Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens tapatybės kortelė/pasas keliaujant

Nebesuprantu g.gif Ar galima vykti i Norvegija tik su asmens tapatybes kortele ar reikia pasidaryti pasa?
Atsakyti
Sveikos mielosios mamytes, turiu viena beda. Mano jauniausioji 12 metu sesute isvyko i anglija ir dabar labai bijome, del jos grizimo, nes jos pasui kazkas atsitiko: truputeli atsilupo tos pleveles nuo 3 puslapio. Toks puslapis su plevele yra tikktai naujuose pasuose. Gal kas buvo susidure? Mat as labai bijau, kad rugsejo 1 ji negales grizti, nes jos pasa palaikys padirbtu ir pan.
Atsakyti
Manau jei pasas nepadirbtas, tai turetu praleisti. Juk kiekvieno itartino asmens duomenis kompiuteryje patikrina. Viena syki Bulgarijoj mano MB pasa sulaike, tipo kazkoks itarimas del virselio apsitrynusio. Suvede informacija i kompa, patikrino kokie 3 zmones ir viskas. Praleido normaliai.
Atsakyti
O man tai dar geriau buvo. Kroviausi daiktus i tase, kad galeciau savaitgaliui gryzti i namus (planavome vykti i Latvija) ir i viena skyreli skubedama sumeciau visa kosmetycka ir pasa. doh.gif nors visada as ji dedu i rankinuka ... na ir matyt buvau makiazo valiklio gerai neuzsukusi ir vidsas buteliuko turinys susigere i mano pasa. blush2.gif
o penktadienio vakaras, kur gi besikreipsi.. pasas atrode apgailetinai.. blush2.gif kam ir rodyti.. susiradau kazkokio posto numeri ir pasiteiravau ar nebus problemu vykti per siena su tokiu pasu, tai jis mane "pradziugino" sako, latviai labai kabinejasi.. g.gif
zodziu, ryte sedom i masina ir patraukem rizikuodami, kas bus tas.... nu ir zinokit, lyg niekur nieko.... poto po menesio ir i estija vaziavau, tai irgi lyg niekur nieko...na bet del sventos ramybes jau turiu kita pasa, pasidariau, maza kas. smile.gif todel manau, kad nera reiklao pergyventi del dukros paso smile.gif viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Tomka - siandien darbe kaip tik buvo panele su naujo pavyzdzio pasu, ir tas puslapis kur yra nuotrauka ir pagrindine info, buvo perluzes normaliai, na koks ketvirtadalis viso puslapio. Pasienis normaliai praleido, sake i ES sali skrenda tai be problemu, jei kur i Amerika ar Azija, butu sunkiau. O siaip jei labai neramu kai pasitiksit sesute atsivezkit i oro uosta koki nors jos asmens dokumenta (pvz gimimo liudijima), jei kartais kokiu neaiskumu pasieniui iskiltu parodysit. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Aš tai ir manua, kad nebus problemų jei ten biški kažkas atsilupo... plius čia ES, tai labai es piliečių ir nepurto, plius važiuoja iš Londono i Lt - tai išleist iš šalies tikrai išleis... O beto esu mačius tokių nudevėtų pasų, kad čia turbūt tie keli paplyšimai juokingi ... smile.gif
Atsakyti
Jaučiuos labai žioplai, bet beviltiškai kažkur pamečiau pasą, o sekmadienį jau planuojam skrist blush2.gif

Gal kas žino ar į Graikiją skraidina tik su tapatybės kortele, ar būtinai reikia pasą turėti?

Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Diabolic @ 2007 10 12, 01:01)
Jaučiuos labai žioplai, bet beviltiškai kažkur pamečiau pasą, o sekmadienį jau planuojam skrist  blush2.gif

Gal kas žino ar į Graikiją skraidina tik su tapatybės kortele, ar būtinai reikia pasą turėti?

Ačiū!

skrendant i ES salis pasas nebutinas, uztenka ID korteles smile.gif na Graikija lyg i tokiu saliu sarasa patenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėkui.... sakau, kad jaučiuos žioplai ir panikuoju - jau visus namus perverčiau.
Atėjo eilė internetą versti... Beje jau radau ir oficilią info. blush2.gif
Atsakyti
nenoriu gązdinti, bet atrodo kad reikia paso, nes drauge dirba agenturoje, tai sake, kad vieni klientai neissrido, nes turėjo tik kortelę, skambink į kel agentūrą ir pasiklausk
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 10 12, 00:03)
skrendant i ES salis pasas nebutinas, uztenka ID korteles smile.gif  na Graikija lyg i tokiu saliu sarasa patenka mirksiukas.gif

aš tai girdėjau kad čia ne su ES susiję, o tiesiog yra šalys, kurios pasirašiusios sutartis, tai į tas ir galima važiuot su tapatybės kortelėm.

Diabolic, ta oficiali info, kur radai turbūt ir yra tas sąrašas šalių, pasirašiusių sutartis... bet aš dėl viso pikto pasiskambinčiau dar pasiklaust
Atsakyti
as praejau su asmens tapatybes kortele, prie drauges prisikabino nes nuotrauka nevykusi buvo, tipo ne ji ten tongue.gif

siaip del visa pikto atsispausdink sia oficialia informacija ir turek. Jei ka - pakisk tiems tinginiams graikijoje po nosim ir liepk apsisviesti laisvu nuo darbo laiku biggrin.gif
Atsakyti