Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

QUOTE(rozyteaa @ 2008 11 02, 10:13)
Siaip tai jo...
Bet nesuprantu vieno.. Jei tarkim to sautuvo dezinfekuot negalima, tai kodel i ausi pagrinde su juo ir veria?  g.gif

o kas dar su juo veria? kosmetologės. jos nėra piercingo meistrės ir išvis neturėtų verti.

o jei kraują užkrėsi, tai jau jokio skirtumo, ar per nosį, ar per intymią vietą:]]]

o dėl skausmo neverta taip bijot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 lapkričio 2008 - 10:24
QUOTE(katalike @ 2008 11 02, 11:15)
o kas dar su juo veria? kosmetologės. jos nėra piercingo meistrės ir išvis neturėtų verti.

o jei kraują užkrėsi, tai jau jokio skirtumo, ar per nosį, ar per intymią vietą:]]]

o dėl skausmo neverta taip bijot mirksiukas.gif

Na taip, jei jau operacija ir skausma po jos istversiu, tai auskaro verimas i nosi su adata bus vieni juokai.. Eisiu i "angis tatoo" sake ten gera meistre dirba Kristina berods g.gif gal kas atsiliepimu apie ja ir ta salona turi? 4u.gif
Atsakyti
Idedu siek tiek ir vaizdines medziagos ax.gif

user posted image

Jei kas domins kada sia tema aplankiusias klauskit per az, kuo galesiu tuo padesiu wink.gif
Atsakyti
rozyteaa-a tu vis dar be auskariuko g.gif
Atsakyti
Ne visoms jis tinka, tas auskariukas nosyje. Tai retais atvejais, kai tinka - labai gražiai atrodo. Tik man visada įdomu buvo kaip makiažą darytis ir kas, jei sloga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2008 11 05, 13:23)
Ne visoms jis tinka, tas auskariukas nosyje. Tai retais atvejais, kai tinka - labai gražiai atrodo. Tik man visada įdomu buvo kaip makiažą darytis ir kas, jei sloga  g.gif

jokios problemos cool.gif -jei sloga-issitrauki auskariuka,ir issivalai nosi,sekundes reikalas istraukt auskariuka smile.gif
Makiaza kai daraus-net neleciu jo g.gif ,kad as tik retkarciais-pasipudruoju biria pudra,o krempudru-vengiu isvis.
ryte ir vakare prausiantis-issitraukiu,pravalau ji su spiritu.
Man tai jokiu nepatogumu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2008 11 04, 22:13)
rozyteaa-a tu vis dar be auskariuko g.gif

Be... Norejau penktadieni praita vertis, bet gydytojas pries operacija neleido schmoll.gif
Atsakyti
Aš prasidūriau nosytę gal jau prieš kokius šešerius metus, dabar dažnai apie tą auskarą nosyje pamirštu, jeigu aplinkiniai neprimena biggrin.gif . bet dabar jau čia nenaujiena, tai nebent vyresni žmones ką nors pasako irnesakyk.gif . Tik bėda, kad čia kaip tatuiruotės, kuodaugiau turi, tuo daugiau nori biggrin.gif . Taigi, po to prasidūriau bambą, gal prieš kokius ketverius metus. Tik čia viskas Airijoje vyko, tai gero salono Lietuvoje, deja negaliu parekomenduoti ax.gif . Dabar labai noriu auskaro liežuvyje, bet atbaido matytas vaizdelis, kai mergina autobusu su labai ištinusiu liežuviu važiavo doh.gif . Žinau, kad šiek tiek off topic, bet gal kuri, prasidūrusi liežuvį gali papasakoti ar labai ilgai tas patinimas laikėsi unsure.gif ?

QUOTE(Jazira @ 2008 11 05, 12:23)
Tik man visada įdomu buvo kaip makiažą darytis ir kas, jei sloga  g.gif

Makijažui visai nemaišo, nors aš ir krem-pudrą ir birią pudrą naudoju. Tiesiog pakeliu šiek tiek auskariuką ir su kempinėle (ar, kartais, netgi su pirštu) aplyginu aplinkui auskariuką, kad nebūtų nelygumų ir viskas irnesakyk.gif . O kai būna sloga, tai man nėra skirtumo. Naudojuosi nosine, kaip ir naudočiausi, jeigu noskaro neturėčiau irnesakyk.gif .

Tik, merginos nešiojančios noskarą hihihi.gif su burbuliuku ant galo, o ne užlenktą ar užsuktą galėtų papasakoti, kaip jį įsidėti rolleyes.gif . Nes tas burbuliukas man trukdo jį įsidėti, o taip patogu būtų thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 28 gruodžio 2008 - 20:31
Jau radau atskirą temą apie auskarus liežuvyje 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 12 28, 21:29)
Tik, merginos nešiojančios noskarą  hihihi.gif su burbuliuku ant galo, o ne užlenktą ar užsuktą galėtų papasakoti, kaip jį įsidėti  rolleyes.gif . Nes tas burbuliukas man trukdo jį įsidėti, o taip patogu būtų  thumbup.gif .

Labuka, as nesiojau, bet pries pat sventes akute pameciau doh.gif , nulekiau i Ibero, o ten tik uzsegimais kaip i ausis buna, eina sau koool as ji itaikiau i vieta, nes tas velnias minstas, guminis.... Kaip nepatogu kai nosy DAIKTAS, nei issisnypst...
Kas del burbuliuko, jis mini yra, nelabai ten jautes ikisant, tik gal kai istraukineji pakutena nosi, o siaip labai patogus dalykas, o tu lenktu nenezinau kaip isivert paciai reiktu ax.gif nes maciau youtubej, kad netaip ten lengva su kuo paciai butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zvaigzdele* @ 2008 12 28, 21:29)
Tik bėda, kad čia kaip tatuiruotės, kuodaugiau turi, tuo daugiau nori  biggrin.gif .

Va va cia kas tiesa tas tiesa.. Buvau uzsirasius prasidurt nosyte, atejau ir vis del to prasiduriau liezuvi lotuliukas.gif cia lygej pries savaite buvo, o dabar dar noriu i bamba vertis ir i nosi.. Siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2008 12 29, 09:11)
Labuka, as nesiojau, bet pries pat sventes akute pameciau  doh.gif , nulekiau i Ibero, o ten tik uzsegimais kaip i ausis buna, eina sau koool as ji itaikiau i vieta, nes tas velnias minstas, guminis.... Kaip nepatogu kai nosy DAIKTAS, nei issisnypst...
Kas del burbuliuko, jis mini yra, nelabai ten jautes ikisant, tik gal kai istraukineji pakutena nosi, o siaip labai patogus dalykas, o tu lenktu nenezinau kaip isivert paciai reiktu  ax.gif  nes maciau youtubej, kad netaip ten lengva su kuo paciai butu  smile.gif

Aš tai tik ir nešioju arba tuos lenktus, arba su tokiu, kaip spiraliniu įsukimu, bet ir dabar dėžutėje turiu du noskariukus su burbuliuku ant galo, bet aš jų niekaip negaliu įsidėti schmoll.gif doh.gif . Kažkaip nepralenda man doh.gif . Gal skylutė per maža g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Zvaigzdele*: 29 gruodžio 2008 - 14:04