Įkraunama...
Įkraunama...

Nuomonė apie neįprastus vardus

QUOTE(urtele @ 2007 09 04, 16:15)
doh.gif As -pries  protest.gif . Upe- yra upe, vejas- vejas  doh.gif  Vardai turi buti vardai, t.y. nieko nereiksti  blink.gif

Ursule yra meskute, Bjornas yra lokys tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 09 05, 19:27)
Ursule yra meskute, Bjornas yra lokys  tongue.gif

nu va, kaip numušei entuziazmą unsure.gif Aš taip mąsčiau apie vardą Uršulė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
jau geriau Uršulė-meškutė, nei Galina-višta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2007 08 11, 20:00)
na, as tai maza kai buvau turbut labiausiai norejau buti Agne, nes tai buvo vienas dazniausiu mergaiciu vardų, o pati liūdejau, nes niekad nebuvau sutikusi savo bendravardes. Manau, kad dauguma vaiku norėtų būti pavadinti jų draugo ar kokiu populiariu vardu, bet is to išaugama. Aš ir pati klausdavau, kodel aš x, o ne Agnė, net verkdavau kartais. Bet gi tai juokinga dabar smile.gif  Jei jau nesusigyvena vaikas su vardu, tai vat gali ir pasikeisti, bet nereiškia, kad neįprastas vardas būtinai apsunkins gyvenimą ir j padarys nemielą.

beveik visiems vaikams būdingas laikotarpis, kai jie nori kito vardo, pvz. geriausio odraugo ar multiko herojaus. mano pirmagimis Karolis kai buvo penkerių, norėjo būti Lukas biggrin.gif , o broliui norėjo duoti vardą Songokas doh.gif . bet jau praėjo šitie marazmai biggrin.gif
doh.gif As -pries  protest.gif . Upe- yra upe, vejas- vejas  doh.gif  Vardai turi buti vardai, t.y. nieko nereiksti  blink.gif

nu nesąmonę pasakei. visi vardai ką nors reiškia
Atsakyti
Sutinku, kad yra zodziu, kurie tinka buti vardais, pvz., Saule, Rasa, Ausra, Ieva ir pan., bet pipirai ... hmm ... g.gif
Atsakyti

Urtė (02.06) – trumpinys iš Dorotėja graikų doron „dovana“ + teos „dievas“ – „dievo dovana“. matai, ir taviškės vardas šį tą reiškia biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man nelabai kažkaip skamba ax.gif Tie kur jau nuo seno yra kaip vardai tai gražu, bet naujai sugalvoti kokį žodį vardu padaryt tai man nešautų į galvą... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juodaplauke_ilgakase @ 2007 07 29, 22:49)
O ta draugė su vaikinu tokiom vardo galvojimo idėjom kaip ir pritaria  smile.gif  Ir patys galvoja jeigu bus mergaitė pavadinti ją Elfė, o berniuką Elfu arba Angelu  :

Ir kaip tevai gali buti tokie egoistai ir visiskai negalvoti apie vaiko gyvenima, jo ateiti ir pan? Nesuprantu.. blink.gif Ne Lietuvoj su tokiu vardu gyventi...
Atsakyti
Elfas g.gif juokingai man skamba, as neisdrysciau tokio vardo duot, cia jau kazkoks pasityciojimas g.gif doh.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2007 09 03, 13:35)
Noreciau isgirsti Jusu nuomone apie tokius vardus. Tai tokie vardai kaip Azuolas, Liepa, Saule, Upe, Roze ir t.t.

Ar duotumete savo vaikams tokius, jei ne tai kodel?

Ąžuolas, Liepa, Saulė - jau įprasti vardai ir neskamba keistai. Vieną Rožę pažįstu, o dar pavardė mergautinė buvo superinė rolleyes.gif Skambėdavo keistai, bet pripratau ir nieko.
Atsakyti
Apie Elfą - nu biskutuką juokinga, atrodo, kad tėveliai per daug "Žiedų valdovo" prisiskaitė arba analogiškų žaidimų prisižaidė laugh.gif
Elfai, kiek pamenu, turi būt aukšti nestori ilgais plaukais atlėpusiom ausim. Tada jau tikrai geriau Elfas, negu Ablaūchas laugh.gif O jei tas anas bus metro šešiasdešimties skustas pilietis, gyvenantis sporto salėj - tada gal geriau Orkas tiktų laugh.gif Ne, bendrai jei 1,90, tada Orkas, o jei 1,60 - tada Nykštukas laugh.gif O jei su barzda - tada iš viso Gendalfas lotuliukas.gif

QUOTE(VUL @ 2007 08 14, 16:31)
Šiandien savom akim blink.gif , juodu ant balto perskaičiau vardą dokumente Potencija. Košmaras unsure.gif ...

Nu by tik ne Impotencija lotuliukas.gif
Atsakyti