Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

man irgi kažada vėrė su šautuvu. bet šiaip tai rimti meistrai su juo neveria. plačiau apie tai čia: http://hardcore.lt/nopain/anti.htm
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2008 10 28, 11:18)
Na ne,as ne LT veriau smile.gif
O tu ar jau prasiverei?
Nebijok su sautuvu,cia juk tik akimirka PYKST ir auskaras jau nosytej biggrin.gif is akytes asareles isbegs ir vsio rolleyes.gif

Neprasiveriau dar, sia savaite planuoju, bet dabar prisiskaiciau ir dvejoju ar su sautuvu vertis ar su adara verysad.gif

QUOTE(katalike @ 2008 10 28, 11:24)
man irgi kažada vėrė su šautuvu. bet šiaip tai rimti meistrai su juo neveria. plačiau apie tai čia:  http://hardcore.lt/nopain/anti.htm

Tai dabar prisigazdinau.. Nebezinau net kaip geriau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 28, 13:10)
Neprasiveriau dar, sia savaite planuoju, bet dabar prisiskaiciau ir dvejoju ar su sautuvu vertis ar su adara  verysad.gif

Tai dabar prisigazdinau.. Nebezinau net kaip geriau  verysad.gif

Sakyciau su sautuvu geriau-baks ir auskaras nosy,o su adata....ilgiau uztrunka,poto adata istrauk-auskara iverk....man atrodo taip skaudziau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2008 10 28, 15:06)
Sakyciau su sautuvu geriau-baks ir auskaras nosy,o su adata....ilgiau uztrunka,poto adata istrauk-auskara iverk....man atrodo taip skaudziau tongue.gif

Tai jo, skaudziau su adata, bet as kazkaip galvoju gal geriau pakentet ta skausma, nei rizikuot uzsikrest visokiom ligom nuo kuriu zymej daugiau kentet reiks g.gif
Atsakyti
kokie dar skausmai vertis į nosį??? Pati į bambą įsivėriau su adata biggrin.gif
Niekas gi ten su paprasta adata nevers, nebijokit dėl tų ligų 4u.gif Čia paskutinėj vietoj galvokit, nes jie juk ir atsako už jūsų sveikatą po to.
Bet dar gerai pagalvokit apie tą nosytėj auskarą - grožio jis daug nepriduoda smile.gif bet jei jums gražu, ar geriau jausitės - tada prašom
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkish: 28 spalio 2008 - 19:55
QUOTE(Turkish @ 2008 10 28, 20:53)
kokie dar skausmai vertis į nosį??? Pati į bambą įsivėriau su adata biggrin.gif
Niekas gi ten su paprasta adata nevers, nebijokit dėl tų ligų  4u.gif  Čia paskutinėj vietoj galvokit, nes jie juk ir atsako už jūsų sveikatą po to.
Bet dar gerai pagalvokit apie tą nosytėj auskarą - grožio jis daug nepriduoda smile.gif bet jei jums gražu, ar geriau jausitės - tada prašom

Na, kad ir atsako, bet sveikata tai visvien mano.. Ir sirgs ne kas kitas o as ir tai, kad jie uz tai atsakys manes juk neisgydis...
Kad su adata paprasta nevers, tai savaime aisku, bet vat zinok dabar zmogau, kad nori.. Vieni sako, kad visai neskauda, kiti, kad truputi, o kiti, kad laaaabai skauda doh.gif kol pati neismeginsiu tai nesuzinosiu blush2.gif o del to grozio, tai skonio reikalas yra ir manau maziukas sidabrinis auskariukas tikrai graziai atrodo blush2.gif
Atsakyti
jei pas tave baimė didesnė nei noras, tai kam tau jo išvis reikia? smile.gif m?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 28, 21:04)
jei pas tave baimė didesnė nei noras, tai kam tau jo išvis reikia? smile.gif m?

Ne, noras didesnis, bet visvien ta baime trugdo ramej eiti.. Pasirizau jau eiti su adata vertis, tikiuos kai su replem suznybs nepabegsiu blush2.gif
Atsakyti
aišku - eik ! gi verta tos pora baimės sekundžių rezultato, kurį dar ilgai nešiosi
Atsakyti
Verta, tik adatu fobija turiu.. Na, cia puiki proga ja iveikti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 28, 22:01)
1.Kad su adata paprasta nevers, tai savaime aisku, bet vat zinok dabar zmogau, kad nori.. Vieni sako, kad visai neskauda, kiti, kad truputi, o kiti, kad laaaabai  2.maziukas sidabrinis auskariukas tikrai graziai atrodo blush2.gif [/i][/color]

1.As-bent pirmiau galvojau-kad pati nosi issidursiu su adata(pati senai senai ausies virsuj buvau prasidurus ir isiverus auskariuka)...tai va-pradejau su adata durt-tai neiskenciau iki galo doh.gif galvojau-nu nieks nebus-eisiu i salona ir akimirksniu pradurs su sautuvuku cool.gif
2.aga ir man grazu-tik miniatiurinis,mazyte akute.
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2008 10 28, 22:15)
1.As-bent pirmiau galvojau-kad pati nosi issidursiu su adata(pati senai senai ausies virsuj buvau prasidurus ir isiverus auskariuka)...tai va-pradejau su adata durt-tai neiskenciau iki galo doh.gif galvojau-nu nieks nebus-eisiu i salona ir akimirksniu pradurs su sautuvuku cool.gif
2.aga ir man grazu-tik miniatiurinis,mazyte akute.

Nepajegciau as pati isivert doh.gif paemus adata i ranka sakis jau man butu lotuliukas.gif
Atsakyti