Įkraunama...
Įkraunama...

Auskaras nosyje

QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 28, 23:29)
Nepajegciau as pati isivert  doh.gif paemus adata i ranka sakis jau man butu  lotuliukas.gif

Pasiskaicius tavo postus-matos,kad labai bijai net menkiausio skausmo rolleyes.gif ...tai kaip tu vaikus gimdysi rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2008 10 29, 11:18)
Pasiskaicius tavo postus-matos,kad labai bijai net menkiausio skausmo rolleyes.gif ...tai kaip tu vaikus gimdysi rolleyes.gif  tongue.gif

Jo, pati apie tai pagalvoju, tai net ziauru pasidaro.. Bet juk skausmas trumpalaikis.. Pakentesiu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 10 29, 21:33)
Jo, pati apie tai pagalvoju, tai net ziauru pasidaro.. Bet juk skausmas trumpalaikis.. Pakentesiu..  blush2.gif

Gal jau siandien prasidurei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2008 10 30, 14:37)
Gal jau siandien prasidurei? bigsmile.gif

Ne, planuoju ryt.. Jei nepabegsiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, na va siandien jau turiu seniai issvajota skylute nosy auskariukui mirksiukas.gif
.... o viskas buvo taip, tik vakar nuejusi susitvarkyti antakiu netyciom suzinojau , kad toje kirpykloje veria auskarus, issisnekejom apie visa ta reikala su ''vereja'' , tai vakar vakara issitirinejau apie si reikala(youtube.com, google, si tema) ir jau snd sukaupusi drasa tiesiai po darbo nulekiau prasivert clap.gif
va dbr sedziu visa laiminga mirksiukas.gif
beja, kai ieskojau info radau naudingu video, viena ju ir imesiu, kad ateinancios pasiskaityt gautu daugiau info sioje temeleje 4u.gif
Spausk ir ziurek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2008 10 31, 20:26)
Sveikos, merginos, na va siandien jau turiu seniai issvajota skylute nosy auskariukui  mirksiukas.gif
.... o viskas buvo taip, tik vakar nuejusi susitvarkyti antakiu netyciom suzinojau , kad toje kirpykloje veria auskarus, issisnekejom apie visa ta reikala su ''vereja'' , tai vakar vakara issitirinejau apie si reikala(youtube.com, google, si tema) ir jau snd sukaupusi drasa tiesiai po darbo nulekiau prasivert  clap.gif
va dbr sedziu visa laiminga  mirksiukas.gif
beja, kai ieskojau info radau naudingu video, viena ju ir imesiu, kad ateinancios pasiskaityt gautu daugiau info sioje temeleje  4u.gif
Spausk ir ziurek wink.gif

Su adata dure? Labai skaudejo? Kuriam mieste cia verejs? Viskas domintu blush2.gif 4u.gif nes mano prasiverimas nuplauke.. Gydytojas pries operacija vertis neleido doh.gif
Papildyta:
perziurejau video.. Kaip ziauru.. Siaubas verysad.gif
Atsakyti
Su sautuvu, veiksmas Kaune(kaip ir po avataru raso), neskaudejo kaip tikejaus, bakst ir vsio. aisku asara isbego, bet neis skausmo mirksiukas.gif
p.s. jatruole pati esu, bet ne vienas video neigasdino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaunutė: 01 lapkričio 2008 - 13:30
QUOTE(kaunutė @ 2008 11 01, 14:26)
Su sautuvu, veiksmas Kaune(kaip ir po avataru raso), neskaudejo kaip tikejaus, bakst ir vsio. aisku asara isbego, bet neis skausmo  mirksiukas.gif
p.s. jatruole pati esu, bet ne vienas video neigasdino  biggrin.gif

O pvz nebijojai del tu visu ligu kadangi sautuvo dezinfekuot negalima? g.gif
jei mane jau video isgazdino, tai as isivaizduoju kas bus kai nueisiu.. doh.gif o jau dabar su skylute sedeciau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 11 01, 14:57)
O pvz nebijojai del tu visu ligu kadangi sautuvo dezinfekuot negalima?  g.gif
jei mane jau video isgazdino, tai as isivaizduoju kas bus kai nueisiu..  doh.gif o jau dabar su skylute sedeciau  verysad.gif

skaiciau apie tuos sautuvus, jei bus lemta ar adata, ar sautuvu uzsikresi, jei ieskai priezasciu - visada rasi smile.gif i imtymia vieta auskara veriant gal labiau apsvarstyciau su kuo durt, bet ne i nosi, viskas iki siol gerai , su lauku ikelsiu ir foto smile.gif
Atsakyti
Jau i nosi vertis-skauda, tai jau tikrai biggrin.gif Buvau kosmetologiniam, ir maciau kaip mergina veresi, tai matesi, kad nelabai malonu buvo g.gif Bet...grozis reikalauja auku juk blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bandanna @ 2008 11 01, 19:23)
Jau i nosi vertis-skauda, tai jau tikrai  biggrin.gif Buvau  kosmetologiniam, ir maciau kaip mergina veresi, tai matesi

na jei sakote, kad Jums matesi, tai ka as cia su savo isgyvenimais dar besigincisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kaunutė @ 2008 11 01, 18:43)
skaiciau apie tuos sautuvus, jei bus lemta ar adata, ar sautuvu uzsikresi, jei ieskai priezasciu - visada rasi  smile.gif i imtymia vieta auskara veriant gal labiau apsvarstyciau su kuo durt, bet ne i nosi, viskas iki siol gerai , su lauku ikelsiu ir foto smile.gif

Siaip tai jo...
Bet nesuprantu vieno.. Jei tarkim to sautuvo dezinfekuot negalima, tai kodel i ausi pagrinde su juo ir veria? g.gif
Atsakyti