Įkraunama...
Įkraunama...

Asmens tapatybės kortelė/pasas keliaujant

QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 31, 20:13)
tai kad nerandu tokios info  doh.gif ,reiks suoliuot rytoj i pasu poskyri ir teirautis  ax.gif  4u.gif  4u.gif

Asmens tapatybės kortelė neišduodama ir nekeičiama skubos tvarka. Ji atsiimama atvykus į gyvenamosios vietos migracijos tarnybą. Paimti asmens tapatybės kortelę gali ir piliečio įgaliotas asmuo, pateikęs įstatymų nustatyta tvarka patvirtintą įgaliojimą.

Informacija skelbiama VRM smile.gif
Atsakyti
http://www.google.lt...

Kas sakė, kad nėra jokios info? smile.gif
Atsakyti
Sveikos. turiu problemele sad.gif siandien buvau pasu poskyri kad man padarytu pasa, nes vaziuosiu vasara i turkija smile.gif tik va per savo ziopluma padaviau spalvotas nuotraukas sad.gif ir sake kad gali gautis nekokybiskas pasas:( tai dabar labai pergyvenu kad kai nuvyksiu i Turkija, pagalvos kad padirbtas pasas ir deportuos mane atgal i Lietuva.. Gal kam kas nors panasaus buvo? ar nieko tokio kad spalvota nuotrauka? prasau pedekit
Atsakyti
Va va, tos keliones kartais vercia pergyventi is anksto del visko doh.gif Man taip nebuvo, bet manau, kad iki vasaros yra dar laiko, jei matysis, kad nekokybiskas, gal galima persidaryt. as irgi daviau perdaryti pasa, bet skubos tvarka, nes kelione ant nosies :)Nors ir daviau nespalvota nuotrauka, vis tiek pergyvenu ar spes padaryt ir ar prie sienos patikes, kad pasas originalus, o ne padirbtas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilee @ 2008 04 04, 18:52)
pergyvenu kad kai nuvyksiu  i Turkija, pagalvos kad padirbtas pasas ir deportuos mane atgal i Lietuva..

biggrin.gif Galite nepergyventi. Jei jau pasą gausite, tai nedaug šansų, kad jus deportuos. Na aišku priklauso kuo ten užsiimsite, bet dėl paso - tikrai ne biggrin.gif
Atsakyti
Visu pirma labai keista,kad paeme nespalvotas nuotraukas ir pridure,kad pasas gali buti nekokybiskas ka reiskia nekokybiskas?Nezinau,kas ten per darbuotojai dirba pasu poskyri doh.gif Nepergyvenkite viskas bus gerai,as pase pvz. visiskai nepanasi i save,kai dariausi pasa buvau juodaplauke su vidutinio ilgio plaukais ir kirpciukais,dabar esu ilgaplauke blondine be kirpciuku tai itartinai i mane ziuri,bet jokiu problemu neturejau biggrin.gif
Atsakyti
vaziavau kovo 14d.i Egipta su kolege,ji man skundesi kad prasta foto pase,bet kai pamaciau tai pakraupau.net nezinau kaip gali pasu skyriuje atiduoti pasa su tokia foto.maniau kad tiek ir tematysime mes ta Egipta.ir niekas niekur neprikibo,net nesuabejojo.praejome visus patikrinimus be jokiu nesklandumu.
manau ir jums neiskils jokiu nesusipratimu.
Atsakyti
Kaži, ar paso tikrumą nustatinėja pagal jo nuotrauką.
Kiek oro uostuose mačiau, jį visaip varto ir žiūri į , net nežinau kaip jie vadinasi, berods vandens ženklus. Pavarto pavarto, pamato, kad kažkas ten vartant keičiasi, ir tiek..... Nuotraukoj svarbu bent veido bruožus matyt, kad žinotų, jog ten tas žmogus, kuris padavė pasą smile.gif
Atsakyti
Sveikos. turiu problemele sad.gif siandien buvau pasu poskyri kad man padarytu pasa, nes vaziuosiu vasara i turkija smile.gif tik va per savo ziopluma padaviau spalvotas nuotraukas sad.gif ir sake kad gali gautis nekokybiskas pasas:( tai dabar labai pergyvenu kad kai nuvyksiu  i Turkija, pagalvos kad padirbtas pasas ir deportuos mane atgal i Lietuva.. Gal kam kas nors panasaus buvo? ar nieko tokio kad spalvota nuotrauka? prasau pedekit

negaliu patiket, kad paeme spalvotas nuotraukas pasui blink.gif juk cia vienas is paso reikalavimu..... nespalvota...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAJANA: 06 balandžio 2008 - 21:10
Sveikos. turiu problemele sad.gif siandien buvau pasu poskyri kad man padarytu pasa, nes vaziuosiu vasara i turkija smile.gif tik va per savo ziopluma padaviau spalvotas nuotraukas sad.gif ir sake kad gali gautis nekokybiskas pasas:( tai dabar labai pergyvenu kad kai nuvyksiu  i Turkija, pagalvos kad padirbtas pasas ir deportuos mane atgal i Lietuva.. Gal kam kas nors panasaus buvo? ar nieko tokio kad spalvota nuotrauka? prasau pedekit

g.gif kažkaip labai keista, kad priėmė spalvota nuotrauką, nes mb kai keitėsi turėjom nespalvotą ir tai netiko tipo iš toliau fotkintas ėjo išnaujo fotografuotis, kad būtų tokia kokios reikalauja ax.gif

Čia tikrai ne jūsų žioplumas, o darbuotojo nežinojimas savo darbo doh.gif ir jeigu reikėtų perdirbt aš asmeniškai kelčiau pretenzijas, nes netaip jau ir mažai kainuoja, kad daryt ant durniaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2008 04 06, 22:08)
negaliu patiket, kad paeme spalvotas nuotraukas pasui  blink.gif  juk cia vienas is paso reikalavimu..... nespalvota...

Niekur nera tokio reikalavimo, kad nuotrauka pasui privalo buti pateikta nespalvota.
Pasui pakeisti ar gauti reikia pateikti:
tris piliečio amžių atitinkančias nuotraukas (viename lape), kurios turi būti tapačios ir atitikti Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministro (toliau – vidaus reikalų ministras) tvirtinamus nuotraukų asmens dokumentams reikalavimus

Ir tik, rekomenduojama, kad nuotrauka, skirta asmens tapatybės kortelei, pasui, tarnybiniam pasui, užsieniečio pasui, vairuotojo pažymėjimui, būtų nespalvota, nes minėtuose asmens dokumentuose ji bus nespalvota.

Nuotrauka, skirta kitiems asmens dokumentams, gali būti spalvota arba nespalvota
Atsakyti
Nemanau, kad turėtų kilti problemų. Mano kelioninis pasas (senolis, tasai wink.gif) tai manęs irgi visai neatitinka. Nuotrauka nekokybiška, per šviesi (net bruožai kai kurie išsilieję), bet niekad jokių problemų nekilo. Juolab, kad tame pase aš dar keturiolikmetė tebuvau doh.gif Va ID kortelėj kitas reikalas, bet į Turkiją skrendant su kelioniniu pasu nebuvo jokių problemų mirksiukas.gif
Atsakyti