Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens tapatybės kortelė/pasas keliaujant

Ačiū už visus atsakymus, bet šiandien visgi pavyko rasti pasą senam rankinuke clap.gif
Išskrendam sekmadienį paryčiais.

Beje, agentūroj irgi sakė, kad užtenka kortelės, bet man tai kažkaip neramu buvo - ypač po pernai metų, kai tranzavom i Graikiją ir net mūsų pasus ne visose šalyse pažinojo ir aiškinosi ar vizos nereikia (ilgiausiai aiškinosi Serbijoj, Makedonijoj, Rumunijoj, Bulgarijoj).
Atsakyti
Drauges vyras vairuotojas, vazineja po europa. Visur ir i ta pacia Graikija vaziuoja su kortele. Jokiu problemu. O kaip su lektuvais- nezinau.
Atsakyti
keista, kad ilgai aiskinosi, nes gyvenau Makedonijoje, keliavau i Graikija, Bulgarija, Serbija ir niekas nieko ilgai nesiaiskino .Tik oro uoste Skopje muitininkas paklause kolegos :"Dali Litvanija e vo Evropska unija?" biggrin.gif Paklause ar Lietuva yra ES nare ir praleido be problemu biggrin.gif

QUOTE(Diabolic @ 2007 10 13, 00:25)
Ačiū už visus atsakymus, bet šiandien visgi pavyko rasti pasą senam rankinuke  clap.gif
Išskrendam sekmadienį paryčiais.

Beje, agentūroj irgi sakė, kad užtenka kortelės, bet man tai kažkaip neramu buvo - ypač po pernai metų, kai tranzavom i Graikiją ir net mūsų pasus ne visose šalyse pažinojo ir aiškinosi ar vizos nereikia (ilgiausiai aiškinosi Serbijoj, Makedonijoj, Rumunijoj, Bulgarijoj).

Atsakyti
gal kas zino kiek turi galioti pasas skrendant i airija?
Atsakyti
QUOTE(niuka1 @ 2008 03 11, 16:22)
gal kas zino kiek turi galioti pasas skrendant i airija?

I Airija uztenka asmens tapatybes korteles 4u.gif http://www.urm.lt/in...php?-1893797840
O pasas, kaip ir visur, turi galioti dar tris menesius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2008 03 11, 20:14)
O pasas, kaip ir visur, turi galioti dar tris menesius cool.gif

blink.gif Šešis mėnesius.
Atsakyti
o as visalaik i uzsieni vazinejaus su pasu, vis dar turiu seno tipo pasa, galiojimas dar nepasibaiges. O man iskilo klausimas ar butinai reikalinga ta tapatybes kortele vykstant i uzsienio salis ilgesniam laikui? Ir per kiek laiko jas padaro?
reiketu kuo greitesnio atsakymo help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 31 kovo 2008 - 19:18
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 31, 20:16)
o as visalaik i uzsieni vazinejaus su pasu, vis dar turiu seno tipo pasa, galiojimas dar nepasibaiges. O man iskilo klausimas ar butinai reikalinga ta tapatybes kortele vykstant i uzsienio salis ilgesniam laikui? Ir per kiek laiko jas padaro?
reiketu kuo greitesnio atsakymo  help.gif

O kam Jums tapatybės kortelė, jei turite pasą, (kuris šiaip turėtų galioti mažiausiai 6 mėnesius po kelionės)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 03 31, 20:19)
O kam Jums tapatybės kortelė, jei turite pasą, (kuris šiaip turėtų galioti mažiausiai 6 mėnesius po kelionės)?  g.gif

na man iskilo klausimas ar ji būtina? Nes as jos neturiu. Maza ka, praganyciau pasa g.gif Tai sakot ji nebutina... g.gif Mat zadu isvaziuoti keliems menesiams, o pasas galios dar metus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 31 kovo 2008 - 19:27
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 31, 20:26)
na man iskilo klausimas ar ji būtina? Nes as jos neturiu. Maza ka, praganyciau pasa g.gif Tai sakot ji nebutina... g.gif

Nu jei praganytumėt pasą unsure.gif (tfu tfu tfu)
Ir jei tapatybės kortelė galioja toje šalyje, į kurią vyksite, tai tada galite pasidaryti , ji nėra brangi smile.gif
Atsakyti
o gal dar zinote per kiek laiko ja padaro ir kiek kainuoja? 4u.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 31, 20:29)
o gal dar zinote per kiek laiko ja padaro ir kiek kainuoja? 4u.gif  4u.gif  ax.gif

Padaro per lygiai mėnesį. Tai yra, kurią dieną nuneši, ta pačią kito mėnesio dieną atsiimi. Bent jau man taip buvo.
O mokėjome praėjusių metų sausio mėnesį 10 litų. Nežinau, kaip dabar.

"Pagooglinus" galima susirasti visą informaciją.

O kur planuojate vykti?
Atsakyti