Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

ax.gif isejome, kai jau issigandom, kad mus ten uz uzdaru duru gali pamirsti patikrinti ir uzrakinti biggrin.gif kabake nakvot nenorejom, ir ishsliukinom paskutines klientes biggrin.gif Spanguole sake dar tokiu metu VCUP'e nebuvo..viskas uzdaryta...geliu kioskelis be prieziuros..nors imk ir namo nusinesk visas geles biggrin.gif

QUOTE(redute @ 2007 08 03, 08:28)
oho, panaktinėjote dar žiūriu  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 08 03, 10:05)
ax.gif  isejome, kai jau issigandom, kad mus ten uz uzdaru duru gali pamirsti patikrinti ir uzrakinti  biggrin.gif  kabake nakvot nenorejom, ir ishsliukinom paskutines klientes  biggrin.gif Spanguole sake dar tokiu metu VCUP'e nebuvo..viskas uzdaryta...geliu kioskelis be prieziuros..nors imk ir namo nusinesk visas geles  biggrin.gif

Euromergele, tai bene salyte be mokescio iskovojai? biggrin.gif
Atsakyti
na zinok neiskovojau, bet kazkaip viskas savaime gavosi...jie liepe susimoket 30 Lt, jieskojom kitos vietos, kur norejom buvo uzbarikaduota, sustumt stalus pasiulius pritruko intymumo, sakem velniop-susimokesim, bet kai atsisedom ir uzsisakem..paklausiau ar jei virshysim 100 lt gal nereiks nuomos moket? pasirodo nereiks...iskart galejo pasakyti salygas iki galo, nes musu saskaita niekada 100 lt neapsiriboja biggrin.gif

QUOTE(Stefi @ 2007 08 03, 10:08)
Euromergele, tai bene salyte be mokescio iskovojai?  biggrin.gif

Atsakyti
Na matau neblogai pasisedėjot, o aš deja niekur nebuvau, nes kažkoks virusas (gerklė, sloga, temperatūra) paguldė į lovą. Va tau ir planuok žmogau...
Atsakyti
Sveikos mergaites, taip gera vakar buvo pasedet su "bendrazygem" drinks_cheers.gif tik tas laikas per greit prabego, tai kita karta siulau nuo kokios 15.00 rinktis - mest visus darbus, hobius doh.gif ir pamalonint paciom save gera, supratinga kompanija.... aciu didziosiom organizatorem Euromergelei ir Garneliui 4u.gif

o dabar prie reikaliuku cool.gif Garneli, gavau tavo email, bandysiu skaityt.
prikabinu zadetaji link'a apie tai, jog tie musu grazuoliukai folikulai pasirodo bresta dauuug ilgiau nei 1 cikla... na kazkur panasiai kaip ir stipruoliai spermiukai wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif kaip sekasi jums 4u.gif ar gerai pasisedejote Vilnietes smile.gif
Atsakyti
Gerai pasisėdėjom. Seniai taip žvengiau tiesą sakant smile.gif
Atsakyti
aciu uz informacija 4u.gif jeigu ka nors dar idomaus rasi apie kiausialastes, veiksnius, kurie itakos turi ju brandumui ir panasiai, butinai persiusk ir man wub.gif 4u.gif aciu is anksto mirksiukas.gif

Ka as pvz as esu girdejusi ..tai pas vyra keiciasi viskas kas 3 menesiai, t.y. per tiek laiko subresta spermatozoidas..o pas moteris...visas gyvenimas i jas yra sudetas 4u.gif vo teip va biggrin.gif

QUOTE(Spanguole @ 2007 08 03, 11:14)
... ilgiau nei 1 cikla...

kauniete31 ...as nezinau kaip kitos mergaites, bet man buvo smagu thumbup.gif labai wub.gif

saules zuiki mirksiukas.gif kaip tu?
Papildyta:
parodyk kaip zvengei.....nes neitikinai manes ax.gif

QUOTE(Kojinės @ 2007 08 03, 12:30)
Gerai pasisėdėjom. Seniai taip žvengiau tiesą sakant  smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 03 rugpjūčio 2007 - 11:33
QUOTE(euromergele @ 2007 08 03, 12:34)
parodyk kaip zvengei.....nes neitikinai manes  ax.gif

Aš prisimenu kaip Kojines žvengė lotuliukas.gif lotuliukas.gif ji net apsiverkdavo iš juoko 4u.gif priešais sėdėjau biggrin.gif kitą kart reiks servetkų prigriebt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 03 rugpjūčio 2007 - 11:38
nu matau kad jusu meet'as tikrai saunus buvo drinks_cheers.gif reiktu kada tarpmiestini pasidaryti ir susipazinti visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien pasiskambinau į VK, nes norėjau sužinot kaip dirba rugpjūtį U. Pasirodo ji iki 09.04 atostogaus verysad.gif Taigi net nežinau kaip čia man elgtis dėl starto su 2IVF. Rugsėjo pradžioj, o gal ir rugpjūčio pabaigoj reiktų jau turėt schemą, pagal kurią vaistukus leisčiausi, bet U nebus... čia dabar dilema ar man pas kitą gyd schema "užsisakyt" ar dar praleist 1 ciklą ir laukt U? g.gif
Atsakyti
net pavydas ima ax.gif ... itariu tikrai smagu buvo
lauksiu sekancio IVFininkiu meeto drinks_cheers.gif

kaži kaip P.VILCIAI sekėsi? Berods punkcija jau turėjo būti? g.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 03 rugpjūčio 2007 - 11:43