Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens tapatybės kortelė/pasas keliaujant

Į Vokietiją ramiai galima vykti su ATK
Atsakyti
o man pasakojo, kad reikia išsiimti lapą, kur parašyta, kur esi registruotas, nes bent į Vokietiją be to neleidžia. Kaip čia suprasti g.gif
Atsakyti
Nesąmonės visiškos. Gyvenamosios vietos deklaracija nieko nedomina. Niekad neprašė manęs parodyti jos. Nors aš į Vokietiją keliauju tikrai dažnai ir naudojuosi tik ATK, problemų nekilo niekada.
Atsakyti
Sveikos. Noreciau paklausti,ar skrendant lektuvu is Airijos i Lietuva galioja ATK? Kadangi tik ja ir turiu.
Atsakyti
ES galioja ATK, kitur reikalingas pasas.
Atsakyti
Sveikos,

nu zhinau kad kvaila darkart klausti bet visgi.
Ar kas girdejo ar zhino ir gali ibauginti ta prasme kad i Britanija neileistu su kortele? Nes viena yra kas istatymuose ar ten URM svetaineje, o kita - praktika.
Atsakyti
Man tai konsulas sake, kad kortele nera ATK keliones dokumentas ir gali nepraleisti. Kol kas problemu niekad nekilo, is FR i UK irgi pravaziavome tik parode korteles. Bet gal cia tik mums.. :/
Atsakyti
Visoje Europos Sąjungoje Lietuvos Respublikos piliečiai gali keliauti be jokių problemų su asmens tapatybės kortele. Paprastai jeigu kur kliūna kortelė, vairuotojai mus visada informuoja. Tačiau nuo Graikijos iki Portugalijos mūsų vairuotojai išvažinėjo su asmens tapatybės kortele ir niekur nekliuvo.
Atsakyti
O vat mano pasas uzkliuvo pries menesi. Vokietijos-Lenkijos pasieny. Matyt todel, kad neiprastu marsrutu vaziavau. Ne i Lietuvos puse, o link Lenkijos-Cekijos pasienio. Siaip niekada nekliudavo tas mano pasas.
Maza to, kad pasienieciai (lenkai) isklausinejo visu duomenu lietuviskai skaitydami is mano paso. Tas ju neitikino, kad tikrai moku lietuviskai. Dar paprase czy pani nenoretu islipti is autobuso ir dave rastu atsakyti lietuviskai i lietuviskai uzrasytus klausimus blink.gif . Na tada jau patikejo, kad gal ir lietuve. Nors vis tiek dar klause, ar neturiu kokiu kitu dokumentu, kur mano pavarde ir nuotrauka butu.
Man atrodo, kad is vieno mano sakinio lenkiskai jau girdisi Wilenskas akcentas, nesuprantu kodel jie tokie itarus buvo. Negi tiek daug nelegalu su vogtais lietuviskais pasais i ES bando prasmukti?
Atsakyti
QUOTE(vituly @ 2005 02 04, 16:04)

Dar yra URM puslapis, kur galima tą sąrašą rasti. Be to, siūlyčiau tikrintis prieš kelionę, nes info keičiasi kartais mirksiukas.gif

QUOTE(Jurgaaaa @ 2005 07 23, 15:03)
Sveikos. Noreciau paklausti,ar skrendant lektuvu is Airijos i Lietuva galioja ATK? Kadangi tik ja ir turiu.

Dabar jau galioja. thumbup.gif

QUOTE(honkute @ 2005 12 21, 23:07)
Negi tiek daug nelegalu su vogtais lietuviskais pasais i ES bando prasmukti?

Lietuviški pasai Europoj yra populiariausi biggrin.gif
Seno pavyzdžio 500EUR, naujo - 1000 berods tongue.gif Turiu omeny padirbti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Belatriksė @ 2007 06 05, 19:21)
Ar keliaujant po Europos Sajungos salis tikrai uztenka tik tapatybes korteles? Ar neiskils problemu, jei neturesiu paso? Gal kas susidures su panasia situacija?

aš keliauju su pasu, bet mačiau lietuvių su id kortelėm, problemų neturi smile.gif
galvoju irgi tokią gauti...
Atsakyti
Gal kam teko su asmens tapatybės kortele skristi i Airija? Ar praleido airiai? Nes neturiu uzsienietisko paso ir bijau skristi, nes Airija oficialiai nepripazista ATK.
Atsakyti