Sveikos paellos megejos
Vakar gaminau paella, gavosi

(labai gailiuosi, kad pamirsau nupaveiksluoti).
Is Ispanijos parsivezem paellos keptuve, prieskonius.
Gaminau pagal toki receptuka.
Paella ValencianaVistienos slauneles
(Pagal tikraji recepta turi buti ir triusiena, bet tarp draugu buvo nevalganciu triusienos, del psichologiniu isitikinimu)
Risotto ryziai
Baltos dideles pupos
Sparagines pupeles (nors reiketu tokiu pupu kurios atrodo kaip neprinokusiu zirniu ankstis)
Pomidoru pasta
Svogunas
Cesnakas
Raudonoji paprika
galima dar zirneliu ideti
Paellos prieskoniai
Pipirai
Druska
Citrina
Vistienos slauneles sukapoti nedideliais gabaliukais (butinai su kaulu), i keptuve ipilti aliejaus ir apkepti vistiena, apibarstyti druska ir pipirais. Smulkiai supjaustytus svogunus ir cesnakus deti i keptuve su vistiena ir pakepti. Po to supilti ryzius (i ta pacia keptuve su vistiena) uzpilti vandens, ipilti pomidoru pasta, kepti (troskinti) kol ryziai bus isvire. I keptuve ideti smulkiais kubeliais supjaustita paprika, ir isvirtas pupas. Viska sumaisyti. Deti i lekstes su citrinos skiltele.
Skanaus!
Va kaip turetu atrodyti, labai skanu buvo