Na man 12 i as irgi jauciu toki kompleksa del svorio mano ugis 157 o svoris 51 na svyruoja buna 53.54 bet mama sako kad kai ji buvo jauna irgi buvo stamboka o poto isaugo na dabar galiu pasakyti kad mano mama plonesne uz mane

QUOTE(gintuliukas @ 2007 11 21, 12:06)
Na man 12 i as irgi jauciu toki kompleksa del svorio mano ugis 157 o svoris 51 na svyruoja buna 53.54 bet mama sako kad kai ji buvo jauna irgi buvo stamboka o poto isaugo na dabar galiu pasakyti kad mano mama plonesne uz mane 

Viskas čia pas tave natūralu ir normalu

QUOTE(gintuliukas @ 2007 11 21, 13:06)

Viskas pas tave gerai. ;]]]
O aš esu ~160cm/54kg. Ir jaučiuosi kaip dramblys. Nors db jau geriau, ankščiau tai išsvis net iki 58 sverdavau.
Norint sulieknėti yra tik 1 būdas ~ tvarkyti mitybą ir sportuoti nors minimaliai[čia jau visi du išėjo ;DD]
Nežinau ką net patart
Čia žinokit dabar visur taip.. Tik žmogus stambesnis iš karto visi šaiposi, nes visi perkūdę
Aš pats esu 16m Mano ūgis 174cm, o sveriu 69kg
Sportuoju jėgos sportą
Kartais man pasako, kad esu net gi storas
Nežinau, gal nori įžeist
Nors kai pagalvoji, esu normalaus sudėjimo, nei kūdas, nei storas
Ankščiau į tai reaguodavau, dabar, nebekreipiu dėmesio
Nes sau esu normalus ir tiek
Man asmeniškai, būt kūdu, būtų net gėda
Vyras turi būt iš liemens ir iš stuomens
o ne kažkoks moteriškaitė
Aišku, čia kitas atvėjis, mergina
Panelė turi prižiūrėt savo figūra
Na, manau, jei nėra labai jau ten stora, o tik stamboka, tai koks skirtumas
Svarbu, kad būtų graži iš vidaus
Na, bet manyčiau, kad gal reikėtų pasportuoti ir panašiai
Čia mano nuomonė

Aš pats esu 16m Mano ūgis 174cm, o sveriu 69kg

Aišku, čia kitas atvėjis, mergina

Manoji 11 metų irgi iš tų nekudūjų
bet bėda ta, kad pagal klasiokus mažo ūgio 148/52
Ėjom, darėm tyrimus, tai gydytojai nuramino, kad viskas gerai, pradėjus intensyviau bręsti pradės tįsti į ūgį. Gerai kad su klase pasisekė, ten niekas neužgaulioja, yra viena dar stambesnė ir labai kūdos
Pati jau pradėjo kompleksuoti, tai bijau , kad prisiskaičius visokių manekenių istorijų nepradėtų badauti.
tiesa, diena mano mergiotės labai intensyvi ir dar ruošiasi eiti į plaukimą

QUOTE(Cori @ 2008 02 09, 18:58)
Manoji 11 metų irgi iš tų nekudūjų
bet bėda ta, kad pagal klasiokus mažo ūgio 148/52
Ėjom, darėm tyrimus, tai gydytojai nuramino, kad viskas gerai, pradėjus intensyviau bręsti pradės tįsti į ūgį. Gerai kad su klase pasisekė, ten niekas neužgaulioja, yra viena dar stambesnė ir labai kūdos
Pati jau pradėjo kompleksuoti, tai bijau , kad prisiskaičius visokių manekenių istorijų nepradėtų badauti.
tiesa, diena mano mergiotės labai intensyvi ir dar ruošiasi eiti į plaukimą 

Oho, nemaniau, kad toks ūgis yra mažas 11-metei. Maniškei 10 su puse metų, ūgis - 150 cm., bet ji pati aukščiausia klasėje.
QUOTE(Lelija33 @ 2008 02 09, 20:59)
Oho, nemaniau, kad toks ūgis yra mažas 11-metei. Maniškei 10 su puse metų, ūgis - 150 cm., bet ji pati aukščiausia klasėje.
pas mus klasiokės už mane didesnės, o mano ūgis 165

QUOTE(Cori @ 2008 02 10, 18:19)
Na ir kompanija susirinkus

QUOTE(Lelija33 @ 2008 02 11, 12:01)
Na ir kompanija susirinkus
Aš jau pergyvenau, kad maniškė tokia gigantiška, tikiuosi, perėjusi į kitą m-klą po pradinės nebus tokia išskirtinė... Ir tas antsvoris, tikiu, ištirps, pradėjus bręsti 

Iš aš pergyvenu, kad maniškė "coliukė"

Perskaiciau sia rubrika, musu seimoje si problema yra aktuali ir skausminga jau daugeli metu. Mano 10 metu sunus (ugis 152cm, svoris 58 kg) nuo gimimo buvo apvalutis ir apetitu nesiskunde. Taciau jei iki 5-6 metu jis buvo kietas druckiukas, tai veliau papildomi kg virto lasinukais ir ringemis ant pilvo.
Noreciau pasiteirauti, gal kas taip pat turi vaika su dideliu antsvoriu ir galetu pasidalinti patirtimi kaip sekasi kovoti su antsvoriu.
Mes jau isbandem viska, vaikas kiekviena diena lanko baseino pamokas, maistas yra ribojamas, pakeitem maisto gaminimo iprocius seimoje, stengiames valgyti tik sveika ir neriebu maista, saldytuvas pastoviai yra beveik tuscias, kad nekiltu pagundu.
Taip pat lankemes ir pas gydytojus, sunus yra visiskai sveikas, ir sako, kad turetu numesti nereikalingus kg brendimo laikotarpiu. Taciau jei jis ir toliau nemes svorio, gali gresti cukralige. Jis pergyvena, vaikai mokykloje tyciojasi, be to ir pats jauciasi nerangus.
Noreciau pasiteirauti, gal kas taip pat turi vaika su dideliu antsvoriu ir galetu pasidalinti patirtimi kaip sekasi kovoti su antsvoriu.
Mes jau isbandem viska, vaikas kiekviena diena lanko baseino pamokas, maistas yra ribojamas, pakeitem maisto gaminimo iprocius seimoje, stengiames valgyti tik sveika ir neriebu maista, saldytuvas pastoviai yra beveik tuscias, kad nekiltu pagundu.
Taip pat lankemes ir pas gydytojus, sunus yra visiskai sveikas, ir sako, kad turetu numesti nereikalingus kg brendimo laikotarpiu. Taciau jei jis ir toliau nemes svorio, gali gresti cukralige. Jis pergyvena, vaikai mokykloje tyciojasi, be to ir pats jauciasi nerangus.
QUOTE(Skorpas @ 2008 02 17, 13:31)
Perskaiciau sia rubrika, musu seimoje si problema yra aktuali ir skausminga jau daugeli metu. Mano 10 metu sunus (ugis 152cm, svoris 58 kg) nuo gimimo buvo apvalutis ir apetitu nesiskunde. Taciau jei iki 5-6 metu jis buvo kietas druckiukas, tai veliau papildomi kg virto lasinukais ir ringemis ant pilvo.
Mūsų padėtis labai panaši: 10-metės dukros ūgis 150 cm., svoris - 59 kg. Irgis sveika, gydytoja ramina, kad brendimui prasidėjus svoris savaime turėtų nukrist. Mergaitė juda pakankamai daug, maistą stengiamės riboti, sportuoja...

O musu seimoi tai visi kuduciai,bet kadangi auginu ir sesers dukra po jos mirties tai ji turi problemu ir niekaip negalim su jom susitvarkyt,dabar jai 13 metu jos ugis 160 neauksta visai klasei pagal ugi 3 nuo galo o svoris 65 kilogramai ir maistas pilnavertis neriebus o nejudri ir niekaip ir ta kalbinu veikt ir ta ir vakare eit pasivaiksciot ir diena pajudet ir i kazkokius uzsiiemimus eiti bet jo tokia apatiska,jau turejom toki suitarima kadangi visi labai norejo suniuko nupirkom suniuka su salyga kad maziausiai 5 kartus i diena ji isves suniuka pati pasivaikscioti,tai buvo pirma menesi o dabar viskas suniuka vedzioju as ir mano sunus ji nebenori