QUOTE(Been_gone @ 2008 04 02, 18:22)
Manau, pats svoris priklauso nuo genų, ir kažkaip radikaliai jo nepakeisi... Mano tėvai aukšti ir liekni, tad, kažkaip tapo įprasta kimšti ir nepriaugti svorio. Kad tik neprisikalbėčiau
Matai, ne vien nuo genu ir nuo mitybos iprociu taip pat

zinok nei mano, nei vaiko tevo giminej nera storuliu

nei pilnu

dukrytes tetis isvis 2m ugio ir kudas kaip sakalys, as irgi lieknute, abu galim valgyt kiek tik norim ir i svori neeina

o vat dukryte tokia minkstute

nors as maza irgi buvau minkstute, bet paskui isaugau, tik tiek kad as anksciau isaugau

as jau 8 metu buvau kudute, o ji nea

tai bijau, kad nebeisaugs

as manau, kad maistas vaikystej laaabai svarbus

tu kai augai, dar nebuvo rinka pertekus cipsais, cocacolomis ir kitais skanestais, tai tavo maziukes organizmas gavo pakankamai reikalingu medziagu ir naudingo maisto, o dabar vaikai jau nuo mazumes daug "brudo" privalgo
beje, tavo ugis

man pats graziausias ugis merginai ir svoris superinis, tikrai turi kuo didziuotis
as dar kazkaip tikiuos, kad dukra dar turi laiko susiimti, juk ji visvien dar iki 170cm tikrai paaugs, nes mano toks ugis, o tevo 2m., tai tikrai nebus zemesne uz mane, o dabar ji dar tik 135cm., tai ji dar apie 40cm tikrai paaugs, tai galvoju gal ji greitai istys, o svoris taip greit nekils ir tada viskas i vietas susitatys, tik aisku reikia ziureti maista, nes kitaip niekas nesusitatys
"Jei nori turėti tai, ko niekada neturėjai, turi daryti tai, ko niekada nedarei." Coco Chanel
Planuodamas atidžiai ir kruopščiai- gali pasiekti pergalę; Planuojant neatidžiai ir atmestinai, laimėti nepavyks. Koks neabejotinas pralaimėjimas laukia to, kuris neplanuoja visiškai! Nuo to, kaip buvo atliktas planavimas mes galime numatyti pergales arba pralaimėjimus. Sun Tzu, The Art of War.
Цель без плана - это просто мечта !!!