QUOTE(redute @ 2007 08 03, 08:28)
QUOTE(euromergele @ 2007 08 03, 10:05)
Euromergele, tai bene salyte be mokescio iskovojai?
na zinok neiskovojau, bet kazkaip viskas savaime gavosi...jie liepe susimoket 30 Lt, jieskojom kitos vietos, kur norejom buvo uzbarikaduota, sustumt stalus pasiulius pritruko intymumo, sakem velniop-susimokesim, bet kai atsisedom ir uzsisakem..paklausiau ar jei virshysim 100 lt gal nereiks nuomos moket? pasirodo nereiks...iskart galejo pasakyti salygas iki galo, nes musu saskaita niekada 100 lt neapsiriboja
QUOTE(Stefi @ 2007 08 03, 10:08)
Na matau neblogai pasisedėjot, o aš deja niekur nebuvau, nes kažkoks virusas (gerklė, sloga, temperatūra) paguldė į lovą. Va tau ir planuok žmogau...
Sveikos mergaites, taip gera vakar buvo pasedet su "bendrazygem"
tik tas laikas per greit prabego, tai kita karta siulau nuo kokios 15.00 rinktis - mest visus darbus, hobius
ir pamalonint paciom save gera, supratinga kompanija.... aciu didziosiom organizatorem Euromergelei ir Garneliui
o dabar prie reikaliuku
Garneli, gavau tavo email, bandysiu skaityt.
prikabinu zadetaji link'a apie tai, jog tie musu grazuoliukai folikulai pasirodo bresta dauuug ilgiau nei 1 cikla... na kazkur panasiai kaip ir stipruoliai spermiukai
o dabar prie reikaliuku
prikabinu zadetaji link'a apie tai, jog tie musu grazuoliukai folikulai pasirodo bresta dauuug ilgiau nei 1 cikla... na kazkur panasiai kaip ir stipruoliai spermiukai
sveikos mergaites
kaip sekasi jums
ar gerai pasisedejote Vilnietes
Gerai pasisėdėjom. Seniai taip žvengiau tiesą sakant
aciu uz informacija
jeigu ka nors dar idomaus rasi apie kiausialastes, veiksnius, kurie itakos turi ju brandumui ir panasiai, butinai persiusk ir man
aciu is anksto
Ka as pvz as esu girdejusi ..tai pas vyra keiciasi viskas kas 3 menesiai, t.y. per tiek laiko subresta spermatozoidas..o pas moteris...visas gyvenimas i jas yra sudetas
vo teip va
kauniete31 ...as nezinau kaip kitos mergaites, bet man buvo smagu
labai
saules zuiki
kaip tu?
Papildyta:
parodyk kaip zvengei.....nes neitikinai manes
Ka as pvz as esu girdejusi ..tai pas vyra keiciasi viskas kas 3 menesiai, t.y. per tiek laiko subresta spermatozoidas..o pas moteris...visas gyvenimas i jas yra sudetas
QUOTE(Spanguole @ 2007 08 03, 11:14)
kauniete31 ...as nezinau kaip kitos mergaites, bet man buvo smagu
saules zuiki
Papildyta:
parodyk kaip zvengei.....nes neitikinai manes
QUOTE(Kojinės @ 2007 08 03, 12:30)
QUOTE(euromergele @ 2007 08 03, 12:34)
Aš prisimenu kaip Kojines žvengė
nu matau kad jusu meet'as tikrai saunus buvo
reiktu kada tarpmiestini pasidaryti ir susipazinti visoms
Šiandien pasiskambinau į VK, nes norėjau sužinot kaip dirba rugpjūtį U. Pasirodo ji iki 09.04 atostogaus
Taigi net nežinau kaip čia man elgtis dėl starto su 2IVF. Rugsėjo pradžioj, o gal ir rugpjūčio pabaigoj reiktų jau turėt schemą, pagal kurią vaistukus leisčiausi, bet U nebus... čia dabar dilema ar man pas kitą gyd schema "užsisakyt" ar dar praleist 1 ciklą ir laukt U?
net pavydas ima
... itariu tikrai smagu buvo
lauksiu sekancio IVFininkiu meeto
kaži kaip P.VILCIAI sekėsi? Berods punkcija jau turėjo būti?
lauksiu sekancio IVFininkiu meeto
kaži kaip P.VILCIAI sekėsi? Berods punkcija jau turėjo būti?