Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno sandėliukas

Panos,kas ka turite atidavimui,rasykit man i AZ,nes kita savaite vaziuojam i Kartu namus ir kudikiu namus.Tiks visi rubai,batai ir daiktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erika55 @ 2006 10 12, 20:59)
Panos,kas ka turite atidavimui,rasykit man i AZ,nes kita savaite vaziuojam i Kartu namus ir kudikiu namus.Tiks visi rubai,batai ir daiktai 4u.gif

Tai ta kombinzona paimsit? 4u.gif
Atsakyti
Panos,jei kas turit kokiu rubeliu savo ar vaikuciu,parasykit man i AZ,nes kita savaite vaziuojam i KARTU namus ir i Kudikiu namus.

Paimsim viska 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika55: 13 spalio 2006 - 03:03
nezinau ar tiks blush2.gif bet galiu pasiulyti suknele tokia
ismest gaila brangi kazkadais buvo doh.gif
user posted image
jei tinka i az parasykit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2005 02 04, 16:21)
Noriu papildyti sandeliuka.
Turiu vaikisku rubeliu - nuo leliukisku iki mazdaug 3 metu, pagrinde mergaitiski.

jei dar turite tuos leliskus rubelius tei as visai noreciau juos rezervuot jei tik imanoma blink.gif
Atsakyti
Turiu nereikalingu rubeliu nuo leliukisku iki 9-10m. norejau ismest
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2006 10 17, 12:24)
Turiu nereikalingu rubeliu nuo leliukisku iki 9-10m. norejau ismest

ar dar turi leliukisku rubeliu? mano mazei dabar 7 menesiukai...
Atsakyti
Dar turiu, ale sakiau, kad norejau ismest, tai rubeliai tokie...na tokie nebus grazus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2006 10 17, 23:39)
Dar turiu, ale sakiau, kad norejau ismest, tai rubeliai tokie...na tokie nebus grazus  blush2.gif

na i svecius tada su jais neisim, bet namuciuose tikiuosi tiks smile.gif o kaip su jumis butu galima susisiekti? g.gif
Atsakyti
Panos,jei kas turit kokiu rubeliu savo ar vaikuciu,parasykit man i AZ,nes sia savaite vaziuojam i KARTU namus ir i Kudikiu namus.

Paimsim viska wub.gif

Mano tel. 8-610 728 40
Atsakyti
Turiu rubelių kūdikiui, maždaug iki 3 mėn. Šiltesni, kaip tik šiam sezonui. Yra apie 10 vnt. bodžiukų. Rūbelių nedaug, bet pakankamai tvarkingi, gal kokiam leliukui dar pravers smile.gif

pažiūrėt galima čia
Atsakyti
Gal kuriai nors sunkiai besiverčiančiai mamytei reikia:
Baldai+batai
Atsakyti