Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

QUOTE(veterane @ 2010 11 14, 00:53)
man labai negrazu  drinks_cheers.gif

graziom nosytem viskas yra grazu tongue.gif ,
Atsakyti
Turiu auskarą nosyje jau apie 5 metus.
Nesigailiu, kad prasivėriau. Turiu maža auksinį auskariuką, todėl nekrenta į akis ax.gif
Be to jau pripratau labai, aš jo net nepastebiu, kartais net pamirštu, kad tokį turiu hihihi.gif
Atsakyti
Grazu tam kam tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EEERNESTUKAS @ 2010 12 02, 17:28)
Grazu tam kam tinka mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Man paziureti visad grazu, jei tai neperdideles, aki nereziantis auskariukas smile.gif Man grazu kai vasara ziba graziai pries saulute smile.gif Bet kad pati verciausi, niekad dar nesvarsciau, iki nepamaciau sitos temos g.gif Gal ir nieko butu visai..
Atsakyti
as turejau nosyje,is tikro labai skaudejo kai vere ir man veliau uzpuliavo ir pasirodo kreivai pravere,tai teko issiverti,bet daugiau nebesiveriau,nera labai grazu...
Atsakyti
mano nuomone graziai atrodo tikrai ne visoms. reikia tureti grazia, be priekaistu nosyte, tada gali ja ir papuosti 4u.gif
Atsakyti
Man tai kažkaip neskaniai atrodo tie auskarai nosyje... Kai pamatau kur kokią prasivėrusią, tai kažkaip šiurpas nupurto... smile.gif Te neužpyksta prasivėrusios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 gegužės 2011 - 13:49
QUOTE(*Liepa18* @ 2011 05 13, 14:49)
Man tai kažkaip neskaniai atrodo tie auskarai nosyje... Kai pamatau kur kokią prasivėrusią, tai kažkaip šiurpas nupurto... smile.gif Te neužpyksta prasivėrusios 4u.gif

drinks_cheers.gif Man net vulgariai atrodo...
Atsakyti
As turejau , kai mokykloje mokiausi. Veliau atsibodo ir issiveriau smile.gif Siaip turiu grazia nosyte, tai tiko toks mazuliukas. Bet kai jau metuose esu, kazkaip nesinoretu smile.gif
Atsakyti
As jau daug metų nešioju auskariuką nosytėje. Iš pradžių kol mokiaus mokykloje tai verdavausi ryškius, su ryškia akim kad matytūsi iš tolo smile.gif arba buvo madinga nešioti apvalų kaip žiedą auskarą.
Na o dabar vis dar nedrįstu jo išsiverti, tai tarsi dalelė manęs, kažkaip kai išsiimu tada atrodo kad kažko trūksta ar kad kažkas ne taip veide.
Vyrui žiauriai nepatinka manp auskaras nosyje vis prašo , kad išimčiau, o aš vis ka nors atkertu. Iš pradžių sakau po vestuvių iššiimsiu, praėjo 3 metai o as vis dar su juo. paskui pasakiau ant bajerio kai pastosiu tada ir išsiimsiu, bet aišku po tų mano žodžių ir greit pastojau biggrin.gif Vyras vėl kabinasi prie mano nosies ir sako tai ka kai busi sena babce ir vis tiek nesiosi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Braskiautoja, svarbiausia , kad Tau patinka smile.gif O issiimt galesi bet kada smile.gif
Atsakyti
Mano nuomone tai tokia,kad jei moteris,ar panele neatrodo vulgariai,ir nenesioja auskaro-zirnio dydzio,yra grazu,reikia tureti atitinkama stiliu,grazius veido bruozus,zinoma,ypac nosi,ir viskas savo vietoje.anksciau ir man atrode vulgariai,todel,kad aplink auskarus nesiodavo,arba kokios "grazuoles" su miniaku,melynai dazytom akim,ir tinklinem pedkelnem...ar kokios oranzines fyfutes,su nuo peroksido nutrupejusiais plaukais,bei priaugintais ruzavais nagais...tai jei tu fyfa,tai ir buk fyfa..tai vat...aisku,as auskara turiu biggrin.gif 4u.gif ir isiveriau pries metus,man virs 20,taigi ne 12.ir visiems grazu,turiu savo stiliu,iki siol del auskaro sulaukiau tik komplimentu.kai kurie auskariuko net nepastebi... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dryzeeee: 21 gegužės 2011 - 12:19