Įkraunama...
Įkraunama...

Ar moteris, "sėdinti" namie, nedomina vyro?

QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 24, 11:57)
Netiesa. Privalomuoju sveikatos draudimu apdrausti: "vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis vaiką iki 8 metų, taip pat vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis du ir daugiau nepilnamečių vaikų– vaiko/vaikų gimimo liudijimus; " 4u.gif Iki vaikų pilnametystės mamos (jei nedirba) apdraustos. Toliau jau jų reikalas, kaip susitvarkyti draudimus.

aaaa šit kaip, žinosiu sorry už dezinformaciją ir dėkui už info biggrin.gif
Atsakyti
As nepaleisciau tokio mazo vieno unsure.gif .Visuomeniniam transporte daznai pasitaiko narkomanu,kartais iseda ir nestabilus asmenys...
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 09 24, 10:42)
Jei Anusauskiene nieko nebutu darius,gal jos mergaite tik mokyklos chorelyj butu zinoma biggrin.gif

Faktas drinks_cheers.gif Jau kiek dėmesio skyrė Anusauskienė, lindo pro rakto skylutę. Ir kaip bebūtų, nurašyti Anusauskaitę, su visoms asmeninio pobūdžio antipatijom, būtų neteisinga. Ir čia ji nebūtų nė minima, jei ne jos veikla. Juk ji dalyvauja ir festivaliuose, ne tik tame abejotinos kokybės Avon konkursiuke.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 24, 10:07)
Faktas drinks_cheers.gif Jau kiek dėmesio skyrė Anusauskienė, lindo pro rakto skylutę. Ir kaip bebūtų, nurašyti Anusauskaitę, su visoms asmeninio pobūdžio antipatijom, būtų neteisinga. Ir čia ji nebūtų nė minima, jei ne jos veikla. Juk ji dalyvauja ir festivaliuose, ne tik tame abejotinos kokybės Avon konkursiuke.

Gerai kai yra kas pinigus nesa,kad butu is ko tuose festivaliuose dalyvaut
Atsakyti
nesu gera. nenorėčiau sėdėt namie vien dėl vaiko tobuilinimo, bliamba. O aš,. AŠ kur???????????????????????????
Atsakyti
QUOTE(shyvana @ 2012 09 24, 11:09)
Gerai kai yra kas pinigus nesa,kad butu is ko tuose festivaliuose dalyvaut

Vargsas pinigu troli,uzsidirbkit ir nereiks kiekvienu postu verkt apie pinigus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 09 24, 11:02)
Mano antrokėlis pats po pamokų keliauja į meno mokyklą du kartus per savaitę ir tris kartus į futbolo treniruotes. Puikiai susitvarko su laiku ir atstumais Vilniuje. Po meno mokyklos pamokų dar ir mao darbą suranda. Labai nemažai pabendrauti galima kartu pietaujant mieste, važiuojant mašina namo peržaidžiam meno mokyklos užduotis. Savarankiškas auga. Pavasarį žadu leisti visuomeniniu transportu grįžti namo. Ne pats grįžimas problema, bet namo signalizacija gan sudėtinga smile.gif.

swoon.gif kaip tu taip gali, negalima, neįmanoma. Tu ne NŠ? Siaubas.

Pas mus panašiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2012 09 24, 11:02)
Mano antrokėlis pats po pamokų keliauja į meno mokyklą du kartus per savaitę ir tris kartus į futbolo treniruotes. Puikiai susitvarko su laiku ir atstumais Vilniuje. Po meno mokyklos pamokų dar ir mao darbą suranda. Labai nemažai pabendrauti galima kartu pietaujant mieste, važiuojant mašina namo peržaidžiam meno mokyklos užduotis. Savarankiškas auga. Pavasarį žadu leisti visuomeniniu transportu grįžti namo. Ne pats grįžimas problema, bet namo signalizacija gan sudėtinga smile.gif.

Maniškiai patys eina į mokyklą nuo pirmos klasės ir grįžta, jei yra laiko, taip pat patys, nuo pirmos klasės. Tik pirmus mėnesius ėjau kartu, nes labai judri nereguliuojama perėja. Savarankiški. Ir iki vieno būrelio patys nueina, ir iki visokių picerijų su draugais centre, ir į parduotuves. Bet visur kur reiktų važiuoti visuomeniniu tr., visur vežu pati, nes man taip saugiau ir jiems patogiau, nes dar yra tokių užsiėmimų, kur jie fiziškai nespėtų laiku pasiekti tuo visuom. tr., tik automobiliu.

Jei turėtum laiko vežiojimams, tai ir vežiotum, tiesa? Nežinau ar ramia širdim paleidi tokį mažą, ar saugu jam, kai to nematai. Tiesiog nematau kuo didžiuotis, jei atvirai 4u.gif Tai rizika ir rizikuojama, bet tik dėl to, kad nėra išeities. Jei ji būtų, nereikėtų tokių savarankiškumo pamokų. Yra kur pastarosioms pasireikšti net ir vežiojant nuo durų iki durų.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 09 24, 10:53)
Apie Merūną "Tada buvo tokie gyvenimo metai, kai norėjosi savyje atrasti ne tik nuoširdumą ir tą dvasingumą, kurį jam nuo vaikystės skiepijo mama, teta ir močiutė - trys moterys nuo mažens auginusios vienintelį šeimoje vyrą." Juo rūpinosi net trys moterys. Vėl kažkur nesurasta info tampa klaidinga nuomone.

Pasiskaityk daugiau apie Merūną. mirksiukas.gif
Ką jis darė vienas, kokiose veiklose ir nuo kada išgarsėjo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 09 24, 11:09)
nesu gera. nenorėčiau sėdėt namie vien dėl vaiko tobuilinimo, bliamba. O aš,. AŠ kur???????????????????????????

Taigi kiekvienos seimos modeliai skirtingi.Vaikui tikrai nebutu geriau jei namie butu mama,kuriai rauna stoga,kaip nori i darba. biggrin.gif
Nors sakoma,kad zydu vaikai tokie talentingi todel,kad tevai nuo mazens uzsiema ju lavinimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2012 09 24, 11:05)
As nepaleisciau tokio mazo vieno unsure.gif .Visuomeniniam transporte daznai pasitaiko narkomanu,kartais iseda ir nestabilus asmenys...

Aš irgi bijočiau, nebent atstumai labai nedideli, įveikiami pėstute, nėra pavojingų gatvės perėjų ir pan. O be to, vaikai labai patiklūs, maža kas kur pasikviestų žaisliuku pamąsinęs - o tai jau daug baisiau negu šiaip, kas kurpinę ar piniginę atimtų. Gal esu pernelyg paranojiška, nors...pvz., mūsų mokykloje ketvirtokus daugelis tėvų net iki klasės durų dar palydi. Aš paleidžiu iš mašinos eiti patį ir kartais jaučiuosi labai apleidus vaiką mama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 09 24, 11:09)

Tai gi visą dieną turi tam AŠ pasireikšti ir išreikšti, sooočiai laiko. Kas trukdo? g.gif

Kitą syk kai atsiradau renginių kalendorių, norisi verkt, nes į visus norimus fiziškai nespėčiau. Labai noriu rytoj nuvažiuoti į šią parodą ir paskaitą http://www.seniejitr...-iuolaikin-men/ Gal spėsiu, jei įsipaišysiu į grafikus.
Atsakyti