Įkraunama...
Įkraunama...

Paella

QUOTE(rutelelt @ 2007 06 26, 15:11)
Ar jau pasigaminai? Ar patiko?

Laaaaabai patiko, visa šeimyna valgė ir dar pakartot prašė, valgė net mano dukrytė, o ji labai išranki. Dėkui labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saimutė @ 2007 06 26, 18:51)
Laaaaabai patiko, visa šeimyna valgė ir dar pakartot prašė, valgė net mano dukrytė, o ji labai išranki. Dėkui labai  thumbup.gif

Na dziugu,kad skanu buvo.Reiks ir man pasigaminti,tik su juros gerybems ax.gif
Atsakyti
man su jūros gėrybėm skaniausia, be jokios mėsos rolleyes.gif

o šiaip citriną ne "galima įdėt", o ji būtina - kaip ir prie žuvies. Ispanijoj šneka, kad paella nėra tikra, jei prie jos nepatiekiama citrina mirksiukas.gif

Ir laaabai skanu, reiks pačiai pabandyt essen.gif
Papildyta:
QUOTE(saimutė @ 2007 06 26, 19:51)
Laaaaabai patiko, visa šeimyna valgė ir dar pakartot prašė, valgė net mano dukrytė, o ji labai išranki. Dėkui labai  thumbup.gif

o kurį variantą bandei? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tefnut: 13 liepos 2007 - 09:48
Butent,kad pateikiama citrina jau supjaustyta skiltelemis.Bet kiekvienas sau issipaudzia tiek,kiek nori.Niekur nesu maciusi,nei gaminusi paella su citrina.Ja uzdedu tik serviruojant patiekala.
Atsakyti
Sveikos paellos megejos 4u.gif

Vakar gaminau paella, gavosi thumbup.gif (labai gailiuosi, kad pamirsau nupaveiksluoti).
Is Ispanijos parsivezem paellos keptuve, prieskonius.
Gaminau pagal toki receptuka.

Paella Valenciana
Vistienos slauneles
(Pagal tikraji recepta turi buti ir triusiena, bet tarp draugu buvo nevalganciu triusienos, del psichologiniu isitikinimu)
Risotto ryziai
Baltos dideles pupos
Sparagines pupeles (nors reiketu tokiu pupu kurios atrodo kaip neprinokusiu zirniu ankstis)
Pomidoru pasta
Svogunas
Cesnakas
Raudonoji paprika
galima dar zirneliu ideti
Paellos prieskoniai
Pipirai
Druska
Citrina

Vistienos slauneles sukapoti nedideliais gabaliukais (butinai su kaulu), i keptuve ipilti aliejaus ir apkepti vistiena, apibarstyti druska ir pipirais. Smulkiai supjaustytus svogunus ir cesnakus deti i keptuve su vistiena ir pakepti. Po to supilti ryzius (i ta pacia keptuve su vistiena) uzpilti vandens, ipilti pomidoru pasta, kepti (troskinti) kol ryziai bus isvire. I keptuve ideti smulkiais kubeliais supjaustita paprika, ir isvirtas pupas. Viska sumaisyti. Deti i lekstes su citrinos skiltele.

Skanaus!

Va kaip turetu atrodyti, labai skanu buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fergie: 14 liepos 2007 - 22:30
QUOTE(Fergie @ 2007 07 14, 22:24)
Sveikos paellos megejos 4u.gif

Vakar gaminau paella, gavosi thumbup.gif (labai gailiuosi, kad pamirsau nupaveiksluoti).
Is Ispanijos parsivezem paellos keptuve, prieskonius.

Valenciana irgi labai skani paella mirksiukas.gif
Atsakyti
na nezinau man paella asocijuojas tik ryziai su juros gerybem,taip ir skaniausia, o su bet kokia mesa tai gaunas taspats mociutes plovas tik nesamoniu daugiau prideta.
Atsakyti
QUOTE(acuaria @ 2008 01 12, 14:03)
na nezinau man paella asocijuojas tik ryziai su juros gerybem,taip  ir skaniausia, o su bet kokia mesa tai gaunas taspats mociutes plovas tik nesamoniu daugiau prideta.

Visiškai nepritariu tavo nuomonei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2007 07 14, 23:24)

user posted image

nerealiai graziai atrodo
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgaile: 14 sausio 2008 - 18:21
Paella esu valgiusi tik Ispanijoje su juros gerybemis thumbup.gif
Man tai labai patiko wub.gif
Atsakyti
Reikės ir man būtinai išbandyt, tik jūros gėrybių nemėgėja, tai nors ir nlb tradicinė bus, bet patiks ką nors įdomiau išbandyt smile.gif
Atsakyti
Ispanijoje teko valgyti Paella pagaminta is makaronu, ryziu, desreliu ir dar bala zino ko. Labai labai patiko, gal kas zino, kaip tokia pasigaminti? Patiko ir su juros gerybem, bei vistiena ir jas moku pasigaminti, bet va tos nepamenu visu ingridientu ir pavadinimo nepamenu( ne kas man su ispanu kalba blush2.gif )
Atsakyti