Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 17:42)
HCG <0,1  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Visgi vaiduokliai melagiai verysad.gif
Turesiu laiko dabar iki kokio lapkricio vilti sustiprinti ir vel bandyti smile.gif

Relaks,laikykis ,mergyt verysad.gif verysad.gif ,nu ***** ir liudna,ir pikta,kas cia per nesekmiu metas atejo,as tau jau irgi kazko abejingai laukiu savo IUI,kai taip nesiseka,tai net ir tiketis nieko nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Aciu mergytes uz palaikyma 4u.gif Negalvokit, kad visoms taip bus schmoll.gif Tikekit, kad pasiseks, ir tikrai visoms mums kada nors pasiseks nestuke.gif tik reikia turbut dar savo eiles sulaukti g.gif
Atsakyti
kai imi analizuoti iš neturėjimo ką veikti, kuo iui skiriasi nuo smileysex.gif tai beveik kaip ir niekuo. man gydytoj iškart pasakė, kad statistika nėra laba gera.
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 08, 20:54)
kai imi analizuoti iš neturėjimo ką veikti, kuo iui skiriasi nuo  smileysex.gif tai beveik kaip ir niekuo. man gydytoj iškart pasakė, kad statistika nėra laba gera.

Man irgi sake apie ta statistika, bet kas belieka g.gif Su tokiais kaip MB grikiukais ir blogesniais sake, kad yra pastojusiu ir naturaliai, bet sake galiu to laukti pvz 2, 5 ar 8 metus schmoll.gif Galim rinktis tiketi stebuklais ar bandyti ta stebukla pagreitinti.
As taip noriu tiketi, kad laparaskopija apsvies man situacija smile.gif Bet kartu ir bijau, kad neliktu tik IVF verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 08 rugpjūčio 2007 - 20:01
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 21:00)

As taip noriu tiketi, kad laparaskopija apsvies man situacija smile.gif Bet kartu ir bijau, kad neliktu tik IVF verysad.gif

o tai tau siūlė laparosk?? man tai ne g.gif na jei man pasiūlytų, tai visu greičiu šį mėnesį
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 08, 21:05)
o tai tau siūlė laparosk?? man tai ne  g.gif na jei man pasiūlytų, tai visu greičiu šį mėnesį

Dar pries pradedant visus IUI siule po trecio karto daryti laparaskopija. Bet is kart po 2 IUI as pati pasisiuliau, kad gal jei nepavyks bandyti daryti po antro. ax.gif Kaip supratau, nepriestaravo ir pritare:hm Kita savaite bandysiu aptarti ta reikala, tuo labiau kad turiu kelis menesius laiko, kai negaliu daryti IUI, tai noreciau kitaip bet naudingai juos isnaudoti. smile.gif
Atsakyti
kaip keista kad tau užsiminė, o man ne g.gif

dabar skaitinėju žurnalą ir kažkaip susimasčiau radus tokį klausimą: ar orgazmas turi reikšmės vaisingumui? - manoma, kad orgazmo metu, susitraukiant gimdoms raumenims, spermatozoidai greičiau patenka į kiaušintakius. taigi orgazmas turi reikšmės vaisingumui.

galvoju ir esu skaičiusi, kad nemažai moterų nepatiria org. g.gif tai jei nepatiri kartą, tai šis kartas veltui ? g.gif
mistika kažkokia...
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 08, 21:33)
kaip keista kad tau užsiminė, o man ne  g.gif

dabar skaitinėju žurnalą ir kažkaip susimasčiau radus tokį klausimą: ar orgazmas turi reikšmės vaisingumui? - manoma, kad orgazmo metu, susitraukiant gimdoms raumenims, spermatozoidai greičiau patenka į kiaušintakius. taigi orgazmas turi reikšmės vaisingumui.

galvoju ir esu skaičiusi, kad nemažai moterų nepatiria org.  g.gif tai jei nepatiri kartą, tai šis kartas veltui ?  g.gif
mistika kažkokia...

Man uzsimine gal todel, kad vienu kiausintakiu kontrastas nepratekejo, kai tikrino preinamuma.

Del orgazmo esu skaiciusi gana rimtu straipsniu, kad jo metu kazkaip atsidaro gimdos kaklelis, kad priimtu spermiukus. g.gif Taip iseina, kad jei be orgazmo, tai viskas uzdaryta ir spermiukai lieka uz duru lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Relaks: 08 rugpjūčio 2007 - 20:38
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 21:38)
Man uzsimine gal todel, kad vienu kiausintakiu kontrastas nepratekejo, kai tikrino preinamuma.

Del orgazmo esu skaiciusi gana rimtu straipsniu, kad jo metu kazkaip atsidaro gimdos kaklelis, kad priimtu spermiukus. g.gif  Taip iseina, kad jei be orgazmo, tai viskas uzdaryta ir spermiukai lieka uz duru lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmunce @ 2007 08 08, 21:41)

Na mums visoms, besidarancioms IUI, tai negalioja, mums gyd atveria su kateteriu tuos vartus lotuliukas.gif
Jauciu jau man stogas vaziuoja, gerai, kad vynas jau baigesi :lotuliukas:
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 08 08, 20:00)

relaks, o tu dareisi gimdos foto? nes po savuju nesekmiu galvoju gal man reikia laparaskopija darytis? gimdos foto parode kad viskas gerai, bet gal po laparaskopijas kazkas galetu dar isaisketi????
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 08 08, 21:44)
relaks, o tu dareisi gimdos foto? nes po savuju nesekmiu galvoju gal man reikia laparaskopija darytis? gimdos foto parode kad viskas gerai, bet gal po laparaskopijas kazkas galetu dar isaisketi????

Per GN vienas kiausintakis buvo nepratekamas, bet gyd nepatvirtino to 100proc. (juk galejo uzspazmuoti ir pan)
Atsakyti