Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas išgyvena dėl svorio

Normalu jei 13 m. mergaites ugis 160 - 162 o svoris 57 kg ????

Štai vaikų ūgio, svorio lentelės:
http://www.parents.ru/boys1-5.html
http://www.parents.ru/girls1-5.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 18 birželio 2007 - 17:31
Vat as esu kudena visi mane vadina pagaliuku sunus irgi kudas kaip dviratis nors atrodo valgom normaliai ir saldumynu kertam daug dukryte normali nu aiku ji dar labai mazyte kad kazka galima butu sakyt bet krikstadukra perdaug stora pagal mane nes jos ugis 160 o svoris 67 padekit pasakykit kanors
Atsakyti
tai o ką pasakyti? nelabai supratau, ar tavo sūnus kompleksuoja dėl kūdumo, ar krikšto dukra dėl storumo? mano vyresnis sūnus irgi kaip šakalys, ir labai dėl to pergyvena, gėdinasi pleže išsirengt, mažius- normaliau atrodo. aš bandau įkalt, kad geriau būt kūdam, negu storam, ale vaikui įrodyk. o 160 ūgiui tas svoris, kiek ten- nepamenu- tikrai per didelis. reiktų panikei susiimt. aš irgi kompleksuočiau. nu aš ir kompleksuoju doh.gif , bo irgi metras ant taburetės, o pro duris nepralendu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyyte @ 2007 08 20, 21:41)
Vat as esu kudena visi mane vadina pagaliuku sunus irgi kudas kaip dviratis nors atrodo valgom normaliai ir saldumynu kertam daug dukryte normali nu aiku ji dar labai mazyte kad kazka galima butu sakyt bet krikstadukra perdaug stora pagal mane nes jos ugis 160 o svoris 67 padekit pasakykit kanors

aš irgi kūdena nors ir valgau ir kaip tik manęs nevadina lotuliukas.gif

na, jos KMI jei neklystu, gaunas 26,1 o tai reiškia antsvorį. Bet jei svertų 64 tai jau KMI būtų normalus, tad čia nėra daug. mirksiukas.gif tiesiog patark mergaitei sveikiau maitintis, pasiųlyk pasportuot ir viskas bus gerai. mirksiukas.gif ir reikia visad prisimint pačią svarbiausią taisyklę: nėra negražių merginų/moterų, o jei kas nepatinka, galima saikingai ir švelniai pakoreguoti mirksiukas.gif
Atsakyti
mano vyresnioji kompleksuoja dėl per didėlės krutines ir per mažo svorio tai buna kad prie ežero visada susivinojus i rankšluosti arba eidama i mokykla prisivelka visko kad užmaskuotu blush2.gif krikšto dukrai turetum patarti maziau valgyti traškučiu ir saldumynu geriau tegu kokias salotas suvalgo nors nelabai suprantu ko tu klausi g.gif
Atsakyti
Manau, kad visokius priekaištus sakant kaip tik galima kompleksus įvaryti, jei ne rimtesnes ligas... pati kentėjau nuo mitybos sutrikimų po nuolatinių šeimynos priekaištų, kad per daug valgau, lakstyt lauke nemėgstu.. .tada jiems įrodžiau, kad neteisūs jie. O iš tiesų juk svoris buvo sveikatos ribose... tik tiek, kad nebuvau kūdena. Todėl geriau atsargiai su tokiom "pagalbom".

Ką galbūt būtų galima pasiūlyt, tai visiems kartu sportuot, eit į baseiną pakviest "dėl draugijos", ar šokius kokius lankyt. Kartu ir laiką praleisit ir mergaitė aktyviai laisvalaikį leisdama užkirs kelią svorio problemoms.
Atsakyti
Jo kompleksa mergaite pas mus turi ji vakar sveres sake lgiai 70 kilogramu i bureliu baseina sokius,sporta tik uzsiraso sumokam pinigus ir vel nenori eit nepriversi o siaip jau net man nebepatinka isstorejus to nevalgysiu to nevalgysiu pagrindinis maistas traskuciai,bulkutes,saldainiai o kai bandai pasakyt kad vaikeli ziurek geriau suvalgyk koki nektarina ar slyva tai ne neaiskink o kai taip tai verkia nupirk man kokiu tableciu nes man tokiai storai but nebepatinka tai vat padekit patarkit man ka daryt ir ka sakyt gal jus su tuo kas nors susidure?
Atsakyti
kai buvau 13m lygiai teik pat sveriau blush2.gif. Tu ja supažindink su Maisto piramide sveika mityba. Yra puikus valgiaraštis:
http://www.kmi.lt/co...2.html#pavizdys ax.gif turetu padėti g.gif
Atsakyti
Visų pirma reikia pamilti savo kūną, tuomet vaikui pakoreguoti mitybą. Nenešti į namus saldumynų, pasiūlyti jiems vaisių, žiūrėti kad pusryčius pavalgytų. Be to labai svarbu pasikalbėti su vaiku. Ir užimti aktyvia veikla, tarkim eiti pasivaikščioti, į baseiną. P.S Vyyte, ar namie tu rodai pavyzdį savo krikšto dukrai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iievukas: 23 rugpjūčio 2007 - 09:32
As pati emiau pilneti 5 metu. 6 metu jau buvau stora. Manau, kad cia klaidu padare mano mama (kad tik vaikas butu pavalges, tai nori nenori -turi valgyti). Aisku ,greitai ir rezultatai pasimate. Kompleksu nebuvo ,tik sunkiau fiziskai - negaledavau tiek lakstyti, kiek kiti vaikai. Kompleksai eme rastis ,kai kiti suauge eme kalbeti. Taigi patys suauge daznai privaro kompleksu ir nustato sablonus. Va tada emiau galvoti, kad kazkas cia blogai. Dar dideletevu klaida, kad nesikalba su vaikais. Todel pastarieji buna pasimete ir nebezino, kas teisinga, o kas ne ir kodel taip, o ne kitaip.
Atsakyti
Pastaruoju metu ir mus neramina svorio ūgio problemos sad.gif
Sūnui tik spalio mėnesį sueis 5 metai, o mūsų duomenys - 128/ 32kg. Apie normas nėra ką ir kalbėti sad.gif Nepasakytum, kad storas, bet toks tvirtas atrodo. Ačiū Die, kol kas nekompleksuoja, tikiuosi ir nekompleksuos.
Tik šią vasarą vis pasiskųsdavo , kad kojytes paskaudena ... Tad kad ko nors nepražiopsotume, kaip tik šiuo momentu daromės KMUK įvairiausius tyrimus dėl tokio spartaus augimo. Beje, dl diabeto taip pat - nes vartoja labai daug skysčių ( o tai gali būti vienas iš požymių) .... Labai tikiuosi, kad nieko mums neras .... Tiesiog yra linkęs pilnėti ir tiek ...
Atsakyti
Vat pavizdziui a tai svso man saldumynai labai svetimas dalykas ir cipsai taip pat as perku daug vaisiu sportuoju o inai nei sportuoja niekur nenori eit juda labai mazai o ir su tuo valgymu tai valgo tai nevalgo taip keistai o ir noredamas kazka padaryt ar padet nezinau kaip nes ji mergina su charakteriu ir dar kokiu
Atsakyti