagrinde mergaitiski.
jei dar turite tuos leliskus rubelius tei as visai noreciau juos rezervuot jei tik imanoma

Turiu nereikalingu rubeliu nuo leliukisku iki 9-10m. norejau ismest
QUOTE(dilditele @ 2006 10 17, 12:24)
Turiu nereikalingu rubeliu nuo leliukisku iki 9-10m. norejau ismest
ar dar turi leliukisku rubeliu? mano mazei dabar 7 menesiukai...
Dar turiu, ale sakiau, kad norejau ismest, tai rubeliai tokie...na tokie nebus grazus

QUOTE(dilditele @ 2006 10 17, 23:39)
Dar turiu, ale sakiau, kad norejau ismest, tai rubeliai tokie...na tokie nebus grazus 

na i svecius tada su jais neisim, bet namuciuose tikiuosi tiks

Panos,jei kas turit kokiu rubeliu savo ar vaikuciu,parasykit man i AZ,nes sia savaite vaziuojam i KARTU namus ir i Kudikiu namus.
Paimsim viska
Mano tel. 8-610 728 40
Paimsim viska

Mano tel. 8-610 728 40
Turiu rubelių kūdikiui, maždaug iki 3 mėn. Šiltesni, kaip tik šiam sezonui. Yra apie 10 vnt. bodžiukų. Rūbelių nedaug, bet pakankamai tvarkingi, gal kokiam leliukui dar pravers 
pažiūrėt galima čia

pažiūrėt galima čia
Gal kuriai nors sunkiai besiverčiančiai mamytei reikia:
Baldai+batai
Baldai+batai